Planten waren van zeer goede kwaliteit

Alle bestellingen worden altijd keurig afgeleverd. De kwaliteit is altijd heel goed. De planten worden heel verzorgd afgeleverd. Top.

weer prachtige planten!

Zoals eerder weer mooie, goede , volle planten gekregen. Waarschijnlijk was de maat die ik besteld had op, dus zelfs grotere gekregen. Ook de levertijd is top.

Perfecte service.

Levering verloopt goed.

Héel goed prijs maar bestellen vanaf 50 euro plus levering kosten.

Mooie sterke planten

De planten zijn zoals je verwacht goed geworteld en stevig verpakt. De levering is ook snel

Geweldig en servicegericht

Er moest een afspraak worden gemaakt voor levering ivm werk. Keurig gebeld en zelfs een tweede adres gevraagd mocht er wat zijn. De planten door eigen vervoer geleverd, keurig in een doos en netjes naar binnen gebracht. Geen ieniminieplantjes. Gelijk mijn tuin vol planten volop in de knop. Direct een paradijs. Kan niets negatiefs benoemen. Geweldig!!

Zeer goede kwaliteit

Kwaliteit van de planten prima. Goed verpakt zodat de planten niet beschadigd worden. Eigen bezorgdienst is belangrijk.

Alles uitstekend !

Heel fijn dat zij zelf de planten bezorgen .

• Snelheid/Levertijd

Geweldige goede verpakking van de prachtige planten

Diverse planten besteld, alles mooi op tijd geleverd en fantastisch verpakt. Zeker ook heel mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten mooie zaak.

Goede kwaliteit planten mooie zaak.

Prachtige Hortensia’s

Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid bloemen in deze Hortensia’s. Echt prachtig!

• Snelheid/Levertijd

Altijd op tijd en netjes geleverd.

Bestel regelmatig, wordt altijd netjes en op tijd geleverd.

Prima planten

Vanwege de goede informatie op de site gunde ik dit bedrijf de levering, hoewel ik de planten in mijn eigen woonplaats had kunnen halen. Zorgvuldig verpakt, vriendelijke bezorger die -ondanks toestemming voor neerzetten- toch even aanbelde. Ik liet bezorgen door het bedrijf zelf, logisch dit dat invloed had op de bezorgtijd: goed voor het milieu dat ze niet elke dag voor twee dozen uren gaan rijden.

• Snelheid/Levertijd

Relatief goedkoop en ideaal dat zij een eigen bezorgservice hebben (die de afspraken nakomt)

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs en zeer goede en snelle communicatie

Ik wilde mijn bestelling op specifieke dagen geleverd hebben, zodat ik het zou hebben als ik het nodig had. Op een mail die ik ‘s avonds stuurde werd nagenoeg meteen gereageerd en zeer vriendelijk. Tijdens het proces werden wij wederom zeer goed op de hoogte gebracht. Op mails wordt meteen gereageerd, dus ook in de avond. De levering was precies op de plaats geleverd, zoals aangegeven. Het ophalen van de pallet ging net zo vlot. En dat voor een klein bedrag van €9,95 aan verzendkosten. Heb ik in de toekomst weer wat nodig. Dan weet ik dit bedrijf weer te vinden.

Snelle levering, mooie planten

Goede communicatie, zeer netjes verpakt geleverd, behulpzame bezorger, planten doen het goed... Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering.

Planten zijn goed verpakt en zijn onbeschadigd aangekomen. De bodembedekkers ging wat moeilijk uit de potjes omdat de wortels aan de onderkant er doorheen gegroeid zijn. Levering is snel en netjes neergezet.

Uitgebreide selectie planten

Fijne webwinkel met een uitgebreide selectie. Veel extra informatie over de planten, zomer- en winterbeeld etc. Prijs/kwaliteit is op orde. Altijd jammer dat de slakken de planten ook mooi en lekker vinden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en kwalitatieve goede levering.

Snelle levering en planten zien goed geworteld uit. Hopen dat ze goed aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en mooie planten

Ik had planten voor mijn vriendin besteld. Ik had mijzelf heel erg verkeken en ze waren veel te groot. Zonder enige problemen zijn retour gegaan. Zeer nette probleemloze retour actie.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende kwaliteit en perfecte service

Met de eigen bezorgdienst zijn ze in staat goede service te leveren en de afspraken na te komen. Duidelijke instructies bijgevoegd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goed verpakt

Als ik weer planten nodig heb zijn jullie de leverancier

Snelle levering, goede kwaliteit

De plantjes werden snel en netjes geleverd. De kwaliteit van de plantjes lijkt goed te zijn. Het leek initieel dat de bloemetjes de verkeerde kleur hadden. Op mijn e-mail met een vraag hierover werd zeer snel gereageerd en aangegeven dat als het echt blijkt de verkeerde kleur te zijn dat ik altijd terug kan komen. Goede service.

zeer goede ervaring

Meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid. De chauffeur was ook zeer behulpzaam. Alles is ook altijd keurig verpakt en zorgvuldig geselecteerd

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en netjes verpakt. Planten zeer goede kwaliteit en zonder beschadigingen geleverd.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.