Pluspunten

Snelle service, pakketje ziet er super leuk uit, goede retour service. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, mooie website

Maatvoering klopt totaal niet

Pluspunten

Ik koop vaker online en ben echt niet altijd tevreden, met name over de kwaliteit van het product. Het jurkje paste als gegoten en de stof is fijn. Heul blij mee

Pluspunten

Prima site, super leuke tekst in mail en op de verpakking van de bestelling. Iedereen wordt er vrolijk van.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Voor het eerst hier een jurkje gekocht. Super mooie vrouwelijk pasvorm, zeer hoge kwaliteit katoenen Jersey. De verpakking was een feestje en zeer netjes en goed verzorgd. Alles bij elkaar helemaal Top!

Ga vooral zo door

Pluspunten

Snelle levering en grappige correspondentie!

Pluspunten

super, maten kloppen, snelle levering!!

Pluspunten

Wat ben ik blij dat ik via instagram je m’appelle ontdekt heb. Een te gek jurkje gekocht, zo blij mee. En wat een leuke verpakking. Alleen die doos is al een feestje. Het zal zeker niet bij deze aankoop blijven!

Pluspunten

Super blij met mijn jurkje en ik zag al meer leuke jurkjes op jullie site die ik binnenkort ga bestellen. Maar ik werd vooral heel vrolijk van de doos waarin het geleverd werd. Jullie begrijpen hoe je een klant blij maakt. Helemaal top!!

Pluspunten

Snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog niets ontvangen

De verzending moet beter. DHL faalt hard. Ik heb nog niets ontvangen en kan dus ook niets over de kleding zeggen. Je m'appelle weet dit maar stuurt mij toch een verzoek om een review over de kleding te schrijven. Haha. #faaltwee Je m'apelle beweert nu in een reactie op mijn review dat mijn pakketje kwijt was bij DHL terwijl DHL beweert dat zij niet konden leveren omdat de vierdaagse bezig was in NIjmegen. ook is in het mailcontact met Je m'appelle nooit ter sprake gekomen dat het pakketje kwijt was, alleen dat zijn een klacht hadden gedeponeerd. Zij verzochten mij om rond de klok van 17 uur, (Jawel) even een mailtje te sturen of het pakket al aangekomen was. Ik zou verwachten dat zij mij op de hoogt zouden houden of ik eindelik mijn zending op kon komen halen Tevens beweert Je m'appelle dat zij direct een nieuwe zending hebben gestuurd, ook dit is niet waar, daar is een week overheen gegaan. Verder vinden zij dat zij extra kosten hebben gemaakt door een nieuwe zending te sturen terwijl ik als klant een, overigens klein, bedrag heb moeten betalen voor de snelle bezorging (aldus de website) Vanwege de reactie op mijn beoordeling heb ik mijn zending retour gestuurd, de kleding is mooi en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Wat een geweldig leuke webshop. Ik keek met smart uit naar de Deux Chevaux die mijn pakje zou bezorgen. Wanneer zou de auto de bocht doorscheuren en met gierende remmen voor mijn deur stoppen. Lang hoefde ik niet te wachten daar zag ik hem al komen. Een prachtig doos met persoonlijke tekst werd mij overhandigd door de aardige bezorger. Het uitpakken kon beginnen. Als mijn jurkje nu maar niet tegen zou vallen. Nu dat was zeker niet het geval. Een prachtige robe kwam uit het pakket. Mooi van kleur en van een soepele stof. Nu maar hopen dat de maten overeen kwamen. Vliegensvlug hees ik mij in het mooie jurkje. En wat een feestje. Het jurkje sloot prachtig aan en stond mij prachtig. Wat een geweldige dag en wat een geweldig vondst heb ik gedaan met de webshop Je m'appelle. Jullie zien mij zeker terug! Met vriendelijke groet uit Holland, Linda Hoiting

Geen verbeterpunten! Het is al super top!

Pluspunten

Duidelijke info op de website Makkelijk om bestelling te plaatsen Snelle levering Super leuke verpakking, je voelt je echt persoonlijk aangesproken

Blijf zo door gaan!!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, leuke en attente mails m.b.t. tussentijdse verzendinfo. De soepele en zachte stof heeft me verrast. Jurkje zit als gegoten. Tekent totaal niet af.

ga zo door.

Pluspunten

Super leuk jurkje gekocht. Snelle levering en grappig concept.

Nog een leuke Franse geste in de doos bij aflevering dat maakt dit concept helemaal af.

Pluspunten

Snelle levering en constant bevestiging van bestellen, verzenden, het onderweg zijn en wat vooral hek leuk was de tekst op de doos voor de bezorger.

Pluspunten

Goedeprijskwaliteit, snelle service

Pluspunten

Duidelijk, optijd, snelle reactie als ik vragen heb. De whatsapp werkt goed! De kleding zitten heerlijk en goede prijs/kwaliteit. Ik ben eindelijk weer eens keer tevreden met online winkelen!

Tot nu toe niks..

Pluspunten

Leuke originele opzet mails. Duidelijkheid over de levering. Vlotte kleding.

Grotere collectie

Pluspunten

Alleen maar positief, op alle fronten geweldig geïnformeerd en geleverd, chapeau!

Geen te bedenken.

Pluspunten

Levering zou een paar dagen duren, maar was er sneller dan aangegeven. Kleding leuk verpakt, al een cadeautje op zich! Is pas mijn eerste order, maar de jurk die ik besteld heb is een topper. Mooie stof, netjes afgewerkt.

Pluspunten

Je wordt prima op de hoogte gehouden en een snelle levering.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn