Zeer snelle levering

Product voldoet aan onze verwachting

Goede service, snelle levering

Ik had het besteld en de andere dag was het gewoon in huis

Lees het bericht wat ik boven heb geschreven

Snel en behulpzaam

Binnen een dag de aankoop in huis, goede kwaliteit

Vriendelijk , verstand van zake .

Mijn eerste indruk was een fijne zaak ,zonder opsmuk .

Bestellen snelle levering en contact ook zeer goe pluimpje kom zeker terug bij jullie

Makkelijk bestellen, volgende dag geleverd

makkelijk besteld, snelle levering

goede resultaten!

Prima ervaring

Snelle bezorging, goede service en pakket is in goede orde ontvangen.

Snelle levering plus top after sales

De levering was snel in huis, maar helaas eenn probleempje met de rollator. Een vriendelijke man zorgde direct voor omruiling. Zeer correct!

Zie onderstaande omschrijving

Het pak is veel te klein

Goede en snelle service.

Ik had snel een stevig badkrukje nodig en het werd na 1 dag bezorgd. Precies wat ik nodig heb.

Na ontvangst,zag ik dat scootmobiel aan huis gevestigd is in Kikkersbloem Hellevoetsluis. Volgende keer kom ik zelf langs dit is voor mij 5 min rijden,ik heb trauwens 2 batterijen bij u gehaald die uitstekend werken in mijn mobiel,zo spaar ik verzendkosten uit. Vr groet Hugo Schoonrok.

Het was goed en snel

Het was ook goede maten van de scootmobiel dus helemaal goed

Snelle reactie snelle levering

Ik ben zeer tervreden

Geweldige service

Gemakkelijke internetsite om te bestellen met mooie artikelen! snel geleverd!!

Voldoet de door mij gestelde eisen,goede grip,ziet er mooi uit en prima op hoogte intestellen.

Geen opmerking

Geen opmerking

Prima zaak!

De bestelling die ik plaatste werd naar volle tevredenheid verwerkt. En... de wandelstok was goed-- en goedkoop. Top!

Helemaal top! De beste!

Mijn complimenten voor de hele goede service, de hulp en klantvriendelijk! De service dat de scootmobiel dezelfde dag geleverd kon worden is de kers op de taart! Ik zal jullie zeker aanbevelen . Ga zo door!

Prettig onafhankelijk

Plotseling heb ik een rollator nodig. Hopelijk tijdelijk. Over de bestelling en bezorging ben ik tevreden. Wel nog twee punten, lees dit als opbouwende kritiek. - het bijgeleverde boekje is duidelijk, maar de letters zijn veel te klein - het mandje op de rollator schuift er spontaan af, ik heb ze nu vast met klemmen.

Snelle service goed verpakt

Een webwinkel met ruim assortiment en een super snelle levering. Ben zeer tevreden.

Zeer goed!

Vlotte correcte levering! Artikel is, zo als aangegeven!

Oostdijk 4

3223 CB Hellevoetsluis

Over Scootmobielaanhuis

Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.