Erg goeie ervaring

Snelle levering en goede producten!

Zelfde dag geleverd

Snachts besteld zelfde dag nog geleverd Goede service en goede prijs

Snel en goed geholpen

Aanvraag via de chat gedaan en snel antwoord gekregen met de juiste onderdelen de golf r rijdt door de nieuwe bobines en bougies weer als goud Advies voor de website maak een zoek functie voor merk en type auto Volgende performance onderdelen bestel ik weer hier bedankt ;)

Eerlijk en fantastisch

Het was met een dag binnen zoals gezegd En op bij de onderdelen op de site word er goed uitgelegd wat je verder nog nodig zou hebben. ❤️

Levertijden zijn mega snel Bij vragen of problemen kanj altijd bij iemand terecht en wordje ook echt goed geholpen

Delivery time was awesome

Order complete in one day. That was awesome. Unfortunately air intake for my bmw f20 116i wasn’t plug and play what generate extra costs.

geweldige service

Ik had een ramair intake besteld en hij kwam de volgende dag al binnen echt top service!

Perfect!

Zoals gewoonlijk is alles gewoon perfect als je iets besteld bij 24 tuned! De beschrijving van het product, de uitstekende klantenservice en de levering zijn gewoon uitstekend. De installatie van de luchtfilter die ik heb besteld, was super eenvoudig omdat het gewoon plug & play was zoals beschreven. 24 tuned stelt nooit teleur, tot binnenkort voor meer parts!

Air Intakes op 3 dagen aangekregen. Er was 1 klein onderdeeltje niet bij, deze hebben ze direct opgestuurd zonder probleem. Top Service

Top service, en een leuk kaartje bij de bestelling!

De turbo inlet besteld van ramair voor 1.5 tfsi en werkt top. Zuigt lekker aan en wel het gevoel dat die iets vlotter is! Dankjewel 24 Tuned voor de goeie service en de beste producten!

super !

snel service en komen hun word naar !

Zeer snelle levering!

Ik bestelde smorgens iets bij jullie. En savonds stonden ze met men paketje aan de deur, ongelooflijk. Jammer genoeg was ik niet thuis dus kwamen ze een dach later terug. Top service en top producten. Een echte aanrader!

rapide, correct et fiable.

Merci a 24TUNED, livraison et tarif impeccable. Les produits correspondent parfaitement a mes attentes. Bon, j’ai pas reçu assez de goodies comme des stickers etc, mais je suis un fan moi ! (Seulement 1 tickets et 3 désodorisants) Service impeccable merci

Super product

TOP webshop snelle levering en top product wat wil je nog meer.

Perfekt!

Sehr schnelle Lieferung und tolles Produkt. Top!

Snelle levering binnen 1 dag Bougies en bobine top kwaliteit en leuk design

Super service.. kunnen veel shops nog iets van leren!

Helemaal top pakket goed verpakt met veel liefde en geloof het of niet een handgeschreven briefje van de gene die het verpakt heeft.. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt maar ze weten wel hoe ze ervoor moeten zorgen dat ze terugkerende klanten krijgen en behouden... Pakket dus super verpakt en onderdelen zijn super netjes aangekomen.. dat mag ook wel want al had dhl of post nl ermee gegooid dat had bij dit pakket volgens mij niks uitgemaakt.. Hier kan je tenminste gewoon netjes je onderdelen betellen en dat is ook zeker wat waard... Onderdelen waren trouwens ook erg snel binnen ook.. Ga je hier nogeens bestellen? Jazeker! Sterker nog zeer binnekort.. Ben je tevreden? Oja dat zeer zeker.. Eerder een verademing om te weten dat je toch nog serieus genomen word en alles goed verpakt word.. En het staat me ergens ook bij dat ze voor mijn onderdelen ook nog eens de goedkoopste waren maar dat weet ik ondertussen niet meer zeker door mijn late review (veel lange dagen werken)

Ik heb al vaker besteld bij 24tuned. Een erg overzichtelijke shop. Sbelle levering. En natuurlijk goede maken deze shop, een shop om vaker terug te komen! In 1 woord geweldig

het is een goede upgade

het verwisselen ging vanzelf alle onderdelen zaten er bij

Snelle en goeie service

Vrijdag besteld, dezelfde dag nog bericht gekregen in mail als op Instagram dat mijn pakket verzonden was. Zaterdag ontvangen. De interactie op socials, super vriendelijke mensen! Kwaliteit producten!

De producten zijn top en de verzending komt direct via post geen klachten !

goede prijs en turbo verzending

om 16:00 besteld en volgende dag in huis met een persoonlijk handgeschreven bericht. heel leuk. zou hier zo weer bestellen.

Super alles past en ziet er nog geweldig uit ook

Super niks aan op te merken alles past en door de gepoedercoate onderdelen ziet het er ook nog een super gaaf uit bedankt!!

Snel levering snelle service

Goeie service mega snel geleverd

Goede en snelle levering! Perfect service

Hele goede en snelle levering met mooi verpakte items. Ze reageren snel en goed via instagram waardoor je makkelijk kan kijken wat je nodig hebt.

Tromputte 9

6269 BC Margraten

Over 24TUNED

Snelle upgrades voor snelle auto's supersnel geleverd. Hey hallo! Wij zijn 24TUNED! Dé snelste online Performance Parts winkel van de Benelux waar je terecht kunt voor de beste Performance Parts voor meer vermogen en verbeterde prestaties voor jouw snelle auto. En het mooie? Wij leveren je toffe nieuwe upgrade razendsnel bij je thuis. Tot snel! www.24tuned.com