Pluspunten

Pakket wordt snel en met bijzondere aandacht verstuurd. Het is echt een kadootje om te ontvangen! Kleding is van goeie kwaliteit.

Helemaal niets!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vond het heel leuk dat er een persoonlijk woordje onder de mail stond. Maten staan gied beschreven en alkes paste dan ook! Top!

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, snel geld terug als het artikel niet past. Levering is snel en makkelijk om te retouneren

Geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Pakketje is mooi verpakt, echt een cadeautje om te ontvangen. Vier tanktops gekregen, met veel korting. Erg mooie kwaliteit. Superblij met mijn aankoop.

Geen, meerdere keren wat gekocht en altijd tevreden geweest.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima kleding. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niks!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding voor een prima prijs, en ook de uitverkoop is de moeite waard. Ik wilde een jurkje toch een maatje kleiner en dat werd super geregeld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heb toch weer bij twee bestellingen binnen 24 uur die heerlijke Jean-Jaques aan de deur gehad! Het uitpakken was weer een feestje, de kleding zelf een nog groter feest.. Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle en nette levering van mijn aangekochte kleding

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een snelle leveringsvoorwaarden leuke kleding waarbij de maten lekker gangbaar zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik voel mij heerlijk, vrouwelijk of sportief in je m’appelle!! Hele snelle levering, en mocht er toch iets fout gaan lossen ze het top op! Het is helemaal mijn merk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bonjour cher Jean-Jacques! Votre ligne de vêtements est sublimes, très original, de bonne qualité et pas cher du tout. La vitesse de reçu est formidable et j’adore vos beaux boites! “Je m’appelle” est comme une cadeau pour moi! Merci beaucoup et un gros bisous de moi!

RIEN DU TOUT!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

betaalbare kleding met een duurzame kwaliteit. makkelijk te combineren en een mooie pasvorm. snelle en persoonlijke service. ik vond het heel grappig dat ik direct een leuke reactie kreeg op mijn naam om 22 uur s'avonds!

Jammer dat de postbode in echt echt toch wel wat tegenviel.

• Communicatie

Pluspunten

Super leuke kleding, en snelle levering! Alleen jammer dat het pakketje niet in een lelijke eend bezorgt werd met die leuke bezorger.....ha,ha......

Zo ik niet weten. Denk dat ik nog wel vaker ga bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en omruilservice. Leuke kleding voor een leuke prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Al zo vaak kwam de naam van je m'appelle voorbij, maar nog nooit had ik eerder besteld. Ik twijfelde ook of het wat voor mij zou zijn, ook vanwege mijn maat 42/44. Toch laatst maar een poging gewaagd. En het viel niet tegen! Kleding zit heerlijk, stoffen voelen geweldig aan, en de maat (ik neem dan wel xl) is prima. Wat mij betreft is dit een blijvertje hoor! Prijs/kwaliteit is top. Daarbij maken de leuke bevestigingsmails en de aangename verpakking het helemaal af. Jammer dat ik de winkel nu pas ontdekt heb.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Sympathieke berichtgeving, snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kleding, snelle leveringen!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Snel geleverd en mooie kleding. Super tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Boven verwachting. Bij vragen krijg je een zeer snelle reactie.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

het feit dat de productie plaatsvindt in Europa en de gezellige communicatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had voor het bestellen al wat reviews gelezen dus ik wist stiekem al van de originele bevestigingsmail en leuke verpakking. Het kon dus eigenlijk alleen maar tegen vallen maar dat deed het gelukkig niet :-) De mail was inderdaad leuk, de bestelling kwam snel, de jurkjes zijn mooi en van goede kwaliteit en ja, de verpakking was ook leuk :-)

Op dit moment zijn er wat mij betreft geen verbeteringen nodig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd en wat een ontzettend leuke mail (incl. Jean Jeacques) ;-) over de voortgang van mijn bestelling! Zo wil ik wel elk pakje ontvangen! De kleding zit perfect en als het zo mooi blijft als dat het er nu uit ziet dan ben ik meer dan zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ze communiceren via de mail op een hele leuke manier.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn