Goed advies en snelle levering

Keine gute Lieferplanung!

Keine Antwort auf Rückfragen. Lieferung trotz Terminzusage seit Tagen überfällig. Kein neuer Termin benannt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Uitstekende service

Doordat de pakketdienst tot 4 maal toe de bezorging had uitgesteld dreigde de bestelling pas aan te komen na onze vertrekdatum naar het buitenland. Gelukkig had ET48 dezelfde materialen nog op voorraad en kon ik die nog afhalen op de dag van ons vertrek. Retour van het uiteindelijk na een week toch nog bezorgde pakket werd soepel door ET48 afgehandeld

zeer goede service

een verkeerde dimmer gekocht , en kon deze gewoon terug zenden en zeer snel het geld weer op mn rekening gestort , super goede service

Het product is snel geleverd. Het voldoet aan mijn eisen.

Snelle levering. Prima telefoon contact

Zie boven

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Qua aflevering keuze gemaakt voor PostNL. Toch per DHl verzonden en afgeleverd.

Super behulpzaam

Goed advies vooraf zodat je het juiste product krijgt.

Tout est OK

Parfait, rien à redire

Uiterst vriendelijke klantenservice die alle medewerking verleend voor het oplossen van problemen

Sehr gute Ware schnell geliefert

Übersichtliche webside, man findet schnell was man sucht und der Bestellvorgang ist unkompliziert, die Infos über Versand und Lieferung sind korrekt.

Contact met klantenservice

Na aankoop van een dimmer bleek ik een de verkeerde dimmer gekocht te hebben. De fabrikant gebeld en om advies gevraagd. Ik kon bij hen in de webshop de juiste dimmer bestellen. Klantenservice gaf mij een mail met de juiste product code waardoor ik de dimmer makkelijker kon bestellen. Binnen twee dagen geleverd. Een prima klantenservice.

Bestellung einfach, schnelle Lieferung

Unkompliziert, schnelle Lieferung, ordentlich verpackt, Ware wie beschrieben

Snelle levering en prima product!

Na bestelling van een dimmer snel bevestiging, tijdige levering en dimmer geleverd met handleiding. Soepele installatie en werkt weer goed. Service zoals je wilt zien!

Blitzschnelle Lieferung

Einfach gigantisch dieser Service. Gestern in den Niederlanden bestellt, heute in Deutschland geliefert.

Parfait.

Choix, commande, envoi et suivi impeccable. Article parfaitement conforme.

Geweldige klantenservice

Zeer tevreden met de aangeschafte powerbank. Snelle levering en toen de powerbank niet goed bleek te werken, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Deze werkt uitstekend

Excellent service

Quick Delivery, Great product, Many Thanks.

positief

Snelle reactie gekregen op mail , wat een gerust gevoel geeft

Uitstekend assortiment, Uitmuntende service!!

Enige tijd geleden kwam ik bij ET48 terevmcht omdatbik iets specifieks zocht. Gisteren (twee dagen voor de kerst!) Ging er iets mis en zocht ik contact met de klantenservice. Na 3x overgaan werd er al beantwoord en werd ik supervriendelijk en efficiënt geholpen door Vincent. Hij heeft alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat ik e.e.a. nog vóór de kerst kan oplossen! Waar vindt je nog zoiets... ET48.com staat bij mij opgeslagen onder de 'klusbenodigdheden-favorieten' voor elektra! Thanks Vincent!

Zeer goede service

Bestelde een, naar beter bleek, verkeerd product. Kon het, na een telefoontje, direct omruilen tegen het product dat ik wel nodig had.

Livraison rapide !

L'article reçu est entièrement à ma satisfaction ! Merci !!

Bestellung und Lieferung haben gut geklappt

Der einzige Anbieter der den Dimmer mit vernünftigem Preis anbietet. Auch die Versandkosten waren okay wenn auch hoch. Insgesamt alles zufriedenstellend abgelaufen....

Uiterst correct !

Zeer snelle opvolging én levering zoals beloofd, proficiat!

top

zeer goed.

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.