Super!!

Instant product information, from purchase to shipment. Product well packed

Veel op voorraad! Dus snelle levering

Snel en leuke uitstraling

Pakket snel geleverd en leuke, originele manier van communiceren met een persoonlijke tint.

Had snel bougies nodig, zaterdag avond besteld dinsdag in huis.. toplevering!!

Hier ga ik vaker bestellen!

Top, snel en persoonlijk!

alles perfect verlopen de bestelling

vlugger verwacht het pakket en mooi afgeleverd en heel goed verpakt de intake van eventuri jullie hebben zeker iemand gelukkig gemaakt!!! kaartje erbij heeft wel goed gevoel van jullie team bravo voor iedereen!!!

Super, wat een geluid!

Geweldig!

Super goede service, mooi handgeschreven kaartje erbij en lekkere luchtverfrisser. Ga hier zeker nog veel meer bestellen!

Goede kwaliteit

Ik heb meerdere malen hier producten besteld en over het algemeen gaat het redelijk snel ook met de: verwachte levertijd. Bij me laatste bestelling duurde het wel behoorlijk lang maar ik denk dat dat komt door de leverancier en niet 24Tuned zelf. Ben ook zeer tevreden over het contact opnemen als dat nodig is word snel en deskundig geholpen

Goed product en super levering. Vandaag besteld morgen in huis en ze komen het na. Persoonlijk briefje er bij is ook altijd leuk

Snel en super goed

Super snelle en goede levering fijn en goed verpakt

Zeer snelle levering, product is van goede kwaliteit, persoonlijk geschreven kaartje en autogeurtje erbij gekregen. Zeer tevreden!

Goed artikel, snelle levering... Tevreden ...

Kan velen malen beter…

Eerste keer dat ik bij dit bedrijf bestel. Een air intake specifiek voor mijn auto: verwachte levertijd anderhalve week later… anderhalve week later en niet eens een bevestigingsmail dat er IETS is veranderd… Een ander pakket is wel de volgende dag binnen, maar het belangrijkste, van alle bestellingen heeft blijkbaar een error… Hopelijk gaat het monteren wel makkelijk, alleen jammer dat ik niet eens contact kan opnemen om te vragen hoe het zit met de bestelling…

Uitstekend communicatie en service !

Zeer uitstekende communicatie en service werd goed geholpen en vertelt over de producten informatie wat ik allemaal nodig ! De bezorging was ook uiteraard top en snel En als een kleine leuke gebaar die mij een glimlach gaf was het toch mijn nieuw jaars kaartje en een leuke sleutel hanger γ‚· ik bedank 24Tuned voor deze Top Service !

Geweldige service en producten!

Super klantgericht met een persoonlijk kaartje erbij! Snelle levering, goede producten en ruim aanbod al meerder producten besteld in de afgelopen maanden voor mijn nieuwe auto! En wat een verbetering zeg! Raad het iedereen aan!

Topservice!

Het door mij bestelde luchtfilter kon niet geleverd worden. Maarten heeft goed met mij meegdacht en samen zijn we op een passend alternatief uitgekomen dat het perfect doet.

Perfecte service allerbeste communicatie

Mooie producten voor een knappe/scherpe prijs.

Mijn bestelling geplaatst op 2 januari. 4 januari al binnen. Goed verpakt met een leuke persoonlijke note. Tevens een luchtvervrissertje er bij en een leuke hanger van een bougie voor in de auto/kerstboom

Top ervaring

Alles ging zoals ik het had verwacht, zonder problemen en alles was optijd geleverd.

Prima gegaan

Ben net terug van vakantie. Dus daarom deze late reactie. Ja ben tevreden het geleverde onderdeel. En nog bedankt voor het beste voor 2024 kaartje. Leuke persoonlijke reactie. Ook nog de beste 2024 wensen naar jullie toe. Groetjes David.

Hoewel de levertijden van de producten best lang waren, kwam het eerder dan verwacht. Ook kreeg ik een lekker autogeurtje en een persoonlijke boodschap bijgeleverd.

Goeie eerste bestelling!

Ik heb het zeer positief ervaren Het pakket was snel bezorgd en De filter makkelijk te monteren en netjes

Snel geleverd snel monteren dus

Super te vreden zoals altijd!!! Ik kreeg het product zoals altijd super snel thuis bezorgd. Blijft leuk de persoonlijk geschreven bedankt brieven. Ik adviseer geen ander bedrijf liever! Bij 24TUNED ZIT JE GEWOON TOP!

Goed en snel geleverd

Goede duidelijke mails snel geleverd en alles klopt na omschrijving

Tromputte 9

6269 BC Margraten