3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke marketing, mooi verpakt, snel geleverd en kleding met leuke details.

Jammer dat Jean-Jacques onderweg bij een blondine op bezoek was geweest. Er zaten namelijk lange blonde jaren op mijn "nieuwe" broek.

Pluspunten

Vriendelijke benadering, zelfs op en in de leveringsdoos. Hippe stuff, heerlijk comfortabel ook

Ehhhh....niks?

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering! Leuke, sportief ogende kleding

Niet te benoemen

Pluspunten

Snelle levering, leuke manier van marketing met verpakking, mailtjes en inhoud met briefje.

Pluspunten

Snelle en keurig verpakte levering en het gratis retourneren is ook prima geregeld!

aangeven of het formulier om te retourneren mee terug gestuurd moet worden in pakket, staat niet op formulier

Pluspunten

- de broek die ik heb gekocht, zit als gegoten ! - hij staat ook heel leuk ! - levering binnen 1 dag, top !

Pluspunten

Supergoed service! Erg handig die retourservice en ondertussen al je nieuwe kledingstuk binnen krijgen.

Zo door gaan!

Pluspunten

Snelle levering. Komt beloftes na

Terugstorting van gelden mogen sneller op de rekening bij geschreven worden

Pluspunten

Supersnel en leuk geholpen via de chat! Kleding was ook een dikke 10!

Pluspunten

Mooie kwaliteit kleding, snelle en goed verpakte levering en altijd leuke aanbiedingen.

Pluspunten

super snelle service en de klantenservice is perfect.

Pluspunten

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Hele fijne kleding, super snel bezorgd met een grappige persoonlijke note van Jean-Jacques.

Meer maten beschikbaar hebben, vaak zijn producten al snel uitverkocht in S, M, L.

Pluspunten

Enig hoe dingen verwoord worden, supersnel en hippe verpakking. Verassend uniek.

Pluspunten

Super snel en in een erg leuk verpakking, ook voor voor de postbode (Jean-Jacques) een vrolijk pakketje om af te leveren..

Nog niet ontdekt..

Pluspunten

Erg vriendelijke benadering. Komt persoonlijk over.

Was lastig om DHL-punt in te voeren en te accorderen. Lukte mij niet en daardoor moest ik de gegevens een aantal malen invoeren voor verzending naar privé adres.

Pluspunten

Al diverse jurkjes en truien gekocht bij jullie Goede kwaliteit en heerlijke stoffen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en super mooi verpakt!

Pluspunten

Zeer goede webshop, waar je, als je iets wil omruilen, je meteen na retour sturen, shoptegoed krijgt, zodat je meteen opnieuw kunt bestellen .

Toen ik aan “het shoppen” was, waren er al veel items niet meer in mijn maat verkrijgbaar. Dat lag er ook wel een beetje aan dat het aan het einde /begin van een nieuw seizoen was...denk ik

Pluspunten

Leuke marketing! Snelle levering. Makkelijk bestellen en retourneren.

Pluspunten

Kleding van zeer goede kwaliteit, snel bezorgen en retourneren. Tegoed wordt ook snel weer terug gestort op je bankrekening nr. Ik vind het een zeer positief en spontaan bedrijf ....

Pluspunten

Origineel, mooie materialen en comfortabel!! Duidelijk en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten. Heel blij met mijn blouse met hart!

Had wat moeite om mijn gekozen kledingstuk in mijn winkelmandje te krijgen. De site bleef zeggen dat ik een maat moest kiezen, maar dat had ik natuurlijk al lang gedaan.

Pluspunten

Voor de eerste keer besteld bij Je m’appelle. Super blij met mijn nette maar toch stoere “Pak”. Wat mij echter ook gelijk een glimlach bezorgde waren de mailtjes, die je ontvangt als je je bestelling hebt gedaan. Heel gezellig met die “Jean Jacques”. ;-) Zou zeggen, maak kennis met die “Jean Jacques”!!!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn