Aalsbergen 9
6942 SE Didam
ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.