Heel snel geleverd, goed advies gekregen, heel vriendelijk.

Netjes

Alles netjes verpakt en snelle service helaas is de pasmaat voor de ed35 zonder geluidsbuis niet goed zelf gelukkig technisch aangelegd en een beugel op maat gemaakt verder netjes en goede service

Behulpzaam Goede service Meedenkend

Boven mijn verwachting

Nooit eerder bij 24tuned besteld. Ik heb Pipercross sportluchtfilter besteld voor mijn Clio RS. Netjes een mail ontvangen dat mijn bestelling in de avond al kan verwachten, zodat ik kan genieten van mijn upgrade. Het voelt alsof 24tuned om de hoek zit. Het maakt volgens mij niet uit waar je woont, 24tuned levert het snel en keurig op dezelfde dag. De service en klant vriendelijkheid is gewoon een 10+. Bedankt 24tuned!!! Kom zeker weer terug! Een aanrader voor iedereen!!!

Perfecte service

Pakket toch eerder geleverd dan 8 april. Met aandacht en zorg verpakt.

Elke keer als ik iets bestel wordt dit supersnel en goed verpakt bezorgd!! Hulde en hier kunnen anderen nog wat van leren. Ga zo door en tot een volgende

Snelle levering van kwaliteit

Wegens pech met de auto was snelle levering noodzakelijk voor deze alleenstaande mama van 3. Dus super fijn dat ik de dag erna al de bestelling binnen had! Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Service au top

Je suis vraiment content de 24Tuned et des produits MST Performance. Cette fois ci, le produit est arrivé plus tot que prévu mais légèrement abimé (pas grave !). Toujours produits au top et service rapide !

zeersnelle levering en goed verpakt

snel geleverd en werkt goed hoop dat ik er lang plezier van heb

Nodige uitleg + montage instrucies aanwezig

Zeer tevreden met mijn aankoop

Super snelle bezorging van het bestelde

Echt een aanrader

Zeer duidelijke product omschrijving, Goede service!

Goeie producten, snelle levering & als er iets is dan wordt het meteen opgelost!

zeer goede service en kwaliteit

ik had in het begin iets wat moeilijkheden met het bestellen maar door de super vriendelijke en goeie uitleg van de klantenservice is alles heel vlot en goed verlopen. Zeer blij met de bestelling binnen 24u geleverd zoals geadviseerd.

Als ik nodig heb ga ik vaker bestellen!

Heb al meerdere producten gekocht bij 24 tuned Ik heb mijn producten snel en netjes verpakt geleverd gekregen Mocht ik iets niet weten kan het altijd online vragen en daar wordt snel op gereageerd Mijn oordeel goed tevreden Als ik weer wat moois wil hebben bestel ik het bij 24 tuned

Uren lang genoten

Netjes en een snelle levering.

Bestelling werd snel en juist geleverd.

Echt beste kwaliteit

Ik heb een cold air intake en een blow off gekocht van 24tuned en die zijn echt top spul.

Top ervaring

Goede kwaliteit en snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering doch nog niet gebruikt. Heb er alle vertrouwen in

Goede ervaring, en top producten! Erg tevreden met het pakket :)

Snel en netjes

Iridium bougies besteld. Netjes verpakt en snel geleverd!

Zeer snelle levering en goeie communicatie

Ik heb een sportluchtfilter besteld en ze hebben samen met mij alles uitgezocht welke onderdelen ik nodig had om 9u30 besteld om 19u20 geleverd zeer eeg aangeraden !!

Top! Fast shipping

Fast shipping and a great air intake from ramair what is making an awesome noise

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com