Fantastico

Snel Perfect Stickers

Ik ben tevreden

Natuurlijk, hier is een positieve review: Ik ben buitengewoon tevreden met mijn recente ervaring! Van begin tot eind was het een positieve ervaring. De klantenservice was uiterst behulpzaam en vriendelijk, en ze beantwoordden al mijn vragen met geduld. Het product zelf is van topkwaliteit - precies zoals beschreven en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De verzending was snel en probleemloos. Het product kwam zelfs 2 weken eerder aan dan verwacht. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen en zal zeker weer bij hen winkelen in de toekomst!

Snel geleverd en goede producten

Mooi assortiment en snelle levering.

Op de site is het makkelijk zoeken en de artikelen worden duidelijk omschreven. Na je geplaatste bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status. Artikelen op voorraad worden dan ook snel uitgeleverd. Dus kortom top!!

Pakketje snel ontvangen.

Was netjes en zorgvuldig verpakt.

Top service met een top product!

Ik had een Forge intake besteld voor een Abarth. Daar stond in dat hij pas rond 6 november zou komen. Nu is hij al geleverd op 27 oktober. Ruim een week te vroeg! Mn nieuwe auto nog niet opgehaald, maar wel alvast de intake liggen om erop te zetten :)

Fijne ervaring

Onderdelen pasten precies, snelle levering en goed op de hoogte gehouden via de mail!

Service is perfect

Ik had een BOV besteld voor mijn skoda fabia. Zou eind van de week bij mij binnen komen. Helaas wat vertraging bij de fabrikant. Maar dat werdt keurig netjes gemeld door 24Tuned. Moest er 2 weken langer op wachten, maar dat vond ik niet erg aangezien het dus netjes gemeld werdt. 24Tuned kon hier niets aan doen. Keep it up! En zeker tot ziens!

Top en supersnelle bediening!

In 1 woord aanrader!

haal hier graag mijn hardware en blijf dat ook zeker doen

Snelle levering, goed verpakt & altijd klantgericht echt top!

Top ervaring

Overzichtelijke site , snelle service kortom top! En zeer blij met het product .

Snel, vriendelijk en met persoonlijk tintje

Besteld en snel een reactie en update van mijn bestelling en aflevering. Netjes verpakt en een leuk kaartje met persoonlijk tintje. Hier word ik blij van!

Top bedrijf

Aanrader snelle levering top

Goeie spullen

Geleverde spullen passen prima onder mijn auto. Snelle levering.

Good stuff!

Package was neatly packed and swiftly dispatched, with a personalised card inside. A good experience overall.

Goed en snel

Bestelling snel en netjes binnen super geregeld.

Super service en een super product

Overzichtelijke site, snelle bezorging en eerlijke prijzen.

Zeer tevreden, ook over het artikel. Product is zoals omschreven. Bezorging was zelfs 6 dagen eerder dan verwacht.

Makkelijk geplaatst in mΒ΄n I30 N , geluid van het aanzuigen mooier dan de originele luchtfilter ... ga nog eens op de testbank zetten om te zien of er pkΒ΄s of torque bijgekomen is of mss verminderd ..

Super snelle service en advies!

Nadat mijn vriend via de mail contact had opgenomen , en hier snel antwoord kreeg op zijn/mijn vragen, heb ik hier voor mijn Polo GTI de MST Performance Air Intake Kit gekocht. Deze werdt eerder geleverd dan de geschatte leveringsdatum. Nu hebben wij de Air Intake kit gemonteerd, en wat een verschil! Zeker een aanrader!

Zeer snelle levering en de artikelen zijn zoals beschreven. Ook het hand geschreven kaartje vind ik echt een plus punt.

Altijd goede service

Staan klaar voor alles

Uitstekende aankoop!!

Op tijd geleverd en matched de beschrijving op de website.

Goede producten paketten komen netjes verpakt aan.

Goed product, lange levertijd

Mooie open air intake set besteld van RamAir Set past goed en is makkelijk te installeren. Levertijd duurde wel wat lang (2weken)

Tromputte 9

6269 BC Margraten