Pluspunten

Snelle levering en product komt overeen met de afbeelding op de website (webshop).

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke communicatie, super!!

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

Pluspunten

De kleding is zoals afgebeeld. Zit en staat goed en: super kwaliteit! Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Telkens veranderende collectie.

Eigenlijk....gewoon niets! Jarenlang getwijfeld om te bestellen. Nu toch gedaan....en: super blij! Mijn twijfel zat 'm in de snelle verkoop van jullie producten....is dit wel echt.....of toch een nepsite..... Ik ben om!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communicatie tussen bestelling - retour / ruilen , is top !

geen klachten ben tevreden

Pluspunten

Snelle leveringen van mijn Le Costume Navy, in een ontzettend leuke doos! Heel duidelijke bon erbij met of je het wil retourneren of ruilen voor een andere maat. Ga zo door! Ik ga zeker meer bij jullie bestellen. Vriendelijke groet

Pluspunten

Sympathieke webshop. Leuke bevestiging en manier van bezorgen. Kleding past goed, mooie kwaliteit, netjes en goed verzorgd. Wordt gemaakt in Portugal en Turkije dus (ik hoop) geen kinderarbeid oid.

Pluspunten

snel, mooie kwaliteit, klein maar goed.

Pluspunten

Jullie leuke mails en de prachtige valerpakking!!

Top!!!

Pluspunten

N 9

Nvt

Pluspunten

Snelle levering! Helemaal blij met het zwarte jurkje! Altijd al gewild en nu eindelijk één gevonden waarin ik me écht eens een diva voel :-)

Pluspunten

Prachtige producten, hele snelle levering, maar vooral Jean Jacques heeft mijn hart gestolen..

Pluspunten

Fantastische communicatie, verpakking ook erg origineel, compleet in stijl. En uiteraard een super leuke outfit geleverd, precies zoals beloofd. Merci!

Pluspunten

La Easy Jacket Boucle besteld met de broek deze zat perfect de La easy Jacket omgeruild voor een maatje groter en dit was snel geregeld met de omruilservice. Jasje zit nu ook top. Blij mee.

Website onduidelijk is hoop gezoek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima kwaliteit. Levering redelijk 2 a 3 dagen Gratis retour is pluspunt

Te veel poes pas qua levering.. Mail met daarin de route vanuit paris ed. Druk bedrukte doos.. Is voor mij allemaal niet nodig. En kan zonder dit misschien goedkoper.

Pluspunten

De super snelle service (incl omruil) op alle fronten!! Ook aan de telefoon wordt je uiterst vriendelijk te woord gestaan. Daar komt als positief punt bij, dat de kledinglijn ook nog eens harstikke leuk is! Ga zo door!!!!!!!

Geen.

Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering en mooie prijzen

Pluspunten

Goede en snelle service. Levering tot in de puntjes verzorgd.

Pluspunten

Mooie kleding Snelle levering

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Super snel thuis wel erg jammer dat DHL de doos in de voortuin heeft gezet hij was drijfnat na een dagje Efteling kwam ik pas laat thuis helaas maar gelukkig was de kleding goed verpakt.

Geen.

Pluspunten

Eerste keer iets gekocht, je word goed op de hoogte gehouden, goede en snelle levering. En natuurlijk leuke kleding.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.