Pluspunten
Snelle reactie en actie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
enorme snelle reacties dinsdag info gevraagd en donderdag al geleverd een klein bedrijf maar wel landelijke dekking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
initiatief om te bellen na ontvangen mail. Was erg sympathiek en heeft me zeer geholpen.
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Geweldige service! Vlug geleverd!Goed verpakt!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prima uitleg en ruime gelegenheid om een beslissing te nemen.
Pluspunten
Betrouwbaar materiaal, in mijn geval voor de 2e keer in 4 jaar een scootmobiel, snelle levering, prettig contact en hele goede en snelle service als er een probleem is.
VerbeterpuntenKan ik op dit moment niet aangeven.
Pluspunten
goede service
Pluspunten
snelle en vakkundige levering. Belt snel terug als er iets is of de scootmobiel een kleine reparatie nodig heeft.
VerbeterpuntenMoest er zelf achteraan toen einde van contract naderde. Dit had strakker gekund.
Pluspunten
zeer vriendelijk en correct geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs - kwaliteit tov concurrentie
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenschade melden op de overeenkomst
Pluspunten
snelle en correcte emial contacten
Pluspunten
Ik ben nog in het bezit van een gehuurde scootmobiel van dit bedrijf, prima ding, goede accu, goede uitleg bij levering. Doircde kwaliteit van de scootmobiel nog geen hulp nodig gehad. Hoop dat dit de komende 3 weken zo blijft
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenmoet afspraken nakomen
Pluspunten
Supersnelle levering. Retour/ruilen: geen probleem. Tweede levering ook binnen een paar dagen. Mailcontact netjes. Kortom....Perfect!!!
VerbeterpuntenPerfectie is niet te verbeteren.
Pluspunten
Vriendelijk verkoper en goede kwaliteit.
Pluspunten
ben d i k tevreden
Pluspunten
Communicatie is prima.
Pluspunten
Ik vind het een goed bedrijf wel wat dingen op aan te merken maar niet relevant.
VerbeterpuntenBij aflevering toch wel wat meer uitleg ook al heb je er al eens op een gezeten of gereden.het instellen van het scootmobiel,ben een vrouw alleen snap niet wat er in het boekje staat .Is in een vreemde taal.
Pluspunten
Volledig Crrect
Pluspunten
Ik vind dat men veel doet aan service en dat die gewoon goed is!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
aardig en behulpzaam personeel
Verbeterpuntensnellere bereikbaarheid
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service
Oostdijk 4
3223 CB Hellevoetsluis
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.