Alles ok

Alles gut

Super goed

De ene dag bestellen de volgende dag leveren,kon niet sneller, echt super.

Rapide

Commande conforme et envoi très rapide bon site je recommande. Merci

Prima advies gekregen

Goed voor een herhaling

Goed product voor een goede prijs

Goede communicatie. Snelle verzending.

Correcte afhandeling van de bestelling.

Mag wel iets vlotter.

Très bien

Service après vente excellent !

Waardeloos

IK heb besteld en betaald. Vervolgens kreeg ik een mail van DHL: bezorgd. Ik heb echter niets ontvangen. Op mijn mail over deze zaak heb ik gen antwoord gektrigen.

Schnelle Lieferung gute Funktion

Das bestellte Teil kam mit 2 Tagen Verspätung, funktioniert einwandfrei

Sehr schnelle Lieferung aus NL

Sehr schnelle Lieferung des bestellten Artikels aus den Niederlanden mit guter Kommunikation des Ablaufes

Snel geleverd, prima kwaliteit

Snel geleverd, prima kwaliteit

Perfect!

Everything great, fast delivery!

Goed product en snel geleverd.

Goed product met korting en snel geleverd en! Communicatie via mail duidelijk.

Prima aankoop

Ruime keus, goede communicatie, snelle levering.

Good.

Very good.

super ervaring

correct en perfect geleverd, voldoet prima aan de verwachting

Super betrouwbaar

Leveren altijd als gepubliceerd op de website. Super betrouwbaar en concurrerend qua prijs

Gewenste artikel conform omschrijving en volgende dag geleverd

Bestens

Alles hat einwandfrei geklappt. Organisation, Übersichtlichkeit, Schnelligkeit, Sicherheit, Lieferung war alles Bestens. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

correct en op tijd geleverd

Het bestelde item voldoet aan mijn verwachting en werd in een juiste verpakking (niet in een te grote doos) geleverd, Ook werd deze vlgs, beschrijving de volgende dag geleverd,

Goed product en duidelijke handleiding

De vloerdimmer functioneert naar behoren. Gemakkelijk te installeren via de duidelijke handleiding. De bezorging was snel het leek Max Verstappen wel en dit alles voor een goede prijs!

Correcte levertijden

Bestelling correct uitgevoerd, binnen 48 uur uitgeleverd en dat tijdens tijd tussen kerst en nieuwjaar

Commande conforme et rapidité de la livraison

Produit de qualité. Je recommande

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.