Uitgebreid assortiment , mogelijkheid om te bezoeken

Enorme keuze, zeer goed verzorgde planten en bomen , mogelijkheid om de winkel te bezoeken. Snelle levering

Goede kwaliteit planten.

Vorig jaar onze tuin helemaal gestript. Er moesten ook nieuwe planten in. We zijn eerst wezen kijken in Knegsel. Tuincentrum ziet er groot en goed uit. Daar wordt je vriendelijk geholpen en ook goed advies gegeven. Wij hebben toen niet gelijk de planten gekocht en meegenomen omdat het teveel was om in de auto mee te nemen. Daarom alles online bestel. Planten komen super netjes aan. We hoefde niet thuis te zijn, werd netjes in de achtertuin gezet. Wij hebben de planten in oktober gekocht en geplant, dus was het spannend hoe ze dit jaar opkwamen. In 1 woord TOP. De planten zijn heel vol geworden en heel veel bloemen. Zowel de grote als kleine planten. Er waren een paar niet goed opgekomen. Contact via de mail met foto's gehad en nieuwe planten gekregen. We hebben nu weer een paar planten erbij besteld om nog wat lege plekken op te vullen. We zijn zeer tevreden. We raden iedereen aan om hier te bestellen.

Prachtige fruitbomen

Ik heb 5 appel en 5 peren bomen besteld, ze waren na 3 dagen geleverd. Zien er mooi gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Maken waar wat ze beloven!

Communicatie rondom bestelling en levering was top. Ook de antwoorden op mijn (email) vragen!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en uitstekende service

Al meerdere malen in voorjaar en najaar planten, potgrond aanplantgrond, turf enz. besteld. Alles naar wens. En de klantenservice is altijd bereid om een vraag te beantwoorden!

Mooie fruitbomen

• Snelheid/Levertijd

Ik heb hier planten gekocht. Nadat ik besteld en betaald had, kwam ik erachter dat ik veel te veel planten had besteld. Ik heb ze gemaild en kreeg al heel snel een creditnota, en het geld werd ook snel teruggestort. De planten werden snel en netjes geleverd, en de kwaliteit van de planten was goed. Dus, een goede ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten!

Planten al de volgende dag geleverd,goede communicatie en erg tevreden over de kwaliteit van de planten

prima verzorgd en afgeleverd

goede website en prima spullen en afhandeling

• Snelheid/Levertijd

een correcte aflevering van de goeie producten

Netjes in dozen zijn de plantjes bezorgd. Het aantal klopte en ze zien er goed uit!

Snelle en goede levering

Snel geleverd en goed verpakt.

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en service

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden. Goede communicatie , planten zien er gezond uit.

Goede communicatie. De planten zien er gezond uit. De bezorging ging prima.

• Snelheid/Levertijd

Alles perfect in orde, vriendelijke mens die ons planten gebracht geeft!

Perfecte communicatie

Nadat ik gemaild heb naar Marc ging alles zeer vlot, alles werd mooi op voorhand afgesproken voor er betaald was. Vanaf alles betaald was onmiddellijk bevestiging met track and trace. Levering op juiste tijdstip door zeer vriendelijk chauffeur, indien ik nog planten nodig heb bestel ik deze sowieso Hier!

Goede planten snel geleverd

Mooie planten , snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Alles volgens afspraak bezorgd en zorgvuldig verpakt.

Alles volgens afspraak bezorgd en zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en bomen netjes bezorgd.

Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, keurige verpakking, goede communicatie.

Binnen 2 dagen stonden de plantjes geleverd onder de carport. We werden via de mail keurig op de hoogte gehouden van de levering. De plantjes zien er gezond en fris uit. Nu maar afwachten of ze goed gaan groeien. Ben er eerlijk gezegd niet bang voor.

Aanbevelings waardig.

Verbaasd over de snelle levering, kwaliteit van de planten, goed verpakt zodat de planten niet beschadigen, goede prijzen.

• Snelheid/Levertijd

In 2021 bij Tuinplanten Winkel de Rhododendron Azalea Georg Arends en Rhododendron Azalea Pleasant White aangeschaft. Helaas doen de laatste Pleasant White het minder goed en vallen er in het perkje hier en daar wat gaten. De eerst 'Georg Arends doen het daarentegen uitstekend. In 2023 de gaten opgevuld met Georg Arends. En ook dit jaar wat aangevuld met deze Georg Arends. Alle drie de keren snel kunnen bestellen via mijn bestellingen opnieuw bestellen. Dus opnieuw zoeken hoefde ik niet. De volgende dag al een email ontvangen dat de planten de volgende dag geleverd zouden worden. Ook op de dag zelf een email gekregen in welk tijdsbestek de chauffeur er zou zijn. Inderdaad was deze er stipt op tijd. ’s Middags de planten nog in de tuin kunnen zetten. Alle drie de keren dezelfde uitstekende service gekregen.

• Snelheid/Levertijd

Ben bij Tuinplantenwinkel.nl nog nooit teleurgesteld

De titel zegt het al.

keurig afgeleverd

Fijne online winkel.

Duidelijk overzichtelijk website. Makkelijk bestellen. Ook prettig dat de communicatie (mail berichten)goed en duidelijk is. Snel geleverd. Netjes verpakt. Vriendelijke personeel. Prima planten! Precies wat ik verwacht had.

Aangenaam verrast

De planten kwamen snel met eigen vrachtwagen. De chauffeur was super aardig. De planten waren goed verpakt. Totaal geen aarde uit potten gemorst. Het grote voordeel tegenover planten met de gewone post te laten komen is dat je ziet dat men gewend is planten te vervoeren. Geen aarde naast de potten. Alles netjes rechtop. Geen beschadigingen. En dan de planten zelf. Ik heb 6 verschillende skimmia japonica besteld. De planten allemaal in goede conditie. Ben echt super tevreden. En de webwinkel opgeslagen. Hier ga ik volgend jaar weer wat kopen voor mijn tuin.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.