Pluspunten
Snel binnen!
Pluspunten
Snelle service en mooie nieuwe scootmobiel
Pluspunten
snelle en vriendelijke service
Pluspunten
zo doorgaan.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaar en keurig netjes afgeleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik belde om te informeren naar een leen scootmobiel en werd mij als snel duidelijk dat dit een no nonsense bedrijf is. Direct contact en direct leveren. Ik dacht eerst dat ik buiten de leveringzone zou vallen, wat je bij andere aanbieders ziet. Hier was het geen probleem. Raad het iedereen aan die voor een periode snel een scootmobiel nodig heeft.
VerbeterpuntenGeen.
Ik vind het een goede service maar de prijs is ( voor mij) nogal aan de hoge kant. Ik heb hem nu gehuurd voor 3 maanden maar heb deze eigenlijk nog langer nodig i.v.m. vervolg operaties en ik woon alleen en nogal ver van winkels af. Door de prijs kan ik dit alleen niet langer betalen.
Pluspunten
keurig op tijd. goed product
Pluspunten
Supersnelle levering en goed materiaal. Veel plezier van gehad na gebroken voet.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering
Pluspunten
Zeer tevreden over de communicatie en de levering van de Scootmobiel.
Pluspunten
Snelle levering, Afspraken nakomen, vriendelijke hulp en redelijke rpijs
Pluspunten
* huren van scootmobiel voor korte periode * scootmobiel wordt thuis gebracht en opgehaald
Verbeterpunten* de scootmobiel haalt op volle snelheid niet de afstand van 45 kilometer.
Pluspunten
Na e-mail bericht werd de Scootmobiel In 1 dag gerepareerd en weer helemaal in orde teruggebracht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
wij zijn zeer tevreden over de uitleg.
Pluspunten
Snelle vriendelijke service/reactie
VerbeterpuntenNaar mijn mening gaat een onderhoudscontract pas in na de garantie/servicetij en niet gelijk na aankoop
Pluspunten
Levering volgens afspraak en mijn voorkeur werd geehonoreerd.
VerbeterpuntenNog geen.
Pluspunten
Vriendelijke mensen.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraken nakomen wacht nog op reserve sleutel
Pluspunten
Een super service voor een betaalbare prijs. Zijn zeer kundig en snel geholpen. Als we nog een keer een scootmobiel nodig hebben komen we zeker weer langs!
VerbeterpuntenDichter bij Rotterdam komen ;-)
Oostdijk 4
3223 CB Hellevoetsluis
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.