Opnieuw mooie plantjes en bloembollen geleverd

Voor de derde keer besteld bij Tuinplantenwinkel. Vlotte levering. Plantjes en bloembollen waren keurig verpakt en van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snel levering, zeer tevreden

Prima levering

Netjes volgens afspraak afgeleverd. Planten zien er goed uit.

Uitstekend!

Duidelijke website. Fijne klantenservice en prima bezorging. Planten prima verpakt.

Positief

Ruime keuze in tuin- waterplanten, struiken, etc. Uitstekende informatie m.b.t. planten en de beschrijvingen.

• Snelheid/Levertijd

Wij hebben voor de eerste keer bij tuinplantenwinkel.nl besteld en zijn bijzonder tevreden. Onze verwachtingen waren niet zo hoog, we kenden de winkel niet en het is steeds toch even afwachten. De planten kwamen in superstaat toe. De maat en de staat waarin ze waren overtrof onze verwachtingen. Ook de verpakking was duurzaam. De planten zaten in dozen, zonder extra plastiek, maar wel om ze op een optimale manier te vervoeren. Dikke aanrader! De levertijd was zoals vermeld in de bestelbevestiging 7 dagen. In huidige verzendnormen is dat misschien het enige minpuntje, maar daar kunnen we absoluut mee leven.

Bijzonder tevreden.

Artikelen zijn boven verwachting van prima kwaliteit en werden (met zorg verpakt) snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit. Levering kon, na een bericht via email, op een afgesproken dag geleverd worden. Alles verliep perfect. Zeker aan te bevelen.

Keurig verzorgde levering

De bestelde plantjes waren snel en goed verpakt geleverd. De staat van de plantjes voldoen aan de verwachting. Zeker een aanrader voor een volgende bestelling, dat zal komend voorjaar worden.

• Snelheid/Levertijd

Mijn eerste bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl is heel goed bevallen. Mooie plantjes, goede prijs en keurige afhandeling. De eigen bezorgservice is een pré, de plantjes kwamen allemaal heel aan. Op tijd afgeleverd op de afgesproken plaats.

Alweer geweldig!

Ook deze bestelling kunnen we weer als "prima" beoordelen. Het is heerlijk om een middagje in het enorme aanbod te zoeken op allerlei criteria (kleur, hoogte, standplaats, bloeitijd, enz) en zo je wensen bij elkaar te shoppen. Bestellen en betalen verloopt soepel, en in no time staat de eigen, altijd vriendelijke bezorgservice voor de deur met de bestelling, die, zoals altijd, prima verpakt is. Wij kunnen de Tuinplantenwinkel aan iedereen aanbevelen, en dat doen we dus ook!

Prachtige plant.

Prachtige plant, vriendelijke chauffeur. Bestellen bij tuinplantenwinkel is voor herhaling vatbaar.

Mooie plantjes

Mooie planten op tijd geleverd

Superwinkel, snel en goed

Hartstikke goed, snelle verzending, mooie track en trace. Aanrader!!! Groetjes Erik

Top verzorging

Snelle bezorging en planten worden uitstekend verpakt. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Aangeven waar ze neergezet kunnen worden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en uitstekende aflevering

Aangenaam verrast over de uitstekende aflevering van de bestelde planten.

• Snelheid/Levertijd

Vuurdoorns XL besteld. Netjes bezorgd en zien er mooi uit.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben een tevreden klant

Het hele proces van bestellen tot aflevering is uitstekend verlopen. Mooie bomen geleverd, die er perfect uitzien.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit planten

Mijn eerste ervaring met Tuinplantenwinkel.nl was zeer correct. Planten waren van goede kwaliteit, scherp geprijsd, en werden correct geleverd zonder overbodige verpakkingsmateriaal. Het feit dat je niet thuis hoeft te zijn voor de thuislevering is een groot pluspunt.

doen wat ze afspreken

Prima koopervaring

Zoals ik gewend ben van de tuinplantenwinkel.

Geweldig wat een keuze

Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen, Heel goede planten en nakomen afspraken over levering. De planten werden ook keurig verzorgd en verpakt geleverd een zaak om zeker terug te komen.

Uitstekend.

Alles perfect. Levering…kwaliteit en bezorginv

• Snelheid/Levertijd

Prima service en kwaliteit.

Alles volgens plan gegaan.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte levering en geweldige service !! Een echte aanrader... Minimumbestelbedrag i.c.m. hogere bezorgkosten dan paar jaar geleden, is erg jammer.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.