Snelle levering en goed product omschrijving

Kreeg snelle bevestiging en snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website.

Snelle levering, goede service!!

Na het sturen van een mail, binnen 1 uur reactie. Kapot product wordt kosteloos vervangen.

Snelle levering en het produkt is prima.

Goeie ervaring

Goed telefonisch advies ,alleen jammer dat bij uitschakelen van de geschakelde wcd ook de dimmer uitgaat dus iedere keer weer aanzetten De bezorgdiensten DHL is echter een ramp gooit de pakjes overal neer ……..een ramp bedrijf

Snelle levering en optijd

Mijn bestelling was binnen 24 uur in huis

goede prijs kwaliteit en nette degelijke snelle verzending

mooie aanbieding, goede prijs kwaliteit en nette degelijke snelle verzending

No problems with purchase

Got floor switch reasonable price ,shipping a bit expensive,

Snelle levering en netjes verpakt

Duidelijke site, nette prijs

Levering driver ledlamp

Nadat ik een mail verstuurd had naar Verbatim, werd ik gebeld door een persoon (Hans Caspers) van ET48.com. Hij vroeg mij naar het probleem en vertelde mij, dat deze driver niet meer leverbaar was. Mogelijk had hij een oplossing, door mij een andere driver toe te sturen, zonder enige verplichting. Deze driver is door mij gemonteerd en alles werkte weer. De lamp gaf licht en was tevens weer dimbaar. Nadien werd de prijs gemaakt en was ik zeer dankbaar voor de positieve afloop.

Zeer tevreden met snelle levering !!

Mijn gevraagde product was online nergens te vinden tot ik op de site van ET48.com terecht kwam. Duidelijke site dus product besteld en al binnen enkele dagen in huis. Super !!

Commande traitée rapidement

Rapidité de livraison et fiabilité du matériel

Verkeerde verzend info

Bij mijn bestelling van twee producten, kreeg ik het bericht dat mijn bestelling de volgende dag zou worden geleverd, helaas kreeg ik maar de helft van mijn bestelling de volgende dag en decreet twee dagen later, zonder enige mededeling te doen.

Prima vloercontactdoos

Met het sturen van een foto heeft dit bedrijf voor mij een geweldige vervanger gezocht. Ik ben blij dat ik deze gevonden heb via google. Na installatie 4 draadjes, werkte deze perfect. En dan nog 2 jaar garantie.

Excellent

Très bien emballé et produit conforme. Rien a dire. Je ne connaissais pas ce site avant.. et c'est bien dommage.

Good prompt service

Good prompt service

Perfecte service

Verkeerde bestelling geplaatst. Dit per mail doorgegeven. Kreeg direct antwoord dat de bestelling zou worden gewijzigd in hetgeen ik wel nodig had.

Lätt att förstå fast det var på annat språk

Bra företag, lätt att första hur man ska beställa. Kändes tryggt. Det känns bra när man har med ett företag från annat land

• Skulle du rekommendera oss? Ja

BONNE GESTION

TROUVÉ ENFIN LE TRANSFO QUI CONVENAIT. merci de la rapidité et des conditions de transport Je suis très satisfaite cordialement

Efficacité et rapidité mais Chronopost 0/5

Produit commandé vendredi midi, reçu lundi matin : horaire de livraison respecté, bien emballé. Point négatif : parti par DHL 15 Euros mais livré par Chronopost = colis lancé par-dessus la clôture du jardin retrouvé dans l'herbe humide. Le livreur n'a pas cherché à nous contacter. Il n'avait pas semble-t-il de clé PTT pour le mettre dans la boîte aux lettres non plus. Livraison Chronopost lamentable, dommage le reste est parfait !

Zeer klantvriendelijk en denken met je mee. Ik had een bepaald aantal spotjes nodig en belde over de voorraad. Ik heb de bestelling geplaatst en Hans wist nog wie ik was en bood aan om te kijken of hij meer spotjes kon bijbestellen zodat ik het juiste aantal direct in huis zou hebben. Top!

supersnel geleverd

supersnel geleverd

Schnelle Bearbeitung und Lieferung des Artikels.

Artikel wie Bestellt. Super!

Goede kwaliteit maar levering wel 3 dagen. Anders geen opmerkingen.Een tevreden klant .

Eerder geleverd dan verwacht! Prima geregeld en fijn artikel.

Prima ervaring

Eenvoudig bestelproces, goed verpakt en snel geleverd. Product zoals beschreven.

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.