Wat een feestje om een pakketje te krijgen

Met een super mooie mouwloze top. Mooie kwaliteit. Zeer betaalbaar. fijn dat niet alles in maat 44/46 leverbaar is :).

Ze beweren wat ze schrijven

Gewelidige kwaliteit/blijft mooi Jammer dat ze zo weinig maat 44 hebben. Geven aan dat eind juli maat 44 er weer is!

Best mooie kleding, maar als het jou toevallig niet past betaal je retourkosten

Natuurlijk mijn eigen fout dat ik de voorwaarden niet helemaal heb gelezen, maar ik was onaangenaam verrast dat ik retourkosten moest betalen toen de kleding niet goed bleek te passen . Het voelt toch vreemd dat je kleding die niet in een winkel te vinden is niet gratis kunt passen en alleen een tegoed kunt krijgen (wat voor mij niet werkt omdat ik er inmiddels achter ben dat de modellen van Je m'appelle gewoon niet goed passen bij mijn lichaamsbouw). Daarom mijn tip: kijk goed naar de maatmodellen en als je twijfelt, bedenk dan goed of je het 3 euro waard vindt om het toch te proberen.

Pluspunten

Leuke producten, goede service, fijn dat je een seintje krijgt als een product weer op voorraad is.

Pluspunten

Maandag pakje teruggestuurd, uur later andere maat besteld en... volgende dag weer in huis. Dat noem ik service

Pluspunten

Kwalitatief goede kleding voor een goede prijs.

Communicatie. Het zou prettig zijn om een berichtje te ontvangen als je bestelling is vertraagd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Super leuke communicatie via de mail, erg origineel. De broek die ik besteld heb zit super.

Pluspunten

Niets anders als positieve woorden over dit bedrijf! Allereerst is de manier van aanspreken en klant benadering erg leuk en spontaan. De bestelling was erg snel binnen, en toen bleek dat ik de verkeerde maat van een jurkje had besteld, was dit ook super snel opgelost. Dezelfde dag werdt er nog een nieuw jurkje verzonden, dankzij de super snelle retour service. De kleren zijn ook van erg mooie kwaliteit.

Pluspunten

Super mooie en kwalitatief goede kleding. Lekkere lange broekspijpen, goede pasvorm. Super vriendelijke klantenservice en vooral heel erg leuk verpakkingsmateriaal! Ik ben fan

Pluspunten

Hele mooie kleding! Aangenaam verrast over de mail wisseling en op de hoogte houden van je bestel proces. Ga er zeker vaker bestellen

Pluspunten

2x besteld en niet teleurgesteld . Leuke kleding en opgestuurd in een hele leuke doos met leuke tekst. Werd er echt blij van.

Pluspunten

Erg leuke kleding en super duurzaam merk met betaalbare prijzen! Dit mag zeker opgepikt worden in de groene wereld!

Pluspunten

Snelle levering, kleding voelt prettig aan, fijne stoffen.

Helaas moest ik de bestelde items retourneren. Ik ben 1.63 en vond de jurkjes in mt 36 toch wat te ruim en te lang. Dit merk is geschikt voor de wat grotere vrouw.

Pluspunten

Ik was een beetje aan het snuffelen op de website, had iets uitgezocht en dacht: toch maar niet. Toch even de reviews bekeken en.... ja toen werd ik uiteraard heel nieuwsgierig! Leuke bezorger, persoonlijke mailtjes, mooie verpakking. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, top marketing! En idd, ik ontving mijn pakje en het gebeuren eromheen was een klein feestje. En de kleding is ook nog eens helemaal naar verwachting! Je m’appelle, me too!!!! Mariëlle

Misschien dat het terugstorten wat sneller gaat. Ik wilde eigenlijk in 1 x door naar mijn nieuwe bestelling

Pluspunten

Ik ben ruim 3 jaar een zeer tevreden klant, fotos zijn duidelijk en komen overeen met de items. Kwaliteit is goed (kleuren, pasvorm blijven ook mooi) prijs kwaliteit in in verhouding

Pluspunten

Erg leuk stijltje! En de kwaliteit is super, bestel nu sinds een half jaar en de kledingstukken blijven mooi!

Grotere collectie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte en nette levering

Het jurkje wat ik ontving zaten meerdere gaten/scheuren in. Op het moment dat ik de bevestiging van retour kreeg, kreeg ik ook een melding dat het jurkje weer beschikbaar was. Hierdoor heb ik het idee dat hetzelfde jurkje ondanks mijn vermelding, direct weer verder geleverd is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duurt lang voor je je geld terug hebt!!!

Pluspunten

Mooi materiaal geen vlonder stof keurig alles geregeld top gewoon

Pluspunten

Blij met mijn jurk! Mooie kwaliteit, goede maat. Zeer snelle levering en een leuke persoonlijke mail. En dan ook nog zo stijlvol verpakt, echt een cadeautje!

Pluspunten

ontzettend leuke mails.. en enorm leuke verpakking.. alleen daarom zal ik weer wat bestellen...Ik voelde me echt een gewaarde klant en was blij verast. Daarbij was de bestelde kleding goed van kwaliteit en maat. Merci

geen

Pluspunten

super service! mijn pakket was ergens afgegeven, maar ik wist echt niet waar: 1 telefoontje en mijn bestelling werd direct opnieuw verzonden! Zo fijn..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding,snelle levering.

Het is jammer dat jullie een strandtas beloven bij bepaald bestedingsbedrag, maar deze niet meesturen... Ging vlak na levering op vakantie, dus ga daar nog over bellen!Is ook lastig te zien hoe gespaarde punten verzilverd kunnen worden.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn