Voor mijn Abarth 595 een forge induction kit gekocht en bijbehorende items. Erg goed en stevig verpakt. De producten zijn erg goed en zou ik het iedereen kunnen aanraden om onderdelen via 24tuned te bestellen! Tot de volgende :)
Willem, je bent een topper! Superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de Forge Motorsport upgrades goed bevallen. Veel rijplezier en een goed weekend gewenst.
Goed en snel geregeld!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Tom ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je toffe upgrades en een hele fijne dag gewenst.
Volgende keer zeker weer!!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Nick ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Heel veel rijplezier met je Ramair sportluchtfilter en een hele fijne dag gewenst.
Top service makkelijk via insta contact te leggen vriendelijk personeel
Superbedankt voor je toffe beoordeling Adriaan ππ Je bent geweldig! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Milltek Sportuitlaat en een hele fijne dag gewenst.
1. de site zit lekker in elkaar 2. Genoeg keuze uit top merken 3. Snelle verzending, snelle levering 4. En waar ik echt goed op ging. Filmpje dat je bestelling ingepakt word Dus alles was gewoon top.
Wauw! Angelo, je bent een topper! Superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair sportluchtfilter en een hele fijne dag gewenst.
Snelle levering, goede prijs en het voelt heel persoonlijk, net of ik de onderdelen bij een maat bestel.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Davon ππ Je bent een topper! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair Proram sportluchtfilter en een hele fijne dag gewenst.
Goede producten
Superbedankt voor je toffe beoordeling Sem ππ Zo fijn om te lezen dat je tevreden bent over de producten. Geniet van je Ramair Performance air intake en een hele fijne dag gewenst.
Voor de 2e keer bij 24tuned iets besteld voor m'n Cupra. Mooie site, goeie beschrijvingen en top spul, persoonlijke touch is tof! Wordt hier blij van!
En wij worden blij van jou Wimer ππ Superbedankt voor je toffe beoordeling. Zo fijn dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je upgrades en een hele mooie dag gewenst.
Goede kwaliteit onderdelen, en goede service! Geen verrassingen gewoon goed geregeld.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Peter ππ Je bent een topper! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je toffe upgrades en een hele fijne dag gewenst.
Onderdelen besteld en met enkele dagen al binnen. Duidelijke omschrijving bij voor het monteren en zelfs een persoonlijke kaart van een van de medewerkers van 24Tuned. Zeer content mee
Superbedankt voor je toffe beoordeling Koen ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Ramair Performance air intake en een hele fijne dag gewenst.
Catback besteld van Milltek. Verwachte leverdatum 18-8 maar was al de 10e binnen.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Chris π Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je toffe Milltek Catback sportuitlaat een hele fijne dag gewenstπ
Très bon service rapide et efficace.
Thank you for your review Andrea ππ We are happy that you are happy. Enjoy your HF-series upgrades and have a beautiful day.
Top service en snel geleverd!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Alwin ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je HF-series upgrade en een hele fijne dag gewenst.
Goede service, beantwoordt mijn vragen super snel. Binnen paar dagen bestelling binnen super tevreden! Aanrader, ga nog veel meer bestellen!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Melvin ππ Je bent een topper! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je RacingLine upgrades een hele fijne dag gewenst.
The staff is helpful, products are quality made, would recommend anytime
Thank you very much for your review Alan ππ We are happy that you are happy. Enjoy your Oettinger spoiler and have a great day!
Goede service en als je er ff niet uitkomt is goede hulp aanwezig
Superbedankt voor je toffe beoordeling Hans ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je MST Performance air intake en een hele fijne dag gewenst.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Oussama ππ Je bent een topper! Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je toffe upgrades en een hele fijne dag gewenst.
Helaas was mij bestelling bij het bezorgbedrijf zoek gegaan, maar na ruim een week is het opgelost en een nieuwe verstuurd (die netjes aan kwam)
Superbedankt voor je beoordeling Thomas ππ Wat vervelend dat je pakketje zoekgeraakt is! Gelukkig is het tweede pakketje goed aangekomen! Geniet van je sportluchtfilter en een hele fijne dag gewenst.
Goeie service. Pakketje was heel goed ingepakt.
Superbedankt voor je toffe beoordeling Chris ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Carbon Fiber luchtinlaat en een hele fijne dag gewenst.
Snelle levering, goed veilig verpakt bestel de volgende keer zeker weer hier
Superbedankt voor je toffe beoordeling Sven ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van al je toffe RacingLine en Maxton Design upgrades. Een hele fijne dag gewenst!
Heb de site gekregen van een maand en ben blij met mijn onderdelen ik zal nog dingen bestellen
Superbedankt voor je toffe beoordeling Dave ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je CTS Turbo en NGK Upgrades en een hele fijne dag gewenst.
Vlotte levering en een persoonlijk geschreven kaartje bij de aankoop. Niet nodig maar absoluut heel erg leuk om te krijgen!
Superbedankt voor je toffe beoordeling ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je MST Performance air intake en Forge Motorsport upgrade. Een hele fijne dag gewenst.
Snellen levering goede pas vorm leuk geluid erg tevreden
Superbedankt voor je toffe beoordeling Dennis ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is en de RacingLine cold air intake goed bevalt. Geniet ervan en een hele fijne dag gewenst.
Levering was er super snel!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Jessey ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je APR Upgrade Bobines en een hele fijne dag gewenst.
Nette duidelijke website. Bij de producten is duidelijk te vinden of deze passend zijn voor de auto. Met het openen van het pakket zelf een handgeschreven persoonlijk berichtje er bij, geweldig!
Superbedankt voor je toffe beoordeling Bob ππ Zo fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is. Geniet van je Ramair Performance air intake en een hele fijne dag gewenst.