Super afgeleverd

Mooie planten snelle levering en goed verpakt

Kwaliteit boven verwachting

Zowel levering als kwaliteit weer dik in orde

Mooie planten, goede kwaliteit

Snelle bezorging en goed verpakt aangekomen. Planten zijn van goede kwaliteit.

Makkelijk, snel geleverd en kwaliteitsplantgoed

Makkelijk, snel geleverd en kwaliteitsplantgoed

maakt beloftes waar

mijn ervaring met Tuinplantenwinkel was top, gezonde mooie planten, vorige spullen kwalitatief goed, en levering en bezorgdienst op tijd en professioneel. Ik beveel zeker Plantenwinkel aan eenieder aan.

Goede kwaliteit en prijzen

Altijd goed

in 1 woord geweldig!!!

Alles zoals beloofd keurig geleverd en de kwaliteit van de planten is erg goed.

• Snelheid/Levertijd

Correcte en snelle levering van mooie planten.

Heel ruim assortiment aan planten, duidelijke website, met een vlotte en correcte levering.

Mooie planten, netjes geleverd

Planten zijn van een goede grootte en in prima staat. Netjes en verzorgd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen en netjes thuis gebracht

Goed.

Perfect!

Mooie planten, en snelle levering. Helemaal tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Netjes optijd geleverd, planten zitten mooi verpakt in een doos. We gaan zien of ze ook goed aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en service uitstekend!

Ontzettend goede planten ontvangen. De bestelling stond binnen een paar dagen klaar. Personeel is behulpzaam en aardig. Een fijne winkel om planten te halen.

• Snelheid/Levertijd

Alle planten bestelde planten zien er prima uit. Alles was netjes verpakt en op tijd bezorgd. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

zowel kwaliteit van service als van de planten is prima

alles correct en netjes geleverd ook snel en goed gereageerd op mijn voorstel om levering en ophalen fust te combineren. Helemaal top dat ik geen extra leveringskosten hoefde te betalen.

Voor herhaling vatbaar

Alle planten zagen er goed uit, netjes verpakt. Snelle levering ook fijn dat je op de dag van levering kan zien wanneer je aan de beurt bent en hoe laat hij komt.

Snel geleverd, alles oke

Planten in prima conditie, goed verpakt, snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Planten en service uitstekend!

Bestel hier al jaren. Platen altijd goed.

• Snelheid/Levertijd

Goed product en levering.

Duidelijke site. Je krijgt goede informatie over de leverdatum en levertijd. Op de dag van levering kun je met de track&trace precies volgen waar de chauffeur is. Heb er nu 2x besteld en beide bezorgers waren erg aardig en behulpzaam. Ook belangrijk, mooie kwaliteit van in ons geval de leibomen. Goed verpakt. Op hun site kun je nog extra informatie vinden over hoe je moet planten en bijvoorbeeld de paal moet plaatsen om de boom te ondersteunen.

• Snelheid/Levertijd

Betaalbaar en snelle levering!

Prima site, veel keuze en snelle levering

Snelle levering.

Een goede kwaliteit en alles keurig ingepakt. Van alle planten een goede beschrijving.

Geen op-of aanmerkingen

Bestelling compleet en snel ontvangen; zelfde dag nog reactie op vraag.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten in een goede verpakking .

Keurige levering van onze bestelling met frisse, gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Keurige levering. Goed verpakt op afgesproken tijd en plaats

Sterke potplanten met sterk ontwikkelde wortelkluiten. Planten met frisgroen blad en bladloze hadden al groeischeuten bij de wortelkluit. Voor m8j goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader om bij hen te bestellen !

Prima verzorgd.

Mooie planten en goed verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.