Product zoals omschreven

Snelle levering van een redelijk geprijsd product.

Product goed verpakt. Goede beschrijving.

Sehr gut und schnell

Gut

Duidelijke site, goede informatie en communicatie, snelle levering, dus prima

Duidelijke uitleg op de site, bestelling snel en doeltreffend afgerond, daarna via diverse mails op de hoogte gehouden van leveringsproces en uiteindelijk volgens afspraak geleverd.

Keurig geleverd volgens bestelling

Prima ervaring

Helemaal tevreden.

Naar verwachting afgehandeld.

schnelle Lieferung, gute Qualität

Sehr gut *****

Rapide et efficace

Rapide efficace

Schnelle Lieferung und Trafo funktioniert!

Lieferzeit 2 Tage aus den Niederlanden nach Österreich.

Duidelijke website. Gemakelijk bestellen. Vlotte levering. Precies wat je van een online shop verwacht.

slechte bezorging

bij jullie alles oke snel geregeld bezorging schandalig

On time and fast

Excellent

Goed advies en snelle levering

Bij mij was een transformator van 10 jaar oud kapot gegaan. Nadat ik een foto opgestuurd had van de defecte trafo kreeg ik heel snel een passend advies. Levering volgde in één dag. Probleem super opgelost !

Super zaak.

Zeer te spreken over de snelle levering en de service. Na mijn verkeerde bestelling is snel gereageerd en is het probleem door ET48.com opgelost.

Lange gesucht, bei ET48 gefunden, schnelle Lieferung, perfekt.

Lange gesucht, bei ET48 gefunden, Lieferung innerhalb von zwei Werktagen, alles perfekt.

vlug en voordelig

ok

Ben een tevreden klant.

Zeer tevreden, webside, produced wat we besteld hebben. En snelle levering.

Keurige service

Verder niets aan toe te voegen!!!

Top goed advies en uitleg van product

Geeft vertrouwen en maakt het ook waar dank hier voor. Oude normen van beleefdheid en begrip zijn een pre.

Een klein probleem met het accepteren in de website van de voorwaarden Snel door backoffice opgelost Prima geholpen

Perfecte service en afhandeling

Gevraagd naar wat de beste oplossing zou kunnen zijn voor een nieuwe dimmer voor mijn halogeenlamp. Snel en adequaat antwoord hierop gekregen en de juiste dimmer gekocht. Snelle service en snelle bezorging zoals beloofd!

Qua afhandeling prima, maar….

Hoe kom ik aan een nieuwe zekering? Hij kan gewoon aangesloten worden op 220V?

More than satisfied

I found dealing with your Company very easy. The product was described perfectly and delivery was fast The product works perfectly and I will be happy to use your Company again. Thank you.

Very fast and efficient

I got my item in two days in France

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.