Erg tevreden

Mijn plantjes waren netjes verpakt. Ik heb ze direct in bloembakken gedaan en het staat nu al mooi.

verzorgt snel uitstekend

verzorgt snel uitstekend aanrader

• Snelheid/Levertijd

Al eerder bij jullie gekocht en ik ben er super tevreden over, alle plantjes slaan goed aan en de levering is perfect!

Uitstekende en snelle levering

Meerdere maken besteld en altijd goede kwaliteit en snel geleverd. In stevige verpakking met duidelijke instructies. Klacht over niet opgekomen planten werd keurig opgelost. Helemaal top!

Mooie planten

Bestellen ging vlot. Planten zijn op tijd bezorgd. Goede kwaliteit planten. Alleen jammer dat er nu een slakkenprobleem is want die vonden wat jong blad ook wel lekker. Ik ben over Tuinplantenwinkel heel tevreden en zal er gauw weer een bestelling plaatsen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en geweldige service

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Mooie planten bestelt en binnen een paar dagen thuis geleverd. Top! In de winkel zie je vaak door de bomen het bos niet meer, druk, potten slepen. En nu precies gezocht wat we nodig hadden op welke plek, bestelt, geleverd en geplant.

Snelle levering, goede kwaliteit

Keurig bezorgd, zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

goede website, goede kwaliteit planten , goed geleverd

bijzonder plezierig

• Snelheid/Levertijd

Ik raad Tuinplanten nl van harte aan.

Ik vond hier precies wat ik zocht tegen een redelijke prijs. Ook de bezorgkosten zijn zeer redelijk. De bezorger was erg vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Verzorgde planten en goede service

Al jaren bestel ik mijn planten hier. Snelle levering en goede kwaliteit planten

Prima ervaring

Zeer tevreden met deze winkel. Snelle levering, mooie en gezonde planten, en top klantenservice.

• Snelheid/Levertijd

ze doen wat ze beloven, leveren snel en de planten zijn goed

Met de website kon ik goed uitzoeken wat ik nodig had. De bezorging was heel zorgvuldig, de planten goed beschut in een doos met vulling, los van de zware zakken met grond. De planten kwamen nog sneller dan ik hoopte en staan nu te pronken op mijn balkon.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige sterke planten, die keurig worden bezorgd.

Al eerder planten besteld die het ook goed doen. Nu hortensia's besteld. Mooie sterke planten. De levering is keurig op tijd door een vriendelijke bezorger. Planten zijn ook goed ingepakt. Ik zal binnenkort zeker nog meer planten bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Positief over product en snelle levering

Ontzettend blij met mijn kersenboom, ziet er goed uit en de boom werd snel geleverd, goeie prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Ik kan niet iets bedenken wat anders- beter kan

Niets aan op te merken. Super!

Grote voorraad. Super service

Alles wat ik nodig had om de plantjes te vervangen was voorradig De levering was heel verzorgd en gebeurde erg voorzichtig waardoor alle planten nog volledig intact waren De plantjes zelf waren mooi van grootte.

Goede planten, netjes bezorgd

Al meerdere malen besteld. Prima planten en een fijne eigen bezorgservice.

Zeeeer goed

Perfecte en vriendelijke levering,zeer mooie planten perfect verpakt. Voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit, snel geleverd tegen een redelijke prijs

De planten zijn van een mooie kwaliteit, tegen een redelijke prijs.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden. Mooie gezonde plant. Snel maar met zorg geleverd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

• Snelheid/Levertijd

Vanaf bestellen tot aflevering prima ervaring. Gestelde vragen op de mail werden super snel en naar tevredenheid beantwoord. De chauffeur heeft de 4 leibomen en toebehoren keurig netjes tot in de tuin (25m) afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke website, snelle levering en alles netjes veilig verpakt. Meer moet dat niet zijn! Ik kom zeker terug.

• Snelheid/Levertijd

Goede service! Mooie planten.

Mooie site, mooie planten. Snelle levertijd. Ben tevreden.

Makkelijk om te bestellen

alle fruitbomen en bloemen die ik heb gekocht doen het tot nu toe goed.

Mooie planten, snelle levering

De planten zijn snel geleverd en zien er mooi uit. De prijs is goed.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.