Snel bezorgd, goedkoper dan elders

Prima spul, twee dimmers gekocht. Doen allebei wat ze.moeten doen.

Hier een dimmer besteld, snelle levering, echter na er poosje storing. Gratis omgeruild voor dezelfde na contact met de verkoper. De tweede bleek ook na een poosje te storen, weer gratis vervangen voor een ander model. Prima service, vriendelijk contact

Fast delivery

Placed order tuesday and received the good on friday(delivery to Finland). Excellent work, I recommend!

Excellente expérience!

Les 2 produits que j ai acheté sur ET48.com et que j ai reçu , 2 interrupteurs variateurs de pieds pour lampadaire hollagene , étaient en parfait état neufs, bien emballés, et marchent ! sur mes lampadaires. Apres 3 achats infructueux sur le marché ( que des variateurs bas de gamme qui ne marchaient pas ) je suis tres satisfaite. Expédié et livré dans les temps, tres rapidement. Je recommande totalement ce site

Snel geleverd, goed product

Very good

Very good

Probleem snel verholpen door klantenservice

Ik had een probleem met het openen van een vloerdimmer. De klantenservice heeft dat snel verholpen door meteen een nieuwe te sturen, die ik wel kon openen.

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Super service

Direct geholpen met een defecte dimmer

Très bien

Produit conforme livré rapidement

Excellent d'un bout à l'autre !

Rapide et efficace.

Commande bien arrivée

Site internet bien fait et pas besoin d'avoir un compte pour commander. La pièce originale défectueuse à pu être remplacée. C'est top !

Gewoon goed

Snel de juiste spullen geleverd!

Perfecte service

Alvorens dimmers aan te schaffen heb ik deze firma een mail met mijn vragen gestuurd. Er werd direct gereageerd en heldere antwoorden gegeven op mijn vragen. Daarop heb ik de dimmers aangeschaft die uitstekend voldoen aan mijn wensen. Ik kan iedereen deze firma aanraden die de klant met raad en daad bijstaan.

Prima bedrijf!!

Toegankelijk webshop. Overzichtelijk. Snel besteld. Supersnelle levering. Top!!

smooth transaction.

Great service

Goed product voor goeie prijs met goeie levering

Goed product voor goeie prijs met goeie levering

Prima sortiment en vlotte verzending

Vlotte afhandeling van eenvoudige site

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering. Goede prijs.

I got what I ordered and paid for. As it should be.

Quickly.

Snel en goed geleverd tegen een goede prijs

Prima dimmer ontvangen Heeft het probleem gelijk opgelost

Respect du délai

Conforme à ma demande

Erg goed en flexibele support

De knoppen paste niet goed op mijn duo dimmer. Na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik direct, zonder gedoe, een adapter toegestuurd. Dank daarvoor.

Artikel gemakkelijk gevonden op de website

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.