Pluspunten

Het bestellen is heel eenvoudig, het wordt super snel geleverd en wat ik persoonlijk heel prettig vind is dat de lengte van het model en de kleding aangegeven staan. De kwaliteit is mooi, blijft goed in model en voelt stevig

Als ze nog meer leuke jurkjes krijgen van de zomer bestel ik nog meer!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele fijne producten, heerlijk rekbare stoffen! Vooral fijn na mijn zwangerschap omdat het fijn meerekt met dit rare lijf! Maar ook leuke items die je op diverse manieren kunt dragen en kleding blijft lang mooi. Top!

Iets duidelijkere foto's op de site, vooral bij bepaalde zwarte jurkjes. Daar kun je slecht zien hoe het eruit ziet.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle verzending en degelijk verpakt. Leuke kleding voor een scherpe prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voor de eerste keer besteld,en meteen erg enthousiast,alles paste,en kwaliteit was super. De volgende dag meteen aan gedaan,en heel veel leuke reacties gehad. Ga zeker vaker bestellen. Chapeau!!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding en mooie kwaliteit. En eigenlijk zou je alleen voor de verpakking en het filmpje van Jean-Jacques meer gaan bestellen hier!

Zat bij mij wat onduidelijkheid betreffende inloggen. Maar opgelost via dr chat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service! Top

Pluspunten

Erg persoonlijke benadering. Leuk!! Super mooie kleding van een hele goede kwaliteit. Heel leuk vind ik ook de kleine details, zoals een rood knoopje of de subtiel geborduurde letters.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service, gebeld omdat mijn maat uitverkocht was. Werd terug gebeld met de mogelijkheid direct de jurk te bestellen en was de volgende dag binnen. Erg blij mee zit perfect en zoooo mooi en leuk verpakt met de teksten op de doos. Echt een cadeautje!!

Niets zeker zo laten!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie dat pakketje iets later komt door storing. Gewéldige verpakking! Pakket laten leveren op mijn werk, erg nieuwsgierige mannen met de meest fantasierijke voorwerpen die in de doos zouden kunnen zitten :) Erg blij met de blousejurk

You go girl!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De producten zijn hetzelfde als op het plaatje, de stoffen zijn super goed! Echt top!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima op de hoogte gehouden, prima nette levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- groot assortiment - veel wisseling in het assortiment waardoor je altijd unieke jurkjes hebt - regelmatig leuke aanbiedingen - snelle levering - betaalbare kleding -

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi en netjes verpakt. Anneke verzending... Prima pasvorm komt overeen met dat wat op site staat... Kwaliteit lijkt in eerste instantie in ieder geval prima...

Pluspunten

Communicatie naar de klant toe! En het jurkje is echt gemaakt van een super mooie stof

Geen tips jullie doen het tè leuk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke persoonlijke benadering! Kreeg bericht dat de bestelling vanwege autopech niet door Je m'appelle zelf geleverd kon worden van uit Parijs.

Bij DHL daardoor wel vertraagd geleverd. Maar ik had gelukkig nog wel iets in de kast hangen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke foto's. Kleding valt normaal tot groot.

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kwaliteit producten, zit heerlijk en kan zowel casual als chique. Ik ben er blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb zeer snel een heel erg leuk/mooi setje kleding bezorg gekregen. Mooie kwaliteit!

nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kleding bestellen bij Je m'appelle is echt een feestje! Allereerst is de kleding ontzettend leuk en de kortingsactie maakte het wel heel aantrekkelijk om van alles te bestellen. De communicatie per mail is om van te smullen. De 2Chevaux start de motor vanuit Montmartre haha. Leuk. En het pakket was ontzettend leuk ingepakt, bijna zonde om uit te pakken. De kleding zit goed en staat mooi.

Natuurlijk zijn er ook wat verbeterpunten. Doordat Je m'appelle zich voordoet alsof de kleding uit Frankrijk komt, heb ik gedacht dat de maatvoering ook Frans was. Hierdoor helaas soms iets niet goed ingeschat. Ook waren sommige kledingstukken verkeerd geleverd. Op zich geen punt, maar omruilen is geen echte optie via de site. Dat is erg jammer. Eerst moet het geld teruggestort worden waarna je opnieuw kunt bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

de service is goed, ook de leuke mailtjes die je krijgt als je iets hebt besteld. Ik was wat sceptisch want ik had in het verleden wel vaker kleding besteld via het internet waarvan de kwaliteit vaak tegen viel . Ik besloot toen om niet meer online te shoppen , Door de leuke kleding die ik zag van Je máppelle besloot ik het er toch nog één keer op te wagen. Toen het binnen kwam bleek de kwaliteit en de pasvorm goed te zijn. Ik heb meteen weer een bestelling geplaatst. Mijn vertrouwen in online shoppen is door jullie helemaal hersteld.

tot nu toe nog geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zo snel nog nooit een bestelling ontvangen ,Super !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

Vooral doorgaan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit van de kleding. Ik was verrast dat het zo snel is binnen gekomen.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.