Een trafo besteld snel ge levert met de goede informatie om het goed aan te sluiten

Good.

Good.

De levering van de dimmer verliep probleemloos.

De montage van de dimmer uiterst lastig. Sterker nog, volgens mij zou je bijna kunnen spreken van een niet zo geslaagd ontwerp…

Très bien et très rapide

J'avais à changer un variateur et j'en profité pour prendre quelques piles. Expédition et livraison très rapide, au top !

quick and easy

it worked

Great product

Quick delivery and simple to install 12v dimmer.

Super service

Ongevraagd bieden ze hulp aan bij vervangen van elektronica door een nieuwe versie. Hulp is ook adequaat.

Très mauvaise

Toujours pas reçu mon colis c est très très long

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent

Swift service. The new part worked and has saved me from throwing away an expensive lamp

Fast and furious

Received shortly in perfect condition. Better price than amazon.

Gute Produkte, die nicht ganz preiswert sind.

Gutes Produkt (Bodendimmer), aber nicht gerade billig. Die Versandkosten sind sehr hoch. Trotzdem: Preis-Leistungs-Verhältnis ist noch akzeptabel. Rasche Lieferung und guter Kundendienst.

Allles naar wens

En attente

Je voudrais bien changer mon commentaire ,mais vu le prix du transport et le délais de livraison ,comment voulez vous que je sois satisfait. Salutations

Efficace

Pas de critique à formuler

Découverte du site et agréable surprise .

Le site est clair, facile , la livraison s'est faite dans les délais annoncé. Je le recommande sans soucis.

Fast and easy

Arrived quickly

Geweldige site en fantastische after-sales.

Geen verdere toevoegingen. Dit bedrijf doet gewoon wat het beloofd en zelfs méér dan dat. Een absolute aanrader!

Goed product, snelle en zorgvuldige levering.

Op de website, staat alle informatie over het product goed beschreven. Goede communicatie over de levertijd en het afleveren van het product. Deze website kan ik van harte aanbevelen.

Efficace et de qualité

Le produit a l’air d’être de qualité et à été livré rapidement. Bonne expérience!

Perfect information during the transport and delivery in time. Peter

Vriendelijke top service

Vriendelijke top service

Excellent Service

Purchased a transformer for a floor lamp having trawled the internet and locally et48.com was the only place to stock it. Having made purchase it was delivered here to Ireland west coast UPS tracked 5 days later. Item is now fitted and working perfectly!

Very fast response with positive desire to assist

Very fast response with positive desire to assist

Makkelijk, overzichtelijk bestelproces en vlot ontvangen bestelling..

Gemakkelijk waren de gewenste producten te vinden op de website. De informatie bij het product is correct. Het bestelproces was overzichtelijk en de communicatie na betaling is prettig. De verzending was snel en de ontvangst van het pakket ook.

Bravo

Excellente prestation et envoi très rapide. Je peux conseiller cette société. Merci.

Aalsbergen 9

6942 SE Didam

Over ET48.com

ET48 is opgericht met de visie om technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor iedereen. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in de elektronica- en verlichtingsindustrie. Wij geloven in de kracht van technologie om het dagelijks leven te verbeteren en streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten die zowel functioneel als vooruitstrevend zijn. Bij ET48 vind je een uitgebreid assortiment producten, waaronder: LED verlichting: Energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor zowel thuis als op kantoor. ET48 heeft een groot assortiment aan verlichting, van basis lampjes tot unieke lampen. Elektronica: Een breed scala aan hoogwaardige elektronische componenten en apparaten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Smart home oplossingen: Geavanceerde smart home producten die je huis slimmer en efficiënter maken. Verschillende soorten dimmers: Dimmer nodig? Geen probleem! Wij bieden elke soort dimmer die er op de markt te verkrijgen is. Van led dimmers tot smart home dimmers, wij bieden het allemaal.