Pluspunten

Wat een snelle levering en wat een een gezellig pakje! Merci Jean Christophe! Om verliefd op te worden!!

Vervang het plastic zakje (waar t bestelde item in zit) met weer een erg leuke tekst door een bv vloeipapier! Duurzaam!

Pluspunten

Supersnelle reactie IN het weekend, snelle levering, mooie jurk, gratis retour. Perfect!

Pluspunten

Fantastisch hoe ik op de hoogte werd gehouden met de verzending

Pluspunten

Super leuke en originele manier om je op de hoogte te houden van de zending/bezorging, met teksten als "Jean-Jacques" stapt direct in z'n Deux Cheveaux..goeie service raad het echt iedereen aan als ik een 10 + kon geven deed ik dat..

Gewoon zo doorgaan..top

Pluspunten

Ze zijn telefonisch bereikbaar! Mooie kwaliteit en pasvorm. Enthousiaste mails

Pluspunten

Overzichtelijke website en snel antwoord op een gestelde vraag. En net iets andere, leuke kleding van een mooie kwaliteit. Top

Misschien onder een kledingstuk vermelden als deze ( tijdelijk) is uitverkocht

Pluspunten

De marketing strategie die jullie gebruiken is het goed doordacht.Dat jullie mij echt het gevoel geven dat ik een kadootje aan mezelf geef. Alles is tot in de puntjes verzorgt zelfs de verpakking en manier van contact is zeer aangenaam.

Deze heb ik eigenlijk niet. Alles verliep naar wens en de volgende dag werd het al gebracht.

Pluspunten

Mooie kwaliteit van de kleding voor een goede prijs.

Eventueel iets snellere verzending....

Pluspunten

Super snelle en goede levering. Goede kwaliteit!

Zou het écht niet weten.

Pluspunten

Leuke kleding mooie verpakking alleen die knappe jongen miste ik hihi

Pluspunten

leuke spontane manier van benaderen snelle aflevering mooie kwaliteit kleding

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten

Pluspunten

Gelukkig had de deux cheveax van Jean Jacques geen panne. Hij heeft werkelijk het gas erop gezet om mij snel mijn kleding te bezorgen. Chapeau.

Pluspunten

Leuke kleding en mooie kwaliteit

Pluspunten

Snel geleverd ,past goed, mooi materiaal. Goede retour service.

Pluspunten

Pluspunten

Super fijne producten en snelle levering! En de verpakking blijft ook altijd leuk!

Pluspunten

Verzorgde levering, vlotte levering, super snelle omruil srevice en ook het systeem van omruilen vond ik super. Was de eerste keer dat ik bestelde, ga zeker vaker doen.

Pluspunten

Pluspunten

Alleen al van de bevestigen, dat mijn bestelling wordt ingepakt, werd ik al super vrolijk en blij. Tel daar het ontzettend leuke filmpje bij op, dat Jean-Jacques onderweg is, en jullie hebben er een zeer tevreden klant bij. De kleding is mooi van kwaliteit en de pasvorm is goed.

De mogelijkheid om achteraf te betalen, zou ik erg prettig vinden.

Pluspunten

Snelle levering! Leuk verpakt!

Pluspunten

Super gezellige mails over waar mijn pakket zich bevind voordat het bezorgd word. En wat is mijn set leuk!

Eigenlijk geen, jullie doen het super!

Pluspunten

Super snelle levering, duidelijk over tijden etc. De maten kloppen ook en dat is heel fijn want dat is lang niet overal zo.

geen

Pluspunten

Maat 34 voor mi echt perfect!!! Snelle levering

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.