Geweldig bedrijf!

Verkeerde luchtfilter besteld gelijk gemaild. Kreeg binnen 10min bericht terug en werdt mijn bestelling geannuleerd en kon ik de juiste bestellen. Binnen 2 dagen in huis zoals de levertijd aangaf. Bij het openen van het pakket een mooi hand geschreven kaartje om me te bedanken. Wat een top bedrijf!!

Erg goed

Goed en snel geleverd

Geleverd zoals verwacht

Netjes ingepakt onderdeel ontvangen op verwacht tijdstip

kan niet beter zijn!!!!

in eerste instantie kreeg ik een kapotte spoiler omdat dpd deze tijdens de verzending had beschadigd. Ik schreef een e-mail inclusief foto's van een kapotte spoiler, en de volgende dag kreeg ik trackentrace met nieuwe spoiler voor mijn golf8 !! service 100% Top!

Product past goed en van goede kwaliteit

De kwaliteit is goed en het past goed. Omdat ik deze op mijn Audi 1.6 heb gezet waren een paar modificaties nodig, maar dat was te verwachten

Product is als omschreven en werkt goed!

Snel en professioneel

Snelle levering en kwaliteit is prima producten

Ja toppers zijn jullie

Levering: super snel Verpakking: top Service: top En het persoonlijke kaartje is geweldig

Snelle en duidelijke levering

De mailtjes van 24Tuned zijn duidelijk en leuk geschreven. Mijn complimenten daarvoor. Ook de persoonlijk met de hand geschreven kaart in het pakket was erg leuk. Product werkt ook naar verwachting!

Perfecte website voor je auto!

Goeie website, levering is goed, goede producten, leuk bedank kaartje en geurhangers bij elke bestelling.

Naar verwachting

Ervaring met RA had ik al en blijft top. Product voldoet aan verwachting (luchtfilter RA). Wel jammer dat ik een rood luchtfilter koop en een zwart aansluitstuk erbij krijg… 24tuned bied voor de rest fijne levering en leuke merchandisers bij de levering.

prima, snel geleverd

prima, snel geleverd

Fijne persoonlijke afhandeling!

Fijne persoonlijke afhandeling van de bestelling!

Alles zeer goed en snel

Spullen waren snel in huis en kwaliteit is super

Snelle levering en goede producten

Airintake besteld, dag erna geleverd. Paste perfect , duidelijke handleiding. En nog een klein cadeautje erbij van 24tuned.

Helemaal top!

Wat besteld, volgende dag in huis met een handgeschreven dank kaartje erbij voor me bestelling. Zijn de kleine dingetjes wat blijft hangen en wat zeker gewaardeerd word. Helemaal top en bestel hier de volgende keer zeker weer wat!

Geweldig!

Snelle levering en goede kwaliteit zeer tevreden!

Machtige webwinkel met een ruim assortiment

- Uitstekende overzichtelijke website. - Snelle levering - Professioneel - Klantgericht Bestelde Racingline R600 Ultra performance pakket snel binnen gekregen. Pakket heeft een zorgvuldige indeling en de onderdelen zien er kwalitatief goed uit. Het persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het helemaal compleet!

Ik had een aantal vragen voor een MST intake en de klanten service heeft mij direct uit mijn vragen geholpen waardoor ik de bestelling heb geplaatst. Na ontvangst van de bestelling zag de intake er prachtig uit onder mijn motorkap. 24tuned is zeker een aanrader als het gaat om auto toebehoren en service!

Top service!

Snelle levering , goede service!

Top bedrijf altijd goed en snel

Echt een top bedrijf Maken de snelle levertijde waar Heb je vragen binnen een paar uur antwoord terug Ook erg leuk bij elle bestelling een leuk geschreven kaartje

Het product is van goede kwaliteit. De levering was snel en zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij.

Top service!

Top service en top kwaliteit ik kom zeker terug! Gr Robert

Pakket netjes ontvangen met een leuk kaartje erin

Intek gekocht

Heel goed ervaring me gemaakt ,aardig mensen.

Tromputte 9

6269 BC Margraten