7 de hemel

Geluks vogel dat ik brn want een shop naargelang mijn vragen beantwoord en werkt zeer accuraat

Fast delivery and good quality also there were some sweet gifts in the box.

Service en levering is Top!!

Service en levering is meer dan super, kwaliteit van het materiaal laat wel te wensen over. Dit ligt natuurlijk niet bij 24Tuned, pasvorm intake buis is niet wat het moet zijn.

Erg goed

Ik heb een hele goede ervaring gehad ik kan niet anders zeggen dan dat het super was ik heb in de ochtend besteld en in de avond was het al binnen en het was goed verpakt en het handgeschreven kaartje geeft het een erg persoonlijk dus in één woord super!

Super bedrijf met groot assortiment en snelle levering!

Bij 24Tuned kan ik alles vinden wat ik voor mijn auto nodig heb. De producten zijn duidelijk omschreven en ze helpen je op weg als je ergens niet uitkomt. Kort gezegd: toptent met goeie service!

Perfecte service

Ik ben zeer enthousiast over de service en de kwaliteit van het klant op de eerste plaats te zetten. Je kunt letterlijk sturen en binnen het uur heb je reactie plus ze bevelen u de beste product/stukken aan. Conversaties zijn altijd top en tonen ook intresse in uw wagenpark zelf! Doe zo voort 24tuned.

Super erg blij, met 24TUNED

Top sneller dan verwacht, en ziet er top uit nu de nieuwe downpipe er nog onder. Dikke + voor jullie en Trunks

Heb een gfb vta besteld deze kwam de volgende dag al binnen samen met een handgeschreven kaartje. Alles was netjes compleet en paste perfect. Kom zeker nog terug om wat andere upgrades te bestellen.

Mijn ervaring is goed. Levering is snel en goed opgepakt.

Heb een open luchtfilter besteld hier en ik was heel tevreden. Kwaliteit, levertijd en verpakking was fantastisch. Kreeg er zelfs nog een persoonlijk geschreven kaartje bij met een geur hanger voor in de auto. Al bij al heel tevreden

Super !!

Super product en super snel geleverd

Helemaal top ik ben er echt blij mee auto reageert veel beter .

Top product , en snelle levering

Bij jullie is klant koning super

Gewoon zo hoort elk bedrijf te werken kunnen véél internetbedrijven van leren en goede producten dit heb ik ook op trustpilot gepost veel succes verder en tot volgende bestelling gr hennie velserbroek

Snel goed

Snel bezorgd en duidelijk uitleg toppers

Toppie

Van bestelling tot levering: toppie

Superrrrr

Geweldig spullen en super snel geleverd en altijd een bedankt kaartje persoonlijke erbij Al een aantal spullen besteld

Bestelling ging snel en soepel. En ook snel geleverd !

Betaalbare, snelle en vooral duidelijke service

De onderdelen die ik nodig had waren beter geprijsd dan bij de andere leveranciers. Levertijd staat duidelijk aangegeven en zijn naar mijn ervaring ook correct. Elke stap word je via de mail op de hoogte gesteld van de status en bij je bestelling, in ieder geval de mijne, zit en korte handgeschreven boodschap.

Alltijd goed geholpen en snem bezorgd

Alltijd hier bestellen

Bougie & Bobine performance pakket 1.5 tsi

Alles is geweldig, de levering was erg snel. Alles is nu geïnstalleerd en werkt perfect, de auto rijdt nu veel beter zonder onderbrekingen. Ik raad het van harte aan aan degenen die zich nog steeds afvragen of ze het moeten kopen. Bedankt jongens

Prima en uitgebreid advies. Snel en netjes geleverd. Tot de volgende

Geweldig.

Nu meerdere onderdelen gekocht en elke keer goede antwoorden gekregen. Echt aanbeveling dit bedrijf.

Helemaal blij ermee de levertijd was iets langer maar verder alles perfect

Tromputte 9

6269 BC Margraten