Persoonlijk en snel

Besteld en volgende middag al in huis. Dus kon snel aan de slag met de upgrade. Persoonlijk berichtje bij het pakket.

Snel geleverd top service!

Levering was snel en de juiste pakking gekregen

Had eigenlijk alleen simpel een pakking nodig haha maar alsnog snel geleverd het enige nadeel is dat zo er geen mogelijkheid is om als brievenbus pakket geleverd kan worden zonde van de verzendkosten zegmaar maar voor de rest zeker tevreden!

Fijne webshop

De webshop heeft veel leuke speeltje en het verzenden gaat ook vlot De klantenservice is vriendelijk en geduldig. Ik koop alleen geen onderdelen van RacingLine meer. Dit merk werkt de onderdelen ze slecht af en de service van de fabrikant is slecht

Makkelijk te installeren goede performance

Was makkelijk te monteren uitleg was super duidelijk en de performance is beter te merken

Super geholpen en snel geleverd.

Via de site contact gezocht om zeker te zijn dat ik het juiste bestelde. Vriendelijk en goed geholpen via de chat en de levering van m'n bestelling was eerder dan verwacht. Super!

Snel antwoord en geholpen

Snelle reactie om mijn vraag gehad, met duidelijke antwoorden. Na bestelling is alles snel en correct afgehandeld. Papieren waren perfect in orde en geen problemen gehad om de keuring.

Verkeerde bougies gemonteerd

Zoals de titel zegt had ik de verkeerder bougies gemonteerd maar dat kwam omdat ik zelf niet had opgelet. In plaats van Iridium had ik de Platinums geinstalleerd omdat die bij een 1.0 TSI werden getoond echter is mijn motorcode CHZD en die maken gebruik van Iridium waarmee er anderhalf mm meer schroefdraad is en de Bougies nu wel in de juiste richting met het correcte NM aanhaalmoment geinstalleerd zijn. Die platinums houd ik maar achter de hand als reserve. Wel zonde van mijn bijna 80 euro maar goed , het is niet anders.

Super kwaliteit

Ben er zeer tevreden over het product

Zeer goed werk geleverd door 24 tuned!

Snel binnen, klantenservice die snel te woord staat, spullen netjes geleverd

Super snelle service. Super netjes geleverd door de bezorger. Netjes behandelt. En natuurlijk het juiste onderdeel door de goede klantenservice. Keep it going en till next time!!

ongelofelijk goed

Ik heb een Seat ibiza 1.0TSI en ik wou graag een wat sportiever geluid dus ging ik kijken naar een open air intake en een blow off valve ik heb deze dan op 24TUNED gevonden maar had wat vraagjes er over dus ik dacht dit gaat eventjes duren voor ik een antwoord krijg maar neen totaal niet, je kan gewoon op de site live chatten met een medewerker echt super handig en snel ze zijn enorm vriendelijk en willen je enorm graag helpen ik kan niks meer zeggen buiten dat dit het beste bedrijf is dat ik ken en de beste service vindt je hier echt een enorme aanraden mijn pakje was er ook enorm snel echt topppppp!!!!!

Zeer tevreden en goede service

Alles is snel geleverd en ik ben zeer tevreden over de service van 24 Tuned

Na bestelling pipercross airfilters voor mijn c63s Amg 1 filter ontvangen , contact gehad met 24 tuned en hebben het nagekeken en was iets fout gegaan zelfde avond nog de andere op de post gedaan en de dag erna geleverd, super geregeld

Erg goeie ervaring

Snelle levering en goede producten!

Zelfde dag geleverd

Snachts besteld zelfde dag nog geleverd Goede service en goede prijs

Snel en goed geholpen

Aanvraag via de chat gedaan en snel antwoord gekregen met de juiste onderdelen de golf r rijdt door de nieuwe bobines en bougies weer als goud Advies voor de website maak een zoek functie voor merk en type auto Volgende performance onderdelen bestel ik weer hier bedankt ;)

Eerlijk en fantastisch

Het was met een dag binnen zoals gezegd En op bij de onderdelen op de site word er goed uitgelegd wat je verder nog nodig zou hebben. ❤️

Levertijden zijn mega snel Bij vragen of problemen kanj altijd bij iemand terecht en wordje ook echt goed geholpen

Delivery time was awesome

Order complete in one day. That was awesome. Unfortunately air intake for my bmw f20 116i wasn’t plug and play what generate extra costs.

geweldige service

Ik had een ramair intake besteld en hij kwam de volgende dag al binnen echt top service!

Perfect!

Zoals gewoonlijk is alles gewoon perfect als je iets besteld bij 24 tuned! De beschrijving van het product, de uitstekende klantenservice en de levering zijn gewoon uitstekend. De installatie van de luchtfilter die ik heb besteld, was super eenvoudig omdat het gewoon plug & play was zoals beschreven. 24 tuned stelt nooit teleur, tot binnenkort voor meer parts!

Air Intakes op 3 dagen aangekregen. Er was 1 klein onderdeeltje niet bij, deze hebben ze direct opgestuurd zonder probleem. Top Service

Top service, en een leuk kaartje bij de bestelling!

De turbo inlet besteld van ramair voor 1.5 tfsi en werkt top. Zuigt lekker aan en wel het gevoel dat die iets vlotter is! Dankjewel 24 Tuned voor de goeie service en de beste producten!

super !

snel service en komen hun word naar !

Tromputte 9

6269 BC Margraten