ik zocht een leuke RAMAIR filter voor op min golfie.en toen vond ik hem bij 24TUNED. moet zeggen alles liep perfect spulletjes zien der netjes uit bestellen liep vlot snel bezorgd bij mijj thuis. en het kaartje wat er bij zat die vond ik geweldig dat zijn de kleine persoonlijke dingen die het voor mij helemaal afmaken. kort om gewoon een top zaak ga der zeker met de tijd meer bestellen. ga zo door (duimpje)
Superbedankt voor je leuke beoordeling Danny ππ Heel fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair Performance intake en heel veel rijplezier gewenst.
Al mijn vragen worden snel beantwoord! Word naar mijn kenteken gevraagd en kijken Elke keer mee voor het beste!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Denis ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Geniet van je upgrades en een hele fijne dag gewenst.
Reageren snel en vinden het leuk als je een foto stuurt als het product geΓ―nstalleerd is en 2 weken eerder binnen gekomen dan gepland
Superbedankt voor je geweldige beoordeling Jordy π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe MST Performance upgrade en heel veel rijplezier gewenst π
Beste prijzen op de markt, snelle levering en een persoonlijk kaartje en luchtverfrisser mee in de doos hier bestel ik zeker nog meer!
Je bent een topper Quinten π Superbedankt voor je leuke beoordeling. Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je CTS en Ramair upgrades π
Goed matriaal. En zeer snel geleverd. Echt aan te raden. En behulpzaam via de mail en snelle reactie.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Bert π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je upgrades en heel veel rijplezier gewenst π
Super bedankt voor de snelle verzending, en de mooie Carterplug met magneet, werkt perfect
Nee, jij superbedankt CornΓ© π Superbedankt voor je toffe beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de RacingLine magnetische carterplug ook goed bevalt. Geniet ervan π
Bij 24TUNED verloopt alles perfect.
Je bent top Mohamed! Superbedankt voor je leuke beoordeling π Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrade en heel veel rijplezier π
Mail gestuurd om uitleg. Vlug antwoord en zeer uitgebreid zodat ik wist wat te bestellen. Levering was heel snel. Product was zoals verwacht.
Superbedankt voor je leuke beoordeling Timmy π Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en dat de Ramair Performance intake goed bevalt. Geniet ervan en heel veel rijplezier π
Superbedankt voor je beoordeling Gertjan π Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Bull-X upgrade en een mooie dag gewenst π
Product is als omschreven paste perfect geen klachten sneller dan verwacht binnen
Super om te lezen dat de Forge Motorsport air intake goed bevalt Mike! Dat lezen we graag. Superbedankt voor je toffe beoordeling en heel veel rijplezier gewenst ππ
Ik heb een luchtfilter besteld voor een tsi en ik moet zeggen dat het supersnel geleverd werd! 24tuned geeft een goede service en het allerleukste vond in toch wel het bedankt kaartje in de doos. Dat zijn de dingen die toppers onderscheiden van de rest! Ga zo door. Wat het luchtfilter betreft... Mooie goede kwaliteit en pasvorm! Bedankt
Wauw! Superbedankt voor je mooie beoordeling Michel. Je bent een topper π Heel fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair filter upgrade ook goed bevalt. Geniet ervan en heel veel rijplezier π
U heeft alvast een nieuwe klant bij als ik nog parts nodig heb voor de golf gti zullen ze zeker via jullie besteld worden.en als ik de vraag krijg van waar haal je u tuning parts zalcik zeker jullie naam vernoemen.fijne dag nog grtjs steven βοΈβοΈ
Steven, je bent top! Superbedankt voor je geweldige beoordeling ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Bull-X sportuitlaat en heel veel rijplezier gewenst.
Veel research gedaan over welke filters er allemaal zijn en wat je ervan kan verwachten. Ik had geen zin om de hele boel te "verbouwen" of "aan te passen" onder de motorkap. Daarom heb ik gekozen voor de Pipercross sportluchtfilter. Niet verwacht hoe GOED deze filter z'n werk doet, echt aangenaam verrast! Naast dat de filter herbruikbaar en uitwasbaar is, merk je echt dat de filter 40% meer lucht doorlaat. Trekt absoluut sneller op... merkbaar meer power! Kan deze filter zeker aanraden! Makkelijk zelf te vervangen, kruiskop schroevendraaier en klaar. Service van 24tuned is echt TOP! Voor mij alles bij elkaar 5 sterren waard!
Wauw, Robert je bent geweldig! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Wat fijn om te lezen dat zowel de Pipercross filter upgrade als onze service naar tevredenheid zijn. Geniet van je upgrade en heel veel rijplezier gewenst π
Snel binnen blij mee.
Superbedankt voor je leuke beoordeling Quinn π Wat fijn dat alles naar tevredenheid is en je blij bent met je Ramair intake upgrade. Geniet ervan en heel veel rijplezier π
Heb per ongeluk verkeerde maat besteld. Maar stond versteld... Ik kreeg helemaal een handgeschreven bedank briefje erbij. Kan t nou toch onmogelijk nog terug gaan sturen. Super tof , voelt heel persoonlijk zo. Erg verrast
Superbedankt voor je leuke beoordeling Zoran π Wat vervelend dat je een verkeerd artikel hebt besteld. Je mag natuurlijk altijd hierover contact opnemen met onze klantenservice en we helpen je graag verder. Geniet van je auto en heel veel rijplezier gewenst π
Ik ben tevreden met de mannen van 24tuned, altijd snelle reacties en antwoord op je vragen. Behulpzaam en hebben goed kennis met wat ze doen en super snelle verzendingen
Wauw, superbedankt voor je toffe beoordeling Khalid π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je mooie upgrades en heel veel rijplezier gewenst topper π
Zoals gewoonlijk zeer snel geleverd
Superbedankt voor je toffe beoordeling Chris π Wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je upgrades en heel veel rijplezier π
Goede kwaliteit uitlaat, echter vind ik hem zelf non resonated wat te luid in de auto.
Superbedankt voor je beoordeling Mathieu π Wat fijn dat de kwaliteit van de uitlaat goed bevalt. Maar wat vervelend dat het geluid wat te luid voor je is. Neem gerust contact op met onze klantenservice en kijken we graag samen met je mee of hier een oplossing voor is π
Super product en dezelfde dag nog verstuurd! Aanrader!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Bart π Super om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair filter upgrade en heel veel rijplezier π
Ik ben blij met mijn aankoop bij 24tuned. Er miste alleen 1 slangetje. Maar verder was alles perfect en werkt het zonder problemen
Superbedankt voor je toffe beoordeling Tom π Wat vervelend dat er een slangetje ontbrak bij je bestelling. Neem gerust bij problemen of vragen contact op met onze klantenservice en we proberen je vliegensvlug verder te helpen π Geniet van je upgrade en heel veel rijplezier!
Ik zocht een filter voor mijn intake, en hier snel geslaagd voor een goede prijs. Levering ging snel en zonder problemen. Site staat nu bij mijn favorieten
Superbedankt voor je toffe beoordeling Thijs π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. π Heel veel rijplezier en geniet van je dag.
Goede service - goed product - een en al TOP!!!
Jj bent top Shager! Superbedankt voor je toffe beoordelingπZo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je NGK upgrade en een mooie dag gewenst π
Heb al ondertussen meer dan 10 artikels van 24TUNED gekocht en nog altijd even blij mee. Zal zeker nog meer bestellen. Top mensen en snelle reactie.
Jj bent top Marius! Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Superbedankt voor je leuke beoordeling π Geniet van al je toffe upgrades en een mooie dag gewenst π
Kon niet beter levering dag erna top !!
Superbedankt voor je leuke beoordeling Joren π Super om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrade en een mooie dag gewenst π
De mannen van 24 tuned hebben me met alle info voorzien die ik nodig had en moest weten met een kleine swap van de onderdelen zit alles erin en loopt hij als een zonnetje
Superbedankt voor je toffe beoordeling Joey π Erg leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service Γ©n dat de CTS & NGK upgrades goed bevallen. Geniet ervan en heel veel rijplezier. π