3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Mooie verpakking. Leuke jurk voor relatie lage prijs.

Gering aanbod collectie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondanks dat het materiaal niet zichtbaar is op de site, toch gehouden. Want prijs, comfort en toch wel aardig. Charmante persona's in de campagne, maar het wordt gebracht door een snelle DHL-jongen in een auto met zeer luidruchtige muziek.

Op de website is niet direct duidelijk dat dit product van jersey/tricot is. Een net joggingpak of een comfortabel zakelijk pak. Ook heeft de broek geen rits of sluiting, maar alleen elastiek. Dat had ik graag vooraf geweten.

Pluspunten

Goeie communicatie qua levering. Mooie verpakking! Ik word blij van een bestelling bij jullie.

Pluspunten

Alleen de verpakking al, geweldig ik hou ervan!

Ik zou t even niet weten.

Pluspunten

Supersnelle service!

Pluspunten

Flitsend snel werd mijn bestelde jurkje geleverd zodat ik ook kon schitteren onder de zon! Merci

Pluspunten

kleding zit lekker en staat me ook nog ;) het leuke van het bedrijf zelf is dat het net is of ze je persoonlijk kennen.

Pluspunten

Je m’appelle geeft een persoonlijke beleving aan mij als klant. Ik heb voor de eerste keer iets besteld en door de wijze van benadering en levering ga ik dit zeker vaker doen!

Geen aandachtspunten tot dusver

Pluspunten

Formidabele verzending, leuk en goed verpakt en geleverd op de beloofde datum

Pluspunten

Super leuk om een pakketje te ontvangen, de tekst op de verpakking tovert al een glimlach op je gezicht......en dan heb je het nog niet eens uit gepakt!!

Pluspunten

Pakketje kwam aan in een super mooie doos. Op zich al een cadeautje om uit te pakken. De kleren zijn chique, speels en hebben een hele mooie pasform. Omdat ik twijfelde over de maat had ik een jurkje dubbel besteld in twee verschillende maten. Ook het retour zenden gaat super gemakkelijk. Zonder label aan te hoeven maken maar een dhl punt om je pakketje af te geven met de vermelding dat het naar je m’apelle verstuurd mag worden. Kortom heel tevreden

Heb ik niet

Pluspunten

Ik vind het een geweldige service en ik heb erg moeten lachen om de fantatsische persoonlijk gerichte mailtjes die je ontvangt na het bestellen! Doe Jean Jacques de groeten van me en tot de volgende bestelling

Pluspunten

Leuke creatieve berichten over de aankomende bezorging, leuke factuur(afbeelding achterkant), en ook nog eens een leuke doos. Dit was de eerste bestelling, en zeker niet de laatste!!

Ga zo door, top!

Pluspunten

Betrouwbaar en goede kwaliteit en je wordt steeds op de hoogte gehouden mbt de bezorging. Ook de maat klopte en de leuke kaart erbij met grappige tekst maakte het af.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering

Pluspunten

Geweldige collectie. Super leuk setje besteld, de blouse bleek een maatje te groot maar dat was zo geregeld via de makkelijke omruil service!

Pluspunten

Super snelle service, leuke kleding en humoristische mailings! I ❤️ Jean-Jacques!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb mijn bestelling nog niet binnen ?

Effe wat langer wachten met mails versturen om Een beoordeling te geven Aangezien mijn kledingstuk nog niet binnen is

Pluspunten

Het shoppen bij Je m'appelle is één groot verwenmoment. De pakbon, verpakking en de manier van aanspreken. En dan is de kleding en verzorging ook nog goed!

Pluspunten

Eerste keer besteld. De topper: blauw kostuum. Wat een cadeautje is de doos op zich al! Geweldig. Ben heel tevreden.

Geen idee.

Pluspunten

Hip jong kwaliteit goed gevoel leuke uitstraling goed geregeld

Maten op tijd aanvullen

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.