Pluspunten
Goede service over de gehele periode
Pluspunten
zeer vlug
Verbeterpuntenmisschien een harde bodem in de tas maken.
Pluspunten
Scooter is in excellent condition, service is good, delivery is on time.
Pluspunten
Snelle service en persoonlijk contact! zeer tevreden met jullie scootmobiel
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijk, flexibel.
VerbeterpuntenIets meer uitleg over opladen geven.
Pluspunten
Snel beantwoorden van een telefoontje, gezellig contact , En er wordt meegedacht voor je probleem. Ik hoop dat dit zo blijft Kwaliteit kan ik niet beoordelen , ik heb hem pas, dus moet ik dat nog ondervinden.
VerbeterpuntenTip geef een flesje verf mee in de kleur van de scoot, kan je gelijk een kleine beschadeging weg tippen, Geeft de betrokkenheid aan je klanten nog iets extra
Pluspunten
makkelijk te bedienen.
Verbeterpuntenn.v,t
Pluspunten
Levering en afhalen aan huis
Pluspunten
Goede service, snel gebracht en gehaald. Netjes volgens afspraak.
Pluspunten
Goede service,goede en snelle levering. Redelijke prijs
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede service, en duidelijke afspraken
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service. Snel gebracht en per week bijboeken was geen probleem.
VerbeterpuntenSnellere kleine scootmobiel was fijn geweest.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Goede en vriendelijke service. Duidelijke factuur en snel geleverd!
Pluspunten
Is alleen maar positief. Goede en snelle service en super lieve behandeling. Respect hoor. xx
Oostdijk 4
3223 CB Hellevoetsluis
Zorgmiddelenaanhuis is een uitgebreide webwinkel op het gebied van zorg- en hulpmiddelen en accessoires. Hier vindt u een gevarieerd aanbod aan zorg- en hulpmiddelen die u veilig en vertrouwd online kunt kopen. Wij staan voor voordelige zorg- en hulpmiddelen van de beste merken. Zorg- en hulpmiddelen worden steeds vaker aangeschaft om het leven iets makkelijker te maken. Omdat de zoektocht naar de juist zorg- en hulpmiddel vaak niet eenvoudig is helpen we u zo goed mogelijk met de informatie op deze website. Wij adviseren u graag over onze producten en de installatie daarvan.