Pluspunten
Goed materiaal,stabiel en betrouwbar
Pluspunten
Snelle levering! Top!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Vragen per email werden snel beantwoord. Snelle levering. Afspraken worden op na gekomen. Scootmobiel in prima staat.
Pluspunten
Super goed geholpen en snel geleverd!!!
Pluspunten
snelle levertijd top
Pluspunten
snelle respons op telefoon en goed advies .goede uitleg bij aflevering
Verbeterpuntende afhandeling papieren .we hebben geen ontvangbewijs getekend. ook heb ik een onderhoudscontract betaald maar geen voorwaarden en bewijs inschrijven ontvangen
Pluspunten
Pluspunten
accu super snel geleverd, netjes gemonteerd. perfect.
Pluspunten
Na een verkeerd begin, een perfecte oplossing en verder alles echt prima.
Pluspunten
Klant vriendelijk, nemen de tijd om samen met klant juiste scootmobiel uit te zoeken
VerbeterpuntenNiets, ga zo door!!
Pluspunten
Monteren en demonteren is eenvoudig...doch misschien zijn een paar stukken te zwaar voor sommigen...vooral voor dames en voor oude mensen. Ikzelf, 83 jaar en invalide (4 rugoperaties en een rechter kunstheup) heb er geen probleem mee
VerbeterpuntenIets groter wielen, groter afstand van rijvlak
het opspatten van water op straat, waardoor zitting en zijkant nat wordt. Het spatbord verlengen??
Pluspunten
Pluspunten
Gedegen advies en er wordt meegedacht over je wensen. Na een proefrit aan huis, in eigen vertrouwde omgeving, de scootmobiel in een paar dagen afgeleverd.
Pluspunten
Alles, ik kan niets negatiefs bedenken, hele snelle service en vriendelijke mensen.
Verbeterpuntener valt niets te verbeteren
Pluspunten
lekker relaxed alles thuis besteld en daar ook afgeleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Je wordt direct terug gebeld, service na bellen word gelijk geregeld, klantvriendelijk ingesteld.
Oostdijk 4
3223 CB Hellevoetsluis
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.