Pluspunten
service aan huis
Pluspunten
Vriendelijk. Snel. Zie verder hierboven.
VerbeterpuntenAanschaf van de scootmobiel was goed, later bleek de as niet goed te zitten. Monteur erkende de fout en zorgde dezelfde dag voor een nieuwe scootmobiel. Namens mijn moeder heel veel dank.
Pluspunten
We zijn super vriendelijk en eerlijk geholpen
VerbeterpuntenNa leveren duurde wat langer .. doe wat je zegt en zeg wat je doet
Pluspunten
Als leek advies nodig gehad en goed en duidelijk gekregen
Verbeterpuntendenk niet nodig
Pluspunten
Eerlijk betrouwbaar en luisterd heel goed naar de wensen van de klant
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze zijn vriendelijk komen afspraken na . En houden je op de hoogte.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Prima en snelle afhandeling
VerbeterpuntenAan geven als de machine reeds beschadigd is.
Pluspunten
Fijne aanpak en direct handelen.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactue en levering.
Pluspunten
De eigenaar Scott is een prettig persoon en stelt je op je gemak bij het uitzoeken van een vervoermiddel waarvoor je wel een drempel bij jezelf moet overwinnen.
Pluspunten
Snel, komt aan huis en komt gemaakte afspraken na.
VerbeterpuntenVraag dit maar over een paar jaar weer.
Pluspunten
Vriendelijkheid behulpzaam en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prettig contact.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
direct persoonlijk contact, goed advies, goed product, snelle levering.
Verbeterpuntenwij zitten nog wel op het onderhoudscontract te wachten
Pluspunten
Goede service Vriendelijkheid Betrouwbaarheid Denkt met cliënt mee
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kan niks meer toevoegen,ik vind ze in een woord geweldig.
Pluspunten
goed bereikbaar per telefoon duidelijke vermelding op de site dat er scootmobiels voor korte tijd verhuurd kunnen worden prima levering aan huis
Verbeterpuntenwellicht het contract alvast van te voren even opsturen zodat dat gelezen kan worden. Nu zag ik dat er nog een fout in stond. Niet heel erg, maar de naam van mijn moeder had op het contact moeten staan (was wel doorgegeven) ipv mijn naam. Op het moment dat de scootmobiel wordt afgeleverd neem je toch niet zo snel de tijd het gehele contract goed door te lezen.
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering.
Pluspunten
De cjfers zeggen genoeg !!!
Pluspunten
Woord heel goed geholpen en netjes te woord gestaan.
Pluspunten
Goede informatie Niks was teveel,ik kan voor evt blijven bellen etc
Pluspunten
Afspraken nakomen en vrij snel van levering
VerbeterpuntenMeer de verlichting nakijken dat alles doet.
Oostdijk 4
3223 CB Hellevoetsluis
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.