Goed alleen verpakking van de door mij bestelde wandelstok had wat mij betreft nog wel een papier omheen gekund ivm beschadiging zo los in de doos

Dankzij de scootmobiel van Scootmobielaanhuis hebben we een geweldige vakantieweek gehad

We hebben een fantastische vakantieweek gehad. De gehuurde scootmobiel was een uitkomst. Mijn partner kan niet meer zover lopen, en heeft ook de rollator nodig. Een vakantie zoals wij die altijd hielden zat er niet mee in. Actief de natuur in of oude pandjes en geveltjes bekijken. En stil zitten is nog niet onze stijl. Thuis is een scootmobiel aanwezig en kan ik het goed "bijlopen". Maar vakantie???....Nee, daar zagen we tegenop. Geen vakantie meer voor ons. Scootmobieaanhuis is een echte aanrader. Netjes tijden afgesproken voor brengen en halen. Vriendelijke meneer. Goede uitleg. Goede prijs. Een weekje weg?? Ik bel Scootmobielanhuis!! Bedankt. En tot de volgende keer.

positief!

Pakket kwam gelijk de dag na het bestellen, goed verpakt en in goede staat. Betrouwbare site en vriendelijke medewerkers. erg behulpzaam.

Geweldig fantastisch en beter dan verwacht

Wat een geweldige service, prima uitleg, vriendelijk personeel

Prima gedaan

Oke

snel geleverd

binnen 2 dagen geleverd zeer tevreden

Mee denkend, Top

Mijn artikel was in eerste instantie niet op voorraad, maar uiteindelijk door vriendelijk mee denken toch nog een goed alternatief geleverd.

mooi product. prima kwaliteit/prijs

mooie wandelstok, voor een goede prijs.

uitstekend

goede voorlichting en behulpzaam

Goede sevice en snelle levering

Na telefonisch contact goed voorgelicht te zijn via de web site de bestelling geplaatst na een paar dagen ivm weekend snel geleverd !!!

Zeer goed en vlotte levering.

vlug geleverd petje af

Goed verzorgd

Heel goed geholpen.

Wanneer je twijfelt over een product, dan wordt je uitgebreid te woord gestaan. Er wordt goed meegedacht over een alternatief wanneer product niet voorradig is.

Goede service, snelle levering

Snel

Snel, goed geregeld.

Goed product

Was goed

Uitstekende service en super snelle levering!

Is goed.

Keurig afgeleverd op de afgesproken tijd.

Deze man stond mij goed te woord en kon mijn vragen beantwoorden

Zeer goed.

Ik ben zeer tevreden,het product was in orde en een zeer korte levertermijn van amper 1 dag ,ik ga daar zeker nog bestellen !

Keurig geleverd

Volgende dag ontvangen, keurig afgeleverd!

Positief

Snel geleverd, product is zoals omschreven, blij mee!

ik ben tevreden ondanks de wel erg ruime verpakking

zie boven

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen!!!

Mijn bestelling is nog niet binnen !!!

Oostdijk 4

3223 CB Hellevoetsluis

Over Scootmobielaanhuis

Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.