Snelle levering.

Goed geregeld

Top geregeld zat netjes verpakt en optijd geleverd, leuk om erbij te vertellen kreeg er nog een handgeschreven kaartje bij zie je tegenwoordig nog maar zelden tot weinig, leuk bedrijf aardige mensen :)

Snel en goed

Super service , snel en goed verpakt

Echt super blij met jullie producten

Super snel geleverd en super kwaliteit echt heel erg blij met de upgrade

Super Top perfect store

I recommend 100% satisfaction super top

Alles netjes verpakt en keurig op tijd geleverd!

Uitstekende ervaring ga vooral zo door.

Snelle levering en goeie kwaliteit!

Sneller geleverd dan verwacht en ze waren goed verpakt.

Voelde me weer kind

Was super blij toen mijn pakketje was aangekomen. Alles zag er netjes uit. Ook zat er een handgeschreven kaartje bij wat ik zelf voor het eerst zie en war de ervaring toch persoonlijker maakt. Auto geurtje die ik erbij kreeg is de lekkerste die ik ooit heb gehad.

Snelle levering top

Snelle levering en dv+ is super

Supersnel top

Geweldige mooie site en snelle afhandeling/ verzending

Mooie webiste, duidelijke omschrijving en een snelle verzending.

Mooie ramair inlegfilter voor mijn Polo AW GTI, Goede pasvorm, betere gasreactie en een mooi aanzuig en afblaas geluid. Zeer tevreden

Goede services en snel geleverd

Hielpen goed met het uitkiezen van mn mods En had vervolgens het pakketje de volgende dag binnen

Goed en makkelijk en snel leverbaar

Het was goed te doen om te installeren het was ook binnen een week binnen ook heel fijn

Super snelle sevice

Had onlangs me hf-series carbon pakket besteld en was enorm snel geleverd. In 1 woord super wat deze mensen doen. Doe zo verder

Ik met veel enthousiasme een set verlagingsveren besteld, kijk ik de order na, voor de verkeerde auto.. Snel een berichtje gedaan, en zowel op de mail als op FB snel reactie en binnen 24 uur geld retour en alsnog de juiste besteld. Top klantenservice.

Alles snel geregeld en snel thuis ontvangen en natuurlijk goede kwaliteit!

Top Bedrijf.

Top bedrijf

Super!!

Snelle en duidelijke afhandeling van je bestelling en wat ik leuk vind is het persoonlijke handgeschreven kaartje wat bij je bestelling in gedaan word. Ook prijstechnisch zitten ze echt goed bij 24 Tuned.

First but not the last time

Zeer goede ervaring, vlotte levering en bovenal een opmerkelijk verschil met de vervangfilter van ramair in mijn wagen. Super tevreden.

Erg plezierig

Goede snelle levering tegen een goeds prijs, daarnaast nog een handgeschreven kaartje met een gratis geurhanger terwijl ik maar 1 product had besteld top service!

super aanbod en service en zeer snelle levering :) met top producten!

gewardeerde klant en ruime keuze en duidelijke informatie over de artikelen.

Snel en keurig geleverd

Heb 24tuned gevonden via instagram. Ik heb een lucht filter besteld voor mijn golf 7 en ben er super blij mee. Snelle levering binnen 1 dag en product zo als verwacht.

Snel en goede service!

Elke keer als ik bestel is het keurig op tijd!

Top Geregeld

Alles netjes binnen en optijd goeie service!

Geweldig product! Maar..

Ik heb laatst een maxton golf 7 gti diffuser gekocht met bij behorende delen. Nou binnen 1 week was mijn pakket binnen super blij mee! alleen een heel belangrijk detail miste op mijn diffusor.. het maxton gel knopje wat natuurlijk niet echt gemist mag worden.

Tromputte 9

6269 BC Margraten