De plantjes zijn precies volgens afspraak bezorgd. Goede kwaliteit van de plantjes en goede communicatie over de levering en ophalen van de kratjes.

Ontzettend goede klantenservice!

• Snelheid/Levertijd

Goede service en zeer goede kwaliteit

Zeer overzichtelijke en duidelijke site. Heel eenvoudig te bestellen. Levering binnen enkele dagen. Een hele fijn trach & trace. Je kunt op een kaartje precies zien waar de transporteur is. Plantjes zijn van hele goede kwaliteit en zeer goed ingepakt.

Perfect!

Planten snel geleverd. Planten zagen er fris en goed uit! Topkwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Een dikke tien! Plantjes keurig verpakt op tijd geleverd en ze groeien als kool! Ga in de toekomst zeker hier weer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Super, professionele afhandeling bij aankoop planten

Goede kwaliteit planten Precies wat ik zocht

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede service en kwaliteit planten

Vragen worden snel beantwoord, zodat jesnel een bestelling kan plaatsen. Kwaliteit van geleverde planten is uitstekend.

Mooie planten, snelle levering

We bestelden opnieuw rozen en opnieuw ontvingen, overigens heel snel, mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Plantjes zien er perfect uit, en doen het goed. Verpakking en bezorging ook dik in orde.

• Snelheid/Levertijd

Heldere site met goede tips, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit.

Netjes en goed verpakt. De planten doen het goed en staan er na een week heel goed bij.

Superservice

Direct een mail gestuurd na een tegenvallende bestelling. Er werd direct op gereageerd dmv mail en telefoontje met uitleg waarom mijn planten er zo uitzagen. Heel duidelijke uitleg en met vertrouwen heb ik de planten in de tuin gezet. Later kreeg ik een berichtje dat ik toch kosteloos een andere soort van de planten kreeg toegestuurd, omdat die soort beter geschikt zou zijn. Dat vind ik echt een pluim waard!!

• Snelheid/Levertijd

Goed geholpen en mooie planten ontvangen

Na bij de fysieke winkel te zijn geweest een groot aantal planten besteld, en deze werden netjes een week later bezorgd. Planten zijn goed aangeslagen, dus ook blij met de kwaliteit. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord en zou er zeker nog een keer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, keurig verpakt.

We hadden vooral vaste planten besteld dus die moeten eerst groeien voordat ze echt mooi zijn. Maar ze zien er mooi gezond uit, voor de vaste planten zouden wel wat plattere dozen gebruikt kunnen worden. Dat scheelt afval en ruimte.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en mooie planten

Planten besteld, snel ontvangen, uitstekend verpakt.

Netjes en volgens planning

Mooie planten en perfecte aflevering. Vriendelijke chauffeur

100% tevreden

Ik had 11x dwerg-azalea's besteld, allemaal verschillende. Ze werden keurig in 2 grote dozen bezorgd op de dag waarop ik had gevraagd of dat mogelijk was (dag voor Hemelvaartsdag). Keurig op woensdag ochtend afgeleverd. De chf was ook heel netjes. Beide dozen open gemaakt, omdat ik ze pas op donderdag ging poten en tot mijn eigen vreugde waren ze niet alleen keurig per stuk verpakt + kaartje erbij welke soort het precies was, maar ze stonden ook in bloei en daar werd ik heel blij van. Op advies, allemaal in de turf gezet, speciaal voor azalea's...Eindconclusie: keurige service die niet stopte op het moment dat ik bij jullie heb besteld, maar verder ging tm moment van bezorgen.

• Snelheid/Levertijd

Dit is een tweede jaar achtereen dat ik hier bestel. Goede kwaliteit van de planten. Als er voor verzending nog gesnoeid/bijgeknipt is om groei of bloei te garanderen krijg je hier netjes een mail over. Hun eigen bezorgservice is geweldig! Mensen die met zorg met de overigens goed verpakte planten om gaan. Dat is een verademing ten opzichte van een DHL of postnl die gooit en kwakt met pakjes... en dat we letterlijk aan de andere kant van het land wonen maakt ze niks uit. Ik wil niet weten hoe laat de bezorger is vertrokken...hij was om 8 uur 's ochtends in het Noorden.

Op tijd geleverd Planten in goede conditie Goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten binnen een paar dagen aan de deur afgeleverd

Een boom een een aantal tuinplanten besteld. Deze werden binnen 3 dagen netjes afgeleverd aan de deur voor schappelijke bezorgkosten. De planten hadden een goede kluit en zagen en tiptop verzorgd uit.

• Snelheid/Levertijd

mijn planten worden steeds met heel veel zorg geleverd

De planten worden met zorg ingepakt en zijn sterke planten. De planten worden geleverd in sterke dozen en zijn verzorgd. Echt een aanrader. Top.

Snel top

Snel goed mooi ingepakt

Aangenaam verrast

Ik ga nooit nog ergens anders plantjes kopen. Webshop : ruim assortiment + duidelijke en uitgebreide info Levering : alle plantjes zorgvuldig verpakt + goede kwaliteit en de prijs zit ook goed

Verrassend prachtige planten

Ondanks dat ik online heb besteld, waren de planten "vers", zagen er heel goed uit, goede kluit en nu in de tuin zijn ze allemaal goed aangeslagen. Toen ik de doos open maakte, was dit een grote verrassing dat het zo'n mooie planten waren, daar word ik blij van! Jammer dat ik een kleine tuin heb, want hier word je hebberig van. Super verpakt, in een sterke doos met een lekplateau erin. En zaterdag besteld, dinsdag al geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Een zéér aangename kennismaking !

Voor de eerste keer 14 rozenstruikjes besteld, uitstekend verpakt, netjes en snel geleverd met correcte updates over het verloop van de bestelling ! Planten zelf in uitstekende staat ! Heb de site opgeslaan in mijn favorieten !

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.