Snel geleverd en dan ook nog een kaartje erbij. Die handgeschreven is. Super netjes en Super kwaliteit.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Sjoerd ππ Helemaal super om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van je CTS & NGK upgrades en heel veel rijplezier.
Mijn ervaring is zeker niet slecht prima service, klant vriendelijke, en leuk gedaan met het extra kaartje bij je pakketje.
Superbedankt voor je leuke beoordeling ππ Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van je CTS en NGK upgrades. Maak er een top dag van.
Top survice
Leuk dat je voor de eerste keer bij ons winkelt en helemaal geweldig dat je tevreden bent ππ Superbedankt voor je beoordeling. Geniet van je Maxton upgrade en een mooie dag gewenst.
Een Wagner Competition Intercooler besteld en allemaal heel snel en fijn afgehandeld en binnen.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jenairo ππ Heel fijn dat je tevreden bent. Geniet van je Wagner Tuning Intercooler en een geweldige dag gewenst.
Ik kwam op de site van 24tuned terecht via google omdat ik wat wou kopen voor mijn auto. Mijn vakantiegeld moet toch ergens aan op. Bestelling gedaan en leuke bevestiging per mail ontvangen. 5 spannende weken moeten wachten (door leveringsproblemen van leverancier) en daar was het pakket. Ondertussen kon ik gerust allerlij vragen blijven stellen en werd ik uitstekend op de hoogte gehouden. In het pakket zat nog wat extra's. Wat dat was laat ik over aan de andere klanten en verklap ik niet. Inbouwen ging ook goed aangezien er keurig een gebruiksaanwijzing bij zat. Al met al was het shoppen heel prettig en kom ik zeker nog eens terug op 24tuned.nl.
Martijn, je bent geweldig ππ Superbedankt voor je leuke beoordeling. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent en het inbouwen van je intake upgrade goed gelukt is. Geniet ervan en heel veel rijplezier topper!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Herve ππ
De bestellingen kwamen in meerdere delen aan stond ook niet bij wanneer precies. Dus had ze een berichtje gestuurd en had snel een reactie terug met daarbij ook gelijk een datum.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Floris ππ Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van je RacingLine en Milltek upgrades!
De bestelling zou eigenlijk pas op vrijdag geleverd worden, maar het is ze gelukt om het dinsdag al te leveren(toch een leuke verassing), voor de rest was de bestelling in orde en ook het handgeschreven kaartje is een leuk detail.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Luuk ππ Wat fijn om te lezen dat je helemaal blij bent dat je bestelling eerder is geleverd. Geniet van je toffe Forge Motorsport upgrades en heel veel rijplezier!
had de foute onderdeel besteld maar alles ging snel werkte makkelijk, kreeg mijn geld snel terug en werd goed geholpen!
Superbedankt voor je leuke beoordeling Djierro ππ Heel fijn dat je tevreden bent over onze service. Jammer dat de intake niet paste. Heel veel rijplezier en wie weet tot de volgende keer.
Snel service duidelijk
Superbedankt voor je toffe beoordeling Mark ππ Zo fijn dat je tevreden bent. Geniet van je auto en je upgrades.
Super goed service spullen zijn snel.verzonden super goed bedankt
Nee jij superbedankt Ricardo ππ Superbedankt voor je geweldige beoordeling. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van je auto en je dag.
Super snelle levering en alles is netjes verpakt en kwam zelfs tevroeg binnen ;). Ik ga zeker vaker hier bestellen! Mvg Joris
Joris je bent geweldig ππ Superbedankt voor je toffe beoordeling. Heel fijn dat je tevreden bent. Geniet van je Bull-X upgrades en heel veel rijplezier!
Ik had namelijk een mail gehad dat mij pakketje geleverd was maar dat was niet hij mij thuis, na ik gelijk via sociaal media contact gehad op een zondag en paar uur later kreeg ik al een berichtje terug van waar wel mij pakketje us geleverd
Superbedankt voor je toffe beoordeling Farid ππ Heel fijn dat je tevreden bent. Geniet van je CTS Bobines en heel veel rijplezier!
Mooi product. Doet wat ie moet doen merk het verschil. Met rijden .bedankt
Nee jij bedankt Maurice! Superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Heel fijn dat je tevreden bent. Geniet van je Ramair Performance intake en heel veel rijplezier.
Ipv 4 bobines 1 ontvangen. Met de 2de deellevering netjes alles geleverd.
Superbedankt voor je beoordeling Oguzhan ππ Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Geniet van al je toffe upgrades en heel veel rijplezier!
Het product is top, goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Echter was mijn ervaring niet zo goed. Nadat ik het heb gemonteerd begint mijn auto olie te verbruiken en vooral lekken. Ik denk dat de druk er voor zorgde dat er olie op de zwakke plekken word uit gedrukt. Ik heb helaas mijn originele pcv moeten terugzetten.
Superbedankt voor je beoordeling Wesley ππ Wat vervelend om te lezen dat je problemen ervaarde. Mocht je het nog niet hebben gedaan, stuur gerust onze klantenservice een berichtje en we kijken graag met je mee naar een oplossing. Maak er een mooie dag van.
Super snel en uitstekend geleverd
Superbedankt voor je toffe beoordeling Hoa ππ Heel fijn dat je tevreden bent. Geniet van al je leuke upgrades en heel veel rijplezier!
Zowel de service als de kwaliteit van het product zijn zeker in orde Enkel had ik wel verwacht iets te merken van de bobines/bougieβs zoals een iets snellere reactie door de betere ontsteking maar de auto rijdt & draait gewoon het zelfde
Superbedankt voor je leuke beoordeling Bernd ππ Heel fijn dat je tevreden bent over de service en kwaliteit. Indien je nog vragen hebt over de reactietijd, stuur gerust onze klantenservice een berichtje en we kijken graag met je mee. Geniet van je auto!
Meerdere malen onderdelen gekocht met vooraf goeie informatie en advies. De pakketten worden verzorgd aangeleverd. Ze zijn erg klantvriendelijk !
Jij bent top Roger ππ Superbedankt voor je geweldige beoordeling. Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Geniet van je upgrades en van je auto.
Snelle levering, goeie prijs en snel een reactie op een hulpvraag over montage. Helemaal goed!
Superbedankt je toffe beoordeling Rob ππ Zo fijn dat je tevreden bent. Geniet van je RacingLine upgrade en heel veel rijplezier.
Bestelling snel binnen gekomen. Goede kwaliteit
Superbedankt voor je toffe beoordeling Lukasz ππ Helemaal top dat je tevreden bent. Geniet van je upgrades en je auto.
Klantvriendelijk
Superbedankt voor je mooie beoordeling Frank ππ Heel fijn dat alles naar tevredenheid is. Heel veel rijplezier!
Blow off valve cold air intake en turbo inlet gekocht. Na bestelling merkte ik dat er een stukje te kort was. Via messenger dit gemeld. Hebben mij perfect verder geholpen en het stuk na gestuurd. Ook goede hulp gekregen zodat ik alles perfect kon installeren. Is zeker aan te raden.
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Dimitri ππ Zo fijn dat het gelukt is met installatie en je tevreden bent. Geniet van je toffe upgrades en heel veel rijplezier!
Prachtig
Superbedankt voor je toffe beoordeling Seyhan ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je auto en je dag!
Al meerdere spullen voor mijn audi project besteld, altijd kwaliteitsproducten en snel verstuurd. Met altijd nog een persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Altijd leuk om je te zien winkelen bij ons Stephan ππ Superbedankt voor je toffe beoordeling. Geniet van je auto en je upgrades.