Pluspunten

Mooie kleding, goede kwaliteit, snelle levering :-)

Pluspunten

Verfrissende communicatie, leuk verpakt. Collectie wisselt regelmatig, super aanbiedingen. Snelle levering en ophalen DHL punt is onlangs toegevoegd wat het nog makkelijker maakt.

Pluspunten

Hele leuke en betaalbare kleding. Snelle levering.

Wellicht meer aandacht voor het vinden van de website. Via Google de website gevonden (iemand droeg een trui met Coco op de voorzijde).

Pluspunten

Snelle levering! Ik zie er weer op en top netjes uit als taxi chauffeuse :) Nette en fijn zittende kleding :)

Niets!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke online shop..De kleding is van Top kwaliteit. En alleen al van de site word je vrolijk. Benadering klant zo positief. Echt een aanrader en leuke verpakking.

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering Prijs kwaliteit goed

Pluspunten

Zo gaaf om op deze manier een setje te bestellen en zo’n leuke mail te krijgen en de opvolging hiervan. En dan het pakketje wat razend snel werd bezorgd in een prachtige doos. Kleding zit super en ziet er top uit! Complimentjes van mijn collega’s helemaal leuk!

Pluspunten

Super snelle levering en parfecte pasvorm

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt en helemaal goede retourservice.

geen

Pluspunten

snelle levering, leuke producten

best wel duur!

Pluspunten

Mooie kleding, moderne look, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle aflevering en goede omruilservice.

Op dit moment geen.

Pluspunten

prima bedrijf met prachtige kleding

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer nette verpakking een “ kadootje” als je bestelling binnenkomt! Erg persoonlijk in benadering, je voelt je geen nummer als klant.

Kledingcheck, blazer was stuk op de naad dus retour gezonden.

Pluspunten

I really like Je m'appelle and like the style. I just found the shop last December and already bought 2 dresses which I just love. Additionally, heir e-mails are personalised!

Unfortunately, I was not able to choose the time the products would be delivered, so once I missed them twice. When I wanted to change the delivery time for the next delivery it was not possible.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk beschreven als advertentie en leuk verpakt

Jurk besteld duurde een hele week van mont marte tot in mijn deur . Jammer ... moest na bellen waar bestelling bleef en toen het kwam voldeed niet aan verwachting . Helaas geen goede ervaring

Pluspunten

De vriendelijke marketing en de verzorgde uitstraling in alles en gebruiksvriendelijke website en retourneren. Ik zal zéker nog een keer iets bestellen. De makkelijke manier van retourneren weerhoudt je niet van bestellen. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Chapeau!

Pluspunten

Snelle levering ,supermoderne jurkje

Zijn er niet ,ga zo door

Pluspunten

De jurk trok gelijk mijn oog,en hoopte me er zomers en vrouwelijk in te voelen.na binnenkomst gepast en met een grote glimlach voor de spiegel gestaan,super blij ben ik ermee...snelle levering,mooie prijs.dank jullie wel

Pluspunten

Top en super snelle levering!

Pluspunten

Omruilen perfect geregeld,kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Eerste keer iets besteld,en ik kom zeker terug.

Ga zo door.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Slechte kwaliteit kleding, de easy pant is een trainingspak

Pluspunten

Zo blij met mijn aankopen! Heel snel en perfect geleverd.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn