Pluspunten

Zeer snelle levering. Keurig verzorgd. Mooie kleding. Kortom zeer tevreden!

Pluspunten

Super leuke verpakking en mooie materialen. Helaas was het jurkje te lang voor mij maar is de return service makkelijk georganiseerd en snel te doen. Ik ben fan...

Pluspunten

dat er leuke kleding is en een leuke verpakking van het pakketje.

.....

Pluspunten

snelle levering. keurig verpakt. snel en makkelijk omruilen of retourneren. mooie kwaliteit kleding.

de website kan nog overzichtelijker. met name het plaatsen van de produkten in de winkelwagen werkt niet altijd optimaal. zeker met meerdere produkten is soms ineens je winkelwagen weer leeg en kun je opnieuw beginnen.

Pluspunten

Goede levering en leuk verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Maatjes vallen 1 maat kleiner

Pluspunten

Leuke benadering na bestelling

Pluspunten

Jong Dynamisch en vrolijk

Keep it up

Pluspunten

mooie kwaliteit kleding en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en prachtige verpakking! Wat een feestje!

Vond het alleen een. Setje jammer dat ik s’middags mijn bestelling binnen kreeg en s’avomds Een mail dat je bij een bestelling een leuke tas erbij kreeg .

Pluspunten

Snelle verzending Leuke verpakking, het is echt een cadeautje! Eindelijk een jurkje dat mooi zit, ik ben er echt heel blij mee!

Pluspunten

Service is top! Alle moeite wordt genomen om je te helpen (in mijn geval omruilen)

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt. Dit bedrijf snapt het!!

Pluspunten

Snel, goed, duidelijke Omschrijving en geweldige marketing! Jean jacques! Je t’aime

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verrassend leuke stijl van leveren. Je wordt vrolijk van de verpakking en zinnen op de bijgesloten formulieren

Franstalig in vele opzichten (vind ik heeeel leuk), maar Franse opdruk voor sweaters is er niet. Mercredi ipv wednesday.

Pluspunten

Vriendelijk geprijsde prettig draagbare kleding voor ieder moment van de dag

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbaar

Nvt

Pluspunten

Maanden op zoek geweest naar een jurk voor de bruiloft van mijn zoon; en bij jullie gevonden !! Wat hebben jullie een leuke diversiteit van kleding. 4 jurken besteld voor de zekerheid; allemaal van prachtige kwaliteit (gevoerd en al) . Goede omschrijvingen worden er gegeven (ook qua maat) . En de keurig nette verpakking van de kleding en de enige doos, waarin alles verpakt zat. Kortom: ik ben zeer tevreden en blijf ook zeker klant bij jullie en blijf jullie volgen op Facebook en Insta. groetjes en succes met jullie bedrijf.

kan ik echt (nog) niet vinden ! :)

Pluspunten

Zeer snelle levering! Kwaliteit van de gekochte kleding is prima, pasvorm OK, kortom alles zoals ik wens.

Zou ik niet weten

Pluspunten

Leuk assortiment Snel te bestellen, niet te gecompliceerd Maat aanduiding ook heel helder

Voorraad is wel snel op. Misschien tip om van hard lopende maten meer in te kopen.

Pluspunten

Wat ontzettend leuk verpakt, alleen dat is al een cadeautje! En dan ook nog in het pakje een jurk van mooie kwaliteit en goede pasvorm! Ik ben blij

Nvt

Pluspunten

Jullie hebben een snelle levering, helemaal top

Ik kan ze niet ontdekken!

Pluspunten

Super snelle nette levering van hele mooie kwalitatief goede kleding!! Alleen de doos was al een kadootje!! Super leuk al die kleine details, zelfs op de orderbon!! Je suis très jolie!!!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.