Goed meegedacht en prima product

Goed meegedacht door de verkoper en prima product (dat ik nergens anders kon vinden).

Très bonne communication, excellent site

Enfin un site où j ai pu trouver mon variateur

Excellent service and gorgeous bulbs

Good price, super fast shipping. Absolutely thrilled with my lightbulbs and have had lots of compliments on them.

Quick and easy to use

I ordered something in England the day before and your parcel landed a day before the one in England landed.

Positief

Helemaal gped

Goed materiaal, goed geïnformeerd en snel geleverd

Doen wat ze zeggen.

Inderdaad, de ene dag besteld en 2 dagen later in huis. Super.

Produit conforme, livraison rapde

Produit commandé le samedi et reçu en France à mon domicile le mercredi. Produit conforme et bien emballé.

Uitstekend advies en snelle levering

Na verschillende slechte ervaringen met andere internet bedrijven, bij ET48 een uitstekend advies ontvangen. Bestelde dimmer was de volgende dag geleverd, en wekt perfect. Een pluim voor uw medewerker die mij telefonisch heeft geholpen met de juiste dimmer keuze.

Very Good

The delivery was as promised

Goed, En snelle levering .

Prima, goed meedenken van de werknemers, mooie produkten.

Veel en mooie produkten. Lastig om te kiezen (daarom geen 10)

Que du sérieux

n'hésitez pas à commander vous ne serez que satisfait.

I have received now. All is ok.

Just to inform you that our system of post delivery are illiterate, because on package received from your side all was in order but in my country they did not write correct my name and due to this they did not delivered yo me and they could not find it. Any way thanks for your good and prompt action

Schnelle Lieferung, gute Ware

Alles prima. Die Versandkosten sind recht hoch, aber dafür wird auch schnell und zuverlässig geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Délais respecté,le produit conforme et en supplément une petite attention (des petits œufs en chocolat) pour pâques.

Van bestelling tot levering goed bevallen

- Bestelling gaf goede suggesties waarop ik mijn keuze heb gebaseerd, en werkt ook nog (heb nu de trafo in kwestie ingebouwd naar tevredenheid) - Levering via DPD kan beter, tracelink is lang niet beschikbaar geweest, wist dus niet goed waar ik aan toe was

Immer wieder gerne

Schnelle Lieferung , freundliche Hilfe am Telefon , kann ich nur weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede commmunicatie

snelle reactie op bestelling, prima communicatie en aflevering

snel geleverd en goede kwaliteit.

Ene dag bestel, andere dag in de brievenbus.

Vlekkeloze levering en dienstverlening

Na een stroomonderbreking bij de betaling van een order, had ik het order een tweede maal ingebracht en deze betaald. Nadien bleek het eerste order geregistreerd (en onbetaald). Na een bericht te hebben gestuurd werd onmiddellijk het eerste order zonder enige opmerking geannuleerd, hetgeen mijn klanttevredenheid bevestigt. Verder verliep de levering vlekkeloos.

Ook als particulier heel juist geïnformeerd en geholpen.

Hulde aan Hans Caspers.

ga zo door

Perfect products and delivery

Perfect products and delivery

Snelle levering en oplossing gericht meedenken

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.