Pluspunten

Wat een geweldige marketing. Ik had echt het gevoel dat de prims op het witte paard, in de vorm van Jean-Jacques in een deux chaveaux, aan kwam.

Niet voor nu.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering in een verpakking om je vingers bij af te likken :-)).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De maten komen echt perfect overeen. Ik heb nog nooit zo snel na een bevalling kleding gekocht, spannend vond ik het wel, want ja pastte ik het wel. De tweede bestelling is onderweg en er zullen nog vele volgen. Leuke sportieve kleding. Wat ik echt super vind is dat jullie ook laten zien waarmee je het kan combineren,leuk! Zo krijg je super setjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

erg leuk op de hoogte gehouden wanneer het pakket komt. Erg origineel. Nette afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Voor het eerst iets besteld. De bevestigingsmail is fantastisch. Ontvangen in een erg mooi doosje. De beleving maakt alles tot een feestje! Chapeau!

Hélemaal niks!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Jeetje.. waarom heb ik zolang gewacht met een bestelling??? Had ik veeeeel eerder moeten doen! Super leuke kleding voor een mooie prijs! Hier een beel blij iemand!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering. Maten kloppen wat bij het product beschreven staat

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het word erg snel geleverd en de kleding ziet er ook erg mooi uit goede prijs kwaliteit verhouding.Ben er weer helemaal blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering! Zeer snelle en positieve reactie!! Zeer tevreden!! SUPER!

Ik heb geen verbeterpunten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Helemaal geweldig!! Levertijd heel snel, zelfs in de sale. Heel leuk gedaan hoe je op de hoogte wordt gehouden. En mooi verpakt. En het belangrijkste natuurlijk.... geweldige kleren!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding mooie kwaliteit en super snel geleverd! Très Bien!

Geen.

Pluspunten

Leuke van kleding goede kwaliteit en super snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering leuke mails over wat je naam betekend echt heel persoonlijk. Super leuk.

Geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering van mooie broek! Mooie kwaliteit en goede pasvorm! Blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De persoonlijke briefjes kan ik erg waarderen maar de kwaliteit van de kleding is waar ik absoluut voor gevallen ben: heerlijke jersey stofjes: je wilt ze bijna niet meer uitdoen aan het einde van de dag

Ht verschil tussen de "normale" winkelprijs en als je 3 stuks loopt is bèst veel (vind ik) Helaas heb ik niet altijd de financiën om 3 stuks te kopen... :-(

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zo leuk dat de communicatie zo persoonlijk is èn ook erg grappig! Ik hou er van! Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Maten vallen ook echt zoals de Nederlandse maten zijn. Levertijd en service zijn ook top! Kortom ik ben fan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie en leuk hilarisch opgezeten mailtjes. De link met bezorgdag en de snelheid van bezorgen top. Om maar niet te spreken over de verpakkingen van de kleding alleen daar wordt je al blij van om een pakketje zo te krijgen gewoon een feestje om bij J’appele te bestellen.

Ga zeker zo door ! Jullie verdienen een dikke pluim!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Houd me op de hoogte! Dát wil ik

nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering. En erg leuk met de e-mail die je ontvangt met het filmpje waarin je Jean Jacques in de auto ziet rijden om de pakketten te bezorgen. Mijn bestelling was ook helemaal wat ik ervan verwachtte

Zo doorgaan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Très gentile, snelle service. Half woord is genoeg.

Pas du tout !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke communicatie goed op de hoogte gehouden van verzending! En dan ook nog super leuke kleding!! I love it!!!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn