Pluspunten

Snelle levering Keurig verpakt vriendelijke klantenservice Zeer goede kwaliteit kleding

Pluspunten

Kleren passen prima! Levering volgens afspraak! Voor het eerst besteld bij Je m'appelle en voor het eerst een internetbestelling die volgens planning geleverd wordt.

Pluspunten

snelle service, superleuke kleding

Pluspunten

Zeer snelle.levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding en snelle levering

Ik vind dat de kleding over t algemeen klein uitvalt, terwijl op de site staat dat t op maat valt.

Pluspunten

Alleen al het filmpje over mijn pakket je met een knappe bezorger en de doos waar Hein zat waren al een feestje. Na het openen van dit mooie pakketje zaten er hele leuke en vooral lekker zittende kleding niet. Helemaal happy. Merci Beaucoup et Au Revoir

Ga door fijne kleren te maken en het op zo 'n originele manier te brengen

Pluspunten

Ik heb me rot gelachen om de mails die op de koop volgden. Heb ze zelfs op FB gezet, als positief voorbeeld hoe een klantcontact ook kan verlopen. Incl. de uitnodiging om ruzie te maken. Ik vind de site duidelijk en aantrekkelijk. Ga zeker meer bestellen. En as vrijdag ga ik mijn nieuwe spulletjes dragen.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kleding van goed materiaal (gaat lang mee) nu ook gratis retour sturen. Top gewoon!

Pluspunten

leuke spullen, leuke site, snelle levering en op leuke originele wijze verpakt!!

Pluspunten

snelle levering, nette en eigentijdse correspondentie, mooie Website, overzichtelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding

het elastiek van de hemdjes kan van een betere kwaliteit.

Pluspunten

Zeer enthousiast over de vriendelijke en ludiek manier van communiceren.

Pluspunten

Leuke frisse collectie

Betere kwaliteit van de leuke bekende hempjes met glitterbandjes. Ze doen pijn! De zilveren het meeste. Ik kan ze helaas niet meer terugsturen want ik heb ze een keer gedragen. Maar het is echt een verbeterpunt.

Pluspunten

Snelle mooie levering, mooi netjes verpakt!!

Sommige dingen kunnen goedkoper?!

Pluspunten

Alles was positief.

Pluspunten

Vriendelijke site! Kleding wordt in een luxe verpakking geleverd en die maakt je bij voorbaat al blij met je aankoop. De jurkjes zitten als gegoten. Tot de volgende bestelling.

Pluspunten

Leuke, snelle service Duidelijke website Goede kwaliteit kleding

Pluspunten

Supersnelle service Orgineel klantencontact over de bezorging van je bestelling Bestellen bij Je m'appelle tovert een glimlach op je gezicht!

Sorry, geen!

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Snelle levering mooi verpakt daar hou ik van! Top!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, mooie originele betaalbare kleding. Ook voor mij, met mijn 60 jaar en nog geenszins van plan om trevira 2000 broeken te gaan dragen (Google maar

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, makkelijk om te bestellen, snelle levering, fijne kleding.

Pluspunten

Super leuke levering, grappig mail contact, prachtige kleding, goede maatvoering, c'est magnifique!

Jean-Jacques? Ou est ma baguette? Ik zou voor een andere vervoerder kiezen...er gaat altijd iets mis bij DHL...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering + retourservice

De kwaliteit van de kleding valt tegen

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.