Pluspunten

Super snel geleverd in een prachtige verpakking! Een feest om uit te pakken. De kleding is van mooie kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Wat een leuke en geweldig merk met een super PR!

Pluspunten

Snelle service. Correcte mailing over wanneer je het pakket kunt verwachten. Eenmaal aangekomen ontvang je een verrassend mooie doos. Alles in stijl, zelfs de retourneerbon met mijn 1e autootje op de voorkant. Zelfs bij het retour sturen hoef je geen adres in te vullen.

Pluspunten

Snelle verzending en leuke verpakking, duidelijke retourprocedure erbij en je kunt ook altijd appen en een vraag stellen

De stof van de broek die ik had besteld, (spring pant grey) was veel gladder dan leek op de foto en in de beschrijving, misschien toch iets duidelijker erbij zetten.

Pluspunten

Snelle verzending . Leuke kleding daar wil je in gezien worden !!! Origineel verpakking .

Pluspunten

De manier waarop de communicatie is via de mail is super leuk!! :) De manier waarop ze je voorbereiden op het pakketje is erg leuk, ik ging me er nog meer op verheugen! Ik had nog nooit wat bij ze besteld maar door de mailtjes die ik kreeg heb ik geen moment getwijfeld of m’n pakketje wel goed aan zou komen! En zo gebeurde het ook! De volgende dag was mijn pakketje al binnen! In een super leuke doos, voorzien van net zulke leuke teksten als de mails! Ik had uiteindelijke de verkeerde maat besteld van artikel maar hij is erg leuk, dus ik wou hem omruilen. Ik heb dezelfde dag als dat ik het pakketje ontvangen heb de doos weer terug gestuurd. En door de makkelijke omruilgarantie stond het teruggestuurde bedrag binnen 2 uur weer op de site waardoor ik meteen de goede maat kon bestellen! Deze bestelling kreeg ik wederom de dag later al weer binnen! O ja, het artikel is in het echt vergelijkbaar met de fotos op de site en de kwaliteit is ook helemaal prima, Net als de prijs trouwens, erg scherp! Dus al met al ben ik nog nooit zo goed en voor mijn gevoel, persoonlijk gehlopen! Ik heb ook nog nooit een soortgelijke beoordeling geplaatst maar voor Je m’appelle maak ik dan maar een uitzondering:) keep up the Good work!

Verzendkosten, snap dat het nodig is omdat de prijzen scherp zijn. En er zijn regelmatig dagen waarop je zonder verzendkosten kan bestellen.

Pluspunten

Aansprekende collectie

De all time favorieten zijn snel uitverkocht.

Pluspunten

Snelle levering! Mooi verpakt! Persoonlijke benadering. Kortom TOP

Pluspunten

Klantgericht, van deze tijd én net dat beetje extra bieden. Het is een feestje om het pakketje te ontvangen; in een prachtige doos, tot in de puntjes verzorgd. Fijne kleding. Très bien!!

Pluspunten

Snelle levering en de maten zijn prima. Het zit heerlijk. Een pak om in te wonen!!!

Pluspunten

Waanzinnige snelle levering. Fijn jasje waarvan de mouwen niet te lang zijn en dat is een feestje want bijna altijd zijn voor mij de mouwen van jasjes te lang. Komt misschien door de Franse "schnit"?

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website, mooie producten, goed retour beleid en de kleding is ook echt zoals je op de website besteld, qua kleur, pasvorm ed....echt een aanrader!

Pluspunten

Wat een topbedrijf. Leuke acties en super service. Zo leuk om mail te ontvangen van Jacques. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stappen die zijn genomen in het bestelproces. Een echte aanrader

Pluspunten

Snelle levering leuk kleding ..zit als gegoten

Pluspunten

Leuke items, mooie levering!

Pluspunten

snelle verwerking van de bestelling Leuke "persoonlijke" mail waarin de status van de bestelling benoemd wordt. goede service leuke betaalbare kleding die comfortabel zit kortom geweldig bedrijf en super kleding voor alle gelegenheden, zakelijk, chique en sportief

minder leuke kleding inkopen, haha alle is zo leuk dat ik heel mijn salaris bij jullie wil uitgeven.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit leuke mode goede service

grotere collectie

Pluspunten

Maatvoering klopt! Snelle levering! Goede kwaliteit. Super leuke manier van de levering. Er is aandacht besteedt aan de inhoud van mails. Maar ook de pakketjes zijn zo mooi en leuk vormgegeven dat het een feest is ze te ontvangen. Ik ben laaiend enthousiast over het merk, de kwaliteit van de producten en de service! Ik kijk elke twee weken of er leuke nieuwe items zijn en die zijn er altijd!

Kan het niet bedenken.

Pluspunten

Super snelle levering en heel netjes verpakt! Mooie kwaliteit kleding.

Pluspunten

Snelle levering & supermooie en aparte kleding!

Pluspunten

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit kleding

Pluspunten

SUPER SNELLE LEVERING! EN COMFORTABELE STIJLVOLLE SWEAT DRESSES. THX!!!

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen, mooie items en goede prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie (per email) en omruilen maakt de bestelling een feestje en levering erg snel: chapeau voor Je M'apelle!

Jean-Jacques in het echt sturen

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn