Mijn bestelling is op tijd en netjes geleverd!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jos π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Geniet van je Pipercross sportluchtfilter en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Zeer snelle verzending en alles zoals het is beschreven. Hartelijk dank! Zeker een aanrader
Jij bedankt Sammy! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Performance pakket en hele fijne feestdagen gewenst π π
Snelle verzending,, sneller dan aangegeven en verwacht. Auto rijd soepeler!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Hans π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en dat ook de APR bobines & NGK Bougies goed hun werk doen. Geniet ervan en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Had een CAI besteld voorblijn RS3 en kreeg al direct een mail met vraag over de levering omdat 1besteld onderdeel niet op voorraad was. Omdat ik het toch snel wou monteren de volgende dag al het bruikbare onderdeel opgestuurd gekregen, met persoonlijk bedankje erbij, echt TOP Service! Insta; coco__RS3 dankt u!
Jij bent top Gert! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Eventuri carbon fiber intake en hele fijne feestdagen gewenst ππ
Site is overzichtelijk, bestellen betalen gebruiksvriendelijk, levering snel, klant geΓ―nformeerd houden over de status van zijn bestelling. Leveringsdienst is fijn. Verpakking goed. En het geschreven kaartje en cadeautje zeer aardig. Kortom niks om op af te geven, ga zo door.
Wauw Rob, superbedankt voor je toffe beoordeling π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrade en hele fijne feestdagen gewenst ππ
Ik heb onlangs O-ringen voor men elbow en een Turbo Muffler Delete aangeschaft, wat zeer snel werd geleverd. En dit terwijl ik deze de daaropvolgende dag van ontvangst nodig had. Ikke hele grote blij ! Thanks voor de super snelle en goede service.
Je bent geweldig Abdullah. Superbedankt voor je toffe beoordeling π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en je blij bent. Geniet van je RacingLine upgrade en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Het begon bij de chat waar ik snel en heel goed geholpen werd, vervolgens bestelling geplaatst en het pakje was ook snel in huis. Pakje open gemaakt en dat zag er TOP uit, leuke gadget sleutelhanger erbij gehad en en het leukste vind ik het persoonlijk geschreven kaartje wat er bij zat.
Jij bent super Erwin! Superbedankt voor je toffe beoordeling π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Forge Motorsport intake en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Maxton Design Diffuser gekocht voor mijn golf, was smiddag's besteld en de volgende dag al in huis! netjes verpakt ook!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Marc π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Maxton Design diffuser en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Product is perfect. Levering was snel super tevreden.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Lars π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de HF-series upgrade goed bevalt. Geniet ervan en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Snelle service en levertijd exact zoals aangegeven. Ik kon mijn bestelling goed volgen door de track en trace. Toen alles was aangekomen was alles mooi verpakt en het product zag er zeer netjes uit. Blij met mijn bestelling!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Siebe π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance Intake goed bevalt. Geniet ervan en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ
Kwaliteit is heel erg goed
Superbedankt voor je toffe beoordeling Roxy π Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de Forge Motorsport upgrade. Geniet ervan en alvast hele fijne feestdagen gewenst ππ€
Hoe mooi kan het zijn: een leverancier die toch heel persoonlijk is ondanks dat alles digitaal gaat zonder direct persoonlijk contact. Communicatie via de app e/o mail gaat snel en correct! Wellicht het beste onderscheidend vermogen is dat ze ook buiten de reguliere uren reageren en zelfs adviseren!! Meedenken met de klant ;-) Leveringen zijn snel en volgens afspraak, en als het een keer in backorder staat (gebeurd overal wel eens....) wordt je direct hierover geΓ―nformeerd. Top! Website is handig, overzichtelijk en ... heerlijk om te shoppen.
Wauw Alexander, superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Je bent geweldig! Wat zijn we blij dat alles naar tevredenheid is. Heel veel plezier gewenst met je toffe GFB & MST Performance upgrades. Geniet ervan en alvast fijne feestdagen gewenst.
past perfect
Superbedankt voor je toffe beoordeling Abel ππ Zo fijn om te lezen dat de CTS Upgrade Intercooler goed past. Geniet ervan en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Als je een bestelling plaatst garandeer ik u dat het zo snel mogenlijk komen.Als het later ga zijn zeggen ze het zelfs.En via e-mail is het top. Mannen goed werk en gezelige kerst en nieuwjaar alvast.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Anthony ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe upgrades en voor jou ook hele fijne feestdagen gewenst. Alle goeds voor het nieuwe jaar.
Mooie site en snelle levering
Superbedankt voor je toffe beoordeling Stefan ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair PRORAM Sportluchtfilter en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
De bestelde intercooler werd zeer goed verpakt en eerder dan aangegeven bezorgd. De communicatie was prima en de prijs aanzienlijk lager dan bij de concurrenten dus niets dan lof.
Frank, superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Wagner Tuning intercooler en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Hij past perfect en het geluid is echt super gaaf.
Superbedankt voor je toffe beoordeling DaniΓ«l ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair PRORAM intake goed bevalt. Geniet ervan en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Had bombines besteld en kwam twee dagen later
Superbedankt voor je toffe beoordeling Hicham ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je CTS Upgrade bobines en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Snel geleverd en een goed product.
Superbedankt voor je beoordeling Kevin ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance intake goed bevalt. Alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Pakket zat goed ingepakt, zelfs incl een handgeschreven kaartje. Fijne communicatie per mail en snelle verzending. Levertermijn kan mogelijk wat langer zijn dan je op hun site terug ziet. Mocht ik ooit nog wat nodig hebben wat 24Tuned levert, zal ik daar zeker nogmaals bestellen.
Superbedankt voor je beoordeling Patrick ππ Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je upgrade en alvast hele fijne feestdagen gewenst.
Dus kan volgende week laten weten hou het rijd
Superbedankt voor je beoordeling Cees ππ We zijn benieuwd hoe je nieuwe verlagingsveren bevallen. Alvast heel veel plezier ermee en een geweldige dag gewenst.
Ik wil een product terug sturen maar weet niet hoe
Daar helpen we je natuurlijk graag mee verder Boris π. Meer informatie over retourneren vind je via www.24tuned.com/retourneren. Je mag altijd onze klantenservice een berichtje sturen via de chat op onze shop, via e-mail of via social media, zodat we je verder kunnen helpen. π
Alles op tijd top
Jij bent top, Ery! Superbedankt voor je toffe beoordeling. ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Forge Motorsport upgrade en een goed weekend alvast.
behulpzaam , vriendelijk goede feedback
Superbedankt voor je toffe beoordeling Rens. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Forge Motorsport upgrade en een geweldige dag gewenst ππ
Product is netjes en precies wat er beschreven stond, duidelijke instructies en makkelijk te monteren, en leuke extraβs in de doos
Superbedankt voor je toffe beoordeling Mark ππ Zo fijn dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance intake goed bevalt. Geniet ervan en een geweldige dag gewenst.