Goede kwaliteit planten en een snelle levering

Ben bezig onze grote tuin aan te planten. Bij tuinplanten winkel terecht gekomen omdat de prijzen gunstig zijn. De kwaliteit is erg goed en binnen een paar dagen wordt het al geleverd.

Goede service en planten

Eerst in de winkel ontzettend veel planten gekocht en kregen hulp bij het inladen. Daarna nog meer planten online besteld en waren verbaast over de kwaliteit van de online bestelde planten. Erg goed.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Mooie planten en goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Prettige mooie website, top levering, geweldige planten.

Complimenten aan alle kanten! De website is mooi, effectief en de foto’s zijn duidelijk. Ook de informatie per plant is duidelijk en uitgebreid. De levering is geweldig, altijd goed en de planten…. Ik ben heel erg onder de indruk. De planten zijn mooi, goed verzorgd en je kunt meteen aan de slag. De verpakking is meer dan goed. Het belangrijkste, is dat ze het heel goed doen. Dank jullie wel.

• Snelheid/Levertijd

Perfect bezorgd goede kwaliteit voor herhaling vatbaar

Helemaal zoals het hoort perfect

Fantastisch!

De planten waren super goed verpakt en heel fijn dat er geleverd wordt op de eilanden!

Zorgeloos groen

Prima levering van prima planten. Zorgt ervoor dat ik online bij jullie bestel. Keer op keer.

Goede kwaliteit snel geleverd

Alles zoals verwacht - prima !

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en degelijk verpakt

Beste, De 15x potentilla fructosa waren mooie stevige planten, eveneens de 3x perovskia waren mooie stevige planten Helaas de 16x nepeta faassii hebben geen van allen het gered. Ze zaten in de leveringsdoos maar hadden allen afgekraakte stegels. Deze heb ik nog proberen te planten met de nodige zorg en aanplantgrond maar helaas. Toch jammer van het geld, tot dan nog nooit problemen gehad met Tuinplantenwinkel.nl. Met vriendelijk groeten, Eddy De Paus

Zeer goed en betrouwbaar

Altijd prettig en heel vriendelijke chauffrurs

Top bedrijf!

Doen wat zij beloven

Super goeie service

Heel tevreden Mooie planten en snel geleverd

Aanrader, netjes en snel

Ik bestelde mijn plantgoed op maandag en donderdag werd alles netjes geleverd. Het plantgoed zag er bij aankomt goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte bezorging van goeduitziende tuinplanten

De tuinplantenwinkel heeft de bestelde tuinplanten, zoals verwacht, na een aantal dagen bezorgd. Keurig ingepakt in dozen en de planten zagen er goed en vers uit.

Toppers!

Afgelopen maand als professional voor de eerste keer een bestelling geplaatst. In één woord toppers en dan in de brede zin van het woord. Online bestellen is eenvoudig en communicatie over de online geplaatste order is goed. Ik heb de planten opgehaald en werd vriendelijk geholpen door het personeel. De kwaliteit van de planten is uitstekend. Echt een aanrader om bij dit bedrijf uw planten te halen.

• Snelheid/Levertijd

zeer vlotte levering, goede kwaliteit,

De planten zijn met zorg ingepakt. De bezorger is vriendelijk en behulpzaam. Goed dat als een plant het niet wil doen, dat je er een nieuwe voor in de plaats krijgt.

Kan heel kort: top!!

Heldere site, mooi assortiment en snelle levering aan huis door zeer vriendelijk en behulpzame bezorgers

• Snelheid/Levertijd

Mooi verpakt.. goede communicatie en netjes en optijd geleverd

Wij zijn zeker tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Prima producten en een snelle levering

Breed assortiment, nette prijs en snelle levering

super service

mooie boom, op gewenste datum netjes thuis bezorgd

Prima planten

Snelle levering, planten zijn in uitstekende staat en netjes verpakt. Alle planten wortelden goed bij het verplanten. Speciale dank aan de bezorger van het bedrijf voor de prachtige bloeiende pioenroos, zorgvuldig afgeleverd en volledig intact. Ik zal hier zeker weer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goede service

Ik had wat besteld om af te halen maar dat lukte niet meer. Contact opgenomen met support en ik ben uitstekend geholpen. Zonder extra kosten is mijn pakket alsnog verzonden! O en het aanbod is erg groot. 5 sterren.

• Snelheid/Levertijd

Goede levering geen enkele opmerkingen

Goede levering en mooie producten

Topbedrijf

Topbedrijf

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering.

De bestelde planten waren netjes verpakt, goede kwaliteit en een hele snelle levering.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.