zeer goede ervaring

Meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid. De chauffeur was ook zeer behulpzaam. Alles is ook altijd keurig verpakt en zorgvuldig geselecteerd

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en netjes verpakt. Planten zeer goede kwaliteit en zonder beschadigingen geleverd.

Alles in orde

Tijdens levering stelde men voor om te helpen sjouwen

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten van goede kwalitiet

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd weer goede planten en keurig bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

ik heb verschillende sites bezocht maar deze stak er ver bovenuit

de site is duidelijk en overzichtelijk , levering afspraak word 100 % nagekomen en de kwaliteit van de artikelen is top

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, levering conform afspraak en in uitstekende staat.

Ruim assortiment, levering conform afspraak en in uitstekende staat.

Prima, op alle fronten!

Uitstekend. Goede communicatie, vlotte levering. Uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en service.

Planten zagen er goed uit en waren degelijk verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Jammer dat sommige aren van de salvia’s geknakt waren volgende keer misschien hogere doos voor de rest zag het er goed uit

Keurig!

Mooie planten, goed verpakt en netjes volgens afspraak geleverd

Vertrouwd goed

Hier al diverse malen besteld en nooit teleurgesteld

Ruime keuze, sterke planten

Tweede keer dat ik hier bestel, de planten van vorige bestelling doen het zo goed in mijn moeilijke tuin dat ik nog een keer heb besteld. Goede uitleg, ruime keuze en netjes bezorgd!

Kwaliteit en uitstekende bezorging

Hele mooie boom gekocht en deze werd weer snel en netjes bezorgd door hun bezorgdienst. Medewerker was heel vriendelijk en hulpvaardig.

Op 6% van levering na prima planten, snelle bezorging

Op 6% na (thymus praecox coccineus is geen aanrader) prima tuinplanten, snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Mooie grote planten snel en goed geleverd.

Ik was positief verrast door de grootte van de planten. Echt mooie verzorgde planten, goed verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en snel geleverd

Zie boven

Perfecte kwaliteit en verzending

Prachtige kwaliteit planten en snel geleverd door zeer vriendelijke chauffeur. De planten zijn perfect verpakt. Tweede keer dat ik hier bestel en beslist niet de laatste keer.

Prima service!

De planten zagen er goed uit en goed verpakt.

Ik was totaal verrast!

Heel makkelijk om via internet een bestelling te plaatsen. Maar wat krijg je dan? Bij de Tuinplantenwinkel krijg je waar voor je geld. Keurig verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit planten. Heel blij mee. Gaan we vaker doen!

• Snelheid/Levertijd

Super! Goede kwaliteit, handige app en snelle levering.

Overzichtelijke uitgebreid assortiment. Goede prijs. Erg handig de app om mee te bestellen. En snelle levering.

GOED

De bloemen zijn mooi en netjes verpakt aangekomen

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, netjes thuisbezorgd.

Recentelijk een planten voor een heggetje aangekocht. Netjes geleverd in ruime dozen. De plantjes waren nog wel wat kleiner/jonger dan verwacht. Maar ze zijn goed aangeslagen in onze tuin.

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website, snelle prima levering

Goede info op de site, snelle levering, Conifeertjes op stam zien er goed uit en waren niet in een krappe doos gepropt maar gewoon zak om de potten, prima verpakt dus. Op de aangegeven plek gezet en ook nog kaartje door de deur van chauffeur Roy. Tevreden!

Gewoon weg super

Goed product en super op tijd geleverd ben erg tevreden kan het iedereen aanraden

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.