Verkeerde luchtfilter besteld gelijk gemaild. Kreeg binnen 10min bericht terug en werdt mijn bestelling geannuleerd en kon ik de juiste bestellen. Binnen 2 dagen in huis zoals de levertijd aangaf. Bij het openen van het pakket een mooi hand geschreven kaartje om me te bedanken. Wat een top bedrijf!!
Jij bent geweldig Bryan! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair PRORAM upgrade en een hele fijne dag gewenst π
Goed en snel geleverd
Superbedankt voor je toffe beoordeling Luuk ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair performance intake en een hele fijne dag gewenst.
Netjes ingepakt onderdeel ontvangen op verwacht tijdstip
Superbedankt voor je toffe beoordeling Eric π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair upgrade en een hele fijne dag gewenst π
in eerste instantie kreeg ik een kapotte spoiler omdat dpd deze tijdens de verzending had beschadigd. Ik schreef een e-mail inclusief foto's van een kapotte spoiler, en de volgende dag kreeg ik trackentrace met nieuwe spoiler voor mijn golf8 !! service 100% Top!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Radoslaw π Nogmaals onze excuses dat je toffe Maxton spoiler in eerste instantie beschadigd is geleverd. Geniet van je nieuwe spoiler en een hele fijne dag gewenst π
De kwaliteit is goed en het past goed. Omdat ik deze op mijn Audi 1.6 heb gezet waren een paar modificaties nodig, maar dat was te verwachten
Superbedankt voor je beoordeling Thomas π Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de Ramair Proram performance intake en het gelukt is met monteren. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst π
Product is als omschreven en werkt goed!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Bianca π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Pipercross filter upgrade goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst π€
Snelle levering en kwaliteit is prima producten
Superbedankt voor je toffe beoordeling Michel π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair en GFB Upgrades en een hele fijne dag gewenst π
Levering: super snel Verpakking: top Service: top En het persoonlijke kaartje is geweldig
Jij bent een topper Dave! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je GFB upgrade en een hele fijne dag gewenst π
De mailtjes van 24Tuned zijn duidelijk en leuk geschreven. Mijn complimenten daarvoor. Ook de persoonlijk met de hand geschreven kaart in het pakket was erg leuk. Product werkt ook naar verwachting!
Wat leuk om te lezen Reinout! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair sportluchtfilter ook goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst π
Goeie website, levering is goed, goede producten, leuk bedank kaartje en geurhangers bij elke bestelling.
Tom, superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je bestelde upgrades en je auto. Een hele fijne dag gewenst π
Ervaring met RA had ik al en blijft top. Product voldoet aan verwachting (luchtfilter RA). Wel jammer dat ik een rood luchtfilter koop en een zwart aansluitstuk erbij krijg⦠24tuned bied voor de rest fijne levering en leuke merchandisers bij de levering.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Lars π Zo fijn om te lezen dat de Ramair sportluchtfilter goed bevalt. Ik kan me goed voorstellen dat je voorkeur uitgaat naar een rode siliconen slang. Wellicht is het een optie om een kijkje te nemen naar onze universele slangen. Hier zitten ook rode slangen tussen. Wanneer je hulp wenst, helpt onze klantenservice je natuurlijk graag verder. Geniet van je sportluchtfilter en een hele fijne dag gewenst π
prima, snel geleverd
Superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van Ramair PRORAM Performance intake en een hele fijne dag gewenst π
Fijne persoonlijke afhandeling van de bestelling!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Ricardo π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Forge Motorsport upgrade een hele fijne dag gewenst π
Spullen waren snel in huis en kwaliteit is super
Superbedankt voor je toffe beoordeling Henry π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair paneelfilter goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst π
Airintake besteld, dag erna geleverd. Paste perfect , duidelijke handleiding. En nog een klein cadeautje erbij van 24tuned.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Ron π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance air intake goed past. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst π
Wat besteld, volgende dag in huis met een handgeschreven dank kaartje erbij voor me bestelling. Zijn de kleine dingetjes wat blijft hangen en wat zeker gewaardeerd word. Helemaal top en bestel hier de volgende keer zeker weer wat!
Jij bent helemaal top Kevin! Superbedankt voor je leuke review π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je NGK Iridium bougies en een geweldige dag gewenst π
Snelle levering en goede kwaliteit zeer tevreden!
Nee, jij bent geweldig Thibault! Superbedankt voor je toffe beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Heel veel plezier met je Performance pakket en geniet van je dag ππ
- Uitstekende overzichtelijke website. - Snelle levering - Professioneel - Klantgericht Bestelde Racingline R600 Ultra performance pakket snel binnen gekregen. Pakket heeft een zorgvuldige indeling en de onderdelen zien er kwalitatief goed uit. Het persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het helemaal compleet!
Wauw Sven, super bedankt voor je onwijs leuke review! Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Jij blij, wij blij. Geniet van je RacingLine Ultra Performance pakket en veel rijplezier ππ
Ik had een aantal vragen voor een MST intake en de klanten service heeft mij direct uit mijn vragen geholpen waardoor ik de bestelling heb geplaatst. Na ontvangst van de bestelling zag de intake er prachtig uit onder mijn motorkap. 24tuned is zeker een aanrader als het gaat om auto toebehoren en service!
Superbedankt voor je toffe review Yusuf! Je bent geweldig. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de MST Performance intake goed bevalt. Heel veel plezier ermee en geniet van je dag ππ
Snelle levering , goede service!
Super bedankt voor je geweldige review Kevin! Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Heel veel plezier met je Forge Motorsport upgrade en geniet van je dag ππ
Echt een top bedrijf Maken de snelle levertijde waar Heb je vragen binnen een paar uur antwoord terug Ook erg leuk bij elle bestelling een leuk geschreven kaartje
Jij bent top Patrick! Superbedankt voor je toffe beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Heel veel plezier met je upgrades en geniet van je dag ππ
Het product is van goede kwaliteit. De levering was snel en zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij.
Super bedankt voor je onwijs leuke review Cas! Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Pipercross upgrade goed bevalt. Heel veel plezier ermee en geniet van je dag ππ
Top service en top kwaliteit ik kom zeker terug! Gr Robert
Jij bent top, Robert! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Maxton Design upgrade en een hele fijne dag gewenst π
Pakket netjes ontvangen met een leuk kaartje erin
Superbedankt voor je toffe beoordeling Wilco π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Maxton Design upgrade en een hele fijne dag gewenst π
Heel goed ervaring me gemaakt ,aardig mensen.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Feras! π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair Performance intake en een hele fijne dag gewenst π