Bon produit bon délais de livraison

Achat de variateur pour lampe 220v/12 v

Perfect ben erg blij met jullie!

Contact zeer goed verlopen service perfect een aanrader!

Parfait

Parfait

Prima apparaat en zonder poeha snel geleverd

Ze bewijzen dat je niet altijd heel hard hoeft te roepen dat je een snelle en goede dienstverlening hebt door het gewoon snel te leveren.

Duidelijk en overzichtelijk Snelle levering.

Goed contact en goede adviezen

Super !!

Wat een super bedrijf !! Snelle levering, duidelijke communicatie en super vriendelijk !!

Alles ging snel, goed werk

Snelle levering, goed verpakt!

Geen spijt van mijn bestelling. Werkt perfect.

Snel en goed

Topservice. Bestelling van 8 lampen, scherp geprijsd en snel geleverd. In 1 doosje zat verkeerd lampje. Daar kan niemand iets aan doen. Mailtje gestuurd met vraag om te ruilen. Volgende dag extra lamp al in brievenbus zonder iets te hoeven ruilen.

Tot de volgende keer

Niks aan toe tevoegen het is zoals het moet zijn,betrouwbaar en snelle levering.

perfect

perfect

Goede uitleg tijdens telefonisch contact. En snelle levering bestelde onderdelen.

Très professionnel, livraison dans les délais merci

Au départ j'étais un peu méfiant de commander a l'étranger après voyant votre société sur internet cela m'a rassuré et j'ai passé commande et je ne suis pas déçu.

snelle levering van het bestelde. ook artikel was makkelijk te vinden en de prijs was goed

Réponses rapides à mes questions

Livraison dans les délais Produit bien emballé correspondant à mon attente

Betrokken leverancier ook als de vervoerder een steek laat vallen

Ik had vorige week donderdag een dimmer besteld. Die werd diezelfde dag nog verstuurd via DHL en zou vrijdag bezorgd worden. Eind van de dag kwam het bericht van DHL dat de zending vertraagd was. Ook op zaterdag ging het afleveren niet door. Het bericht op Mijn DHL was dat de zending vertraagd was. Op dinsdag heb ik klantenservice van ET48 benaderd. Zij zijn er meteen mee aan de gang gegaan. Op woensdag kwam het bericht dat het pakketje teruggevonden was en de volgende dag bezorgd zou worden. Dat werd uiteindelijk donderdag. Complimenten voor de betrokkenheid van ET48.

Topkarakter

Gode priser og hurtig levering

Perfekte Abwicklung!

Sehr zuverlässige und perfekte Abwicklung des Auftrags!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer snelle levering

Fast and economical delivery and power supply works as described

I purchased a power supply for a 12V LED light with a built-in dimmer. Such devices are pretty rare on the market or expensive, if made for a high electrical power. The purchased power supply and dimmer has a compact size and works fine with my LED light. An adjusting screw allows to set the lower limit for the dimmer, as described in the short manual. I cannot write anything about the long term performance, but the product makes a good impression from outside and inside.

Dubitatif

J'ai commandé un gradateur de sol avec transformateur, malheureusement le schéma de branchement m'indique un sens entre brun et bleu , et la carte m'indique l'inverse, un peu déçu de la qualité. Mais ça a l'air de faire le job . Et les frais de port et préparation+ le coût de paiement , font vraiment très mal au c.. 15,50+1,95 pour une pièce a 24,95 ça fais chère la préparation....

• Nous recommanderiez-vous? Non

pakketje geleverd zoals het zou moeten

Goed geregeld.

Netjes snel weinig woorden, maar vele daden, goed duidelijk en snel in huis.

Gewoon weg netjes

Eerlijk betrouwbaar en snel.

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.