Correcte levering besteld product

Goede levertijd en juist werkend product

bestelde zaken snel en correct ontvangen

bestelde zaken snel en correct ontvangen

Everything has gone well

1 ère commande par internet

Vraiment, très satisfait de votre écoute à notre égard, cela n'a pas été simple mais le résultat est la, je viens de finir l'installation cela fonctionne, merci pour vos conseils d'avoir augmenté la puissance. un grand merci à vous très cordialement M. & Mme VALLEE Jean Pierre 20. rue du pressoir 85470 BRETIGNOLLES sur Mer

Uitstekende dimschakelaar tegen een redelijke prijs

Snelle levering en een prima product.

Goed, duidelijk en snel geleverd

Bestellung wurde sehr gut abgewickelt

schnelle Auslieferung alles ok

Pünktlich , rasch und zuverlässig

Alles problemlos , alles wie beschrieben

Prima ervaring

Het bestelde product voldeed aan alle wensen en werd snel en goed verpakt geleverd.

site très clair

Produit correspondant à ma recherche. Très deçu de la livraison par Chronopost. Attendu le jour de la livraison: rien!! Reçu un message: colis déposé dans un relais à 15 km de chez moi !!

transaction satisfaisante

Tout s'est bien déroulé. Délais conformes, objet conforme à la description. Seul bémol: le choix de votre point relais. Vous m'avez adressé à un point relais sans me demander mon avis or il était situé complètement à l'opposé de mon domicile ( Le Havre, c'est très étendu). Je suis malgré cet incident très satisfait

GOED BEDRIJF

het juiste besteld, goed verpakt, snelle service.

Ware wie beschrieben, jederzeit gern wieder.

Ich würde mir wünschen, nach dem Bestellvorgang eine E-Mail zu erhalten mit der Zusammenfassung der Bestellung und des Bezahlsystems. Mit freundlichen Grüßen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed product, prima prijs, sneller geleverd dan afgesproken.

De prijs was een aangename verrassing

Goede kwaliteit

Met duidelijke handleiding in nl

Livraison rapide et objet conforme répondant à mes attentes

Livraison rapide et objet conforme répondant à mes attentes Mon appareil fonctionne â nouveau

Prima geregeld zoals verwacht.

Alles funktioniert wie bestellt.

Rasche Abwicklung und Lieferung der Ware

Te lange leveringstermijn

Na overschrijving van het saldo heb ik via email moeten vragen waar mijn bestelling ( na 5 dagen )bleef Blijkbaar waren er administratie problemen ??

Commande faite le 29 septembre et n'a toujours pas été livré !

Délai de livraison trop important.Pas de suivi correctement fait avec DHL .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Efficace et rapide mais livraison un peu chère

Site facile utiliser, commande très vite traitée et suivie, et livraison respecté, c'est parfait. Par contre, 14€ pour un petit paquet de 24€, c'est abusif ! Mais là je n'avais pas le choix, peu de sites proposant le produit

Excellent service!

Web site gave clear indication of the product enabling me to feel confidant that it was what I needed to purchase to repair my standard light. The information about delivery day/time was accurate, My one concern was the fact that the "Buy" button had to be pressed, committing me to the sale, before finding out how much the import duty would be. i.e.I had no option to decline the sale after this point. Given that it was only a small item I was purchasing I might have considered the duty was excessive and I did not wish to .go ahead. Other than that, totally satisfied.

Zoals bij vele andere web winkels

Gëwoon zoals andere web berrijven niets speciaal

fast delivery

Very good with your fast delivery. I might expect a little better information in English, e.g. free shipping cost for orders over € 75 only applies in the Netherlands.

Super snelle levering>

Na een weigerende transformator in het plafond van de badkamer, deze via een spotje kunnen verwijderen. Na zoeken van het juiste type kwam ik terecht bij ET48 welke een vervangende trafo konden leveren. De volgende dag in huis en de dag erop was er weer licht in de badkamer! Goede service en snelle levering.

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.