Pakket netjes op tijd en in perfecte staat ontvangen.

Pakket netjes op tijd en in perfecte staat ontvangen. Chauffeur was ook heel behulpzaam en dit zeker omdat het bedrijf waarvan de zending kwam speciale eisen gesteld had voor de aflevering.

Dimmer was snel geleverd.

Prima levering en snel geleverd

Pakket prima te volgen en goed ingepakt aangeleverd

Komen afspraken na

Snele afhandeling volgens afspraak

Ik kreeg het juiste advies en er vervolgde een snelle bestelling.

Zie bovenstaande zin

Heel goed en snelle levering

Tot nu toe goed

Wacht nog op de afloop van de terugstuurprocedure.

Alles in orde

Prima,snel geleverd en volgens verwachting

De enige die nog een oude transformator van een lamp kon leveren. Top

Sehr gute webseite

Schnelle Lieferung

Snel

Goed en snel

Alles sehr gut!

Alles sehr gut!

Good fast efficient service

I needed a new dimmer switch for our crystal 12v lamp. This was the only site to have one. Great fast service with a brilliant replacement that worked perfectly. Thanks

Zeer correcte service

Makkelijk besteld vlot geleverd en het belangrijkste, bij problemen direct geholpen

Snelle levering, precies volgens afspraak.

Snelle levering, precies volgens afspraak.

Geweldige service zonder dat ik iets kocht!

Ik had de klantenservice een e-mail gestuurd met een foto van een trafo waarop de specificaties te zien waren, met de vraag of et48 een vervanger kon leveren. Ik kreeg snel een antwoord van Harm: we hebben deze helaas niet in ons assortiment, maar ik heb even voor je gegoogeld en de link hieronder verwijst naar een geschikte trafo die je kunt kopen bij Bol.com. Trafo gekocht en de hometrainer doet het ondertussen weer. Wat een geweldige service. Dankjewel!

prima artikel en prima geleverd

Goed en snel.

Above and beyond customer service

I am selling my home in Australia and was desperate to source a transformer for a special light that was designed for the kitchen Tesse went out of her way to make the process happen as On your website it wouldn’t ship to Australia She made the whole process very quick I am so grateful to her for making this happen Here customer service is outstanding Thankyou you beautiful person

alles verliep perfect

allea verliep prima

Doen was ze beloven!

Snelle levering, kwaliteit!

Prima product en correcte levering

Het gehele bestelproces liep zoals je mag verwachten.

Perfekt

Problemlos, Schnelle Lieferung nach Deutschland, Ware sehr gut.

Perfect en snel geleverd

Menig bedrijf kan van jullie service nog wat leren!

Items arrived promptly, well-packaged and worked first time.

Great communication, and able to track the package every step of the way.

Fast shiping

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.