Zeer goede ervaring. Product snel ontvangen. Netjes ingepakt en verstuurd
Superbedankt voor je toffe beoordeling Roger π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Proram sportluchtfilter zo goed bevalt. Geniet ervan en veel rijplezier π
Na het 6 inch filter, 4 naar 5 inch verloop nu ook de 7438-9 bougies. Auto doet 1000 + pk En alle logs zijn perfect , super blij mee
Superbedankt voor je toffe beoordeling Bas π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Die auto van jou is toch een kanon. Geniet van de upgrades en veel rijplezier π
Echt een super service van jullie Onderdeel moest speciaal besteld worden Geen extra kosten doorberekend
Superbedankt voor je toffe beoordeling Peter π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en we je hebben kunnen helpen met het onderdeel. Geniet ervan en veel rijplezier π
Gelijk geplaatst en overtreft mijn verwachting. Mooi sportief geluid. Op tijd geleverd en ook nog met een persoonlijke boodschap. Top!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Sijbren π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Proram sportluchtfilter zo goed bevalt. Geniet ervan en veel rijplezier π
The best site, easy and fast order!
No Lucian, you are the best! Thank you for your review π Great to read you are happy! Enjoy all your ordered upgrades and have a wonderful day. π
Een Proram Ramair intake gekocht voor mijn S3. Kwam heel goed verpakt. E-mails met de tracking link gelijkt ontvangen. Alles hartstikke prima
Superbedankt voor je toffe beoordeling Konrad π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair Intake Upgrade en veel rijplezier π
Maandag besteld, woensdag op de mat. Was super verpakt met alle orginele dingen erop. Ik had zelf een maxton design v2 golf gti spoiler besteld. Bij ontvangst had ik nog een vraag en deze werd binnen 30 min beantwoord op de instagram pagina. Kortom super
Daan, jij bent super! Superbedankt voor je toffe beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Maxton Design spoiler en veel rijplezier ππ
je kan in de chat gwn vragen wat past op je auto en dan krijg je link via de chat wat je moet hebben dus das heel handig
Yuri, je bent een topper! Superbedankt voor je beoordeling π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Altijd leuk om je weer te zien winkelen bij ons. Geniet van al je upgrades en een mooie dag gewenst π
Ik wilde mijn oude sport airfilter vervangen door een fatsoenlijke, want merkte met warm weer dat een goedkope sport airfilter niet goed presteert. Altijd wilde ik al een airfilter van Ramair, maar na een beetje onderzoek had ik voor de ProRamair gekozen. De service was top, snelle verzending, fijne communicatie. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Colin, superbedankt voor je beoordeling π Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet vooral van je toffe Ramair PRORAM sportluchtfilter en een hele mooie dag gewenst π
Duidelijke updates over de bestelling en snelle levering.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Kars π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair & GFB Upgrade π
Sportfilter makkelijk te plaatsen. Voldoet aan verwachting. Meer rijplezier.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jos ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met je Pipercross sportluchtfilter en een mooie zonnige dag gewenst.
vlotte hulp via de chat en email,goede hulp en snelle levering
Kris, superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Veel plezier met de Forge Motorsport valve veren en een mooie zonnige dag gewenst.
Beetje veel emails maar zeker geen slechte inhoud. Waardering is erg hoog.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Yusuf ππ Je feedback omtrent de e-mails gaan we meenemen. Heel veel plezier gewenst met de toffe Ramair Performance intake en een mooie dag gewenst.
Ik heb een maand geleden iets bestelt en heb sinds heden nog altijd niks ontvangen en daarnaast ook geen update gehad over mijn bestelling.
Ohjee Branco, duizendmaal sorry dat het langer duurt om één van je bestellingen bij je te leveren. Normaliter krijg je bij vertraging automatisch een berichtje van ons. Ik heb het doorgezet naar mijn collega om te kijken waar het is misgegaan. Ik zie inmiddels ook dat we met je contact hebben gehad. Je pakketje komt er zo snel mogelijk aan. Alvast heel veel plezier met al je toffe upgrades en geniet van de dag ππ
Zeer fijne communicatie over de bestelling Ik had zelf een fout adres opgegeven Door goede communicatie werd ik prima op de hoogte gehouden wanneer ik het artikel kon ontvangen
Superbedankt voor je toffe beoordeling Robert ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en het allemaal goed is gekomen met je pakketje. Geniet van je Pipercross sportluchtfilter en een mooie dag gewenst.
Inmiddels diverse tuning parts voor mijn Golf 7 1.4TSI hier aangeschaft en telkens weer een succes! Van downpipe tot performance bobines,steeds correct geleverd + een attent persoonlijk bericht wat hier zeker een verschil maakt tov van andere webshops. Hierdoor heb je toch het gevoel dat er met aandacht naar je bestelling gekeken word. Vragen of overleg is vaak ook geen probleem, gewoonweg super!
Niels, jij bent fantastisch! Superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je mooie upgrades en een hele fijne zonnige dag gewenst. π
Snelle en betrouwbare service. ik raad aan
Superbedankt voor je toffe beoordeling Damian ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair Performance air intake en een mooie dag gewenst.
Snelle levering en erg fijn dat er een overzicht staat bij de producten of deze geschikt zijn voor je auto. Ook zijn de persoonlijke kaartjes die je bij je bestelling krijgt erg leuk voel je je iets meer betrokken met het bedrijf ipv maar een nummertje die besteld
Superbedankt voor je toffe beoordeling Daymian ππ Je bent een topper! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe upgrades en een mooie dag gewenst.
Snelle service, zeer klantvriendelijk en past perfect.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jesse ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair Performance intake goed past. Geniet ervan en een mooie dag gewenst.
Bestellingen altijd optijd En leuk ingepakt
Topper, bedankt voor je toffe beoordeling π Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van alle upgrades en een mooie dag gewenst.
Bij mijn eerste bestelling zat een handgeschreven kaartje wel leuk en persoonlijk bestelling netjes verpakt en in goede orde ontvangen Ben erg positief :)
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jochem π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Pipercross sportluchtfilter en een mooie dag gewenst.π
Product voldoet aan de verwachtingen
Superbedankt voor je toffe beoordeling Kadir ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Ramair PRORAM Performance intake goed bevalt. Geniet ervan en een mooie dag gewenst.
Snel geleverd, alles zit er netjes bij en een heerlijke auto geurkaart erbij gekregen.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Kaan ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Maxton Design spoiler en een mooie dag gewenst.
Mits wat verlating van het product, wat ongerustheid van mezelf ben ik correct geholpen geweest. De correspondentie via chat / mail is een meerwaarde aan deze firma. Zeer tevreden over de levering
Superbedankt voor je toffe beoordeling Dries ππ Duizendmaal sorry dat de levering wat langer heeft geduurd en bedankt voor je geduld. Geniet van je toffe intake upgrade en een hele mooie dag gewenst.
Milltek downpipe gekocht en geΓ―nstalleerd onder me wagen de geluid is ongekend geworden kompleet van voor naar achter is het milltek nu
Superbedankt voor je toffe beoordeling Mahmut ππ Wat leuk om te lezen dat de Milltek downpipe zo goed bevalt! Geniet ervan en een mooie dag gewenst.