Wederom goede service en snelle levering

Professioneel advies ter plekke in Knegsel. Nadat ons plan definitief was uitgewerkt alles online besteld en snel geleverd. Leveringen in kratten zodat er geen overbodig verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. De kratten en pallets werden op een later moment weer keurig opgehaald. Absoluut een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Zeer vlotte aankoop en service

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, goede communicatie na de bestelling wat altijd aangenaam is, vlotte én vriendelijke levering tot hier in België. Zondag besteld, dinsdag geleverd! Aanrader!

Mooie planten

Mijn ervaring is uitstekend: mooie planten, goed verpakt en snel verzonden. Heel tevreden!

Snelle en prima levering

Zoals boven: snelle en prima levering, de chauffeur van dienst zou ook eens tijd voor zichzelf moeten maken en niet enkel voor de klant met diens bestelling. Tenslotte heeft een mens maar één hart die af en toe ook eens een momentje tot rust dient te komen onder het genot van een bakkie leut. Mvrgr. en tot de volgende ronde.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

perfect geleverde top kwaliteit

Na een eerste bestelling vorig jaar , met positieve ervaring, heb ik terug een bestelling geplaatst van verschillende planten bij de Tuinplantenwinkel.nl. weerom is de levering en de kwaliteiten van de planten dik in orde

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden met de kwaliteit

Alle planten zijn sterk en robuust en doen het geweldig. Bezorging is uitstekend verzorgd. Complimenten !

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en netjes afgeleverd.

De planten waren van goede kwaliteit en werden netjes verpakt afgeleverd door de eigen bezorgdienst. De levertijd was binnen twee werkdagen.

Klasse.

Ze waren er eerder dan gedacht. Goed verpakt .En een vriendelijke bezorger. En als we er wat bij willen hebben dan van jullie. Maar eerst ff kijken of ze er allemaal groeien. gr Paul Veldhuizen

Snelle levering, prachtig plantmateriaal

2 leibomen besteld. Levering al volgende dag. Heel compleet met toebehoren en instructieboekje. Bezorging uitstekend! Vriendelijk en tot een krappe meter van het plantgat! Bomen lijken goed aan te slaan. Aanrader!

Wederom uitstekend!

De ontvangen materialen zijn opnieuw tijdig en conform afspraak bezorgd. Verder keurig verpakt.

zeer goede

was een goede en eerlijke ervaring is voor herhaling vatbaar

Zeer prettig

Goede service. Mogelijkheid als je niet thuis bent waar het neergezet kan worden!

• Snelheid/Levertijd

Alles compleet en mooie plantjes helemaal intact geleverd

Snel geleverd, mooie planten en fijn alles compleet en voorzichtig vervoerd

• Snelheid/Levertijd

Beantwoord aan mijn verwachting.

Prima levering en goed kwaliteit van de plantjes. Top!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Veel keuze op de website. Kwaliteit is altijd goed. Levering is goed geregeld. Ben een tevreden klant.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en prima planten

Snelle levering volgens afspraak en zeer klantvriendelijke afhandeling toen de planten wat kleiner bleken te zijn.

Snel en klantvriendelijk

Altijd snel en heel goed.

• Snelheid/Levertijd

Gezonde planten en correct geleverd.

Sommige planten zijn misschien ietsje duurder dan bij de concurrentie, maar daar staat tegenover dat de planten zorgvuldiger verpakt en geleverd worden.

Topplanten en goede service

Klimop besteld; wat een mooie volle planten heb ik mogen ontvangen. Wederom top service

• Snelheid/Levertijd

Top levering en prachtige planten

Altijd correct en deftig verpakt heel zorgzaam in omgang met de levering en de producten die je besteld zijn in top staat Mijn tuin is super prachtig geworden dankzij de tuinplantenwinkel

Super afgeleverd

Mooie planten snelle levering en goed verpakt

Kwaliteit boven verwachting

Zowel levering als kwaliteit weer dik in orde

Mooie planten, goede kwaliteit

Snelle bezorging en goed verpakt aangekomen. Planten zijn van goede kwaliteit.

Makkelijk, snel geleverd en kwaliteitsplantgoed

Makkelijk, snel geleverd en kwaliteitsplantgoed

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.